Yok fazla değil canım. Kayınbabamı kabul ederler mi?Kayınbabanızı göstermezseniz sadece eşinizle siz olarak görünürseniz aylık ödeyeceğiniz borç miktarının asgari ücreti geçmemesi gerekir. Aylık ne kadar ödeyeceğinizi internetten hesaplayın derim. Kayınbabanızın geliri + eşinizin asgari olarak görünen geliri aylık ödeyeceğiniz kredi miktarından fazlaysa sorun olmaz
Gerçekten mi böyle bir şeyi ilk defa duydum. Yarın Bi emlakçıyla konuşurumEğer emlakciyla alırsanız onlar hallediyorlar bir şekilde bilgide veriyorlar.bir danışın isterseniz
Bi sorayımBazı bankalar maaş yazısı da kabul ediyordu önceden. Hala ediyor mu bilemiyorum
700 800 bin çekmek istiyoruz aslında biz ama dediğiniz gibi zor biraz. Bende nasıl alabiliriz diye sormak istedim aslında hani ne yapabiliriz. Eşimin kredi puanı iyi borç yokÇıkmaz abime zor çıktı 65 civarı maaşa 1 milyon
Bankayla konuşun BDDK’nın Konut Kredisi Düzenlemelerine Göre Yeni Ev Kredisi burada oranlar var benim bildiğim aylık ödeme gelirin yarısını geçmemeliydi. Değişmiş olabilir.Bi sorayım
700 800 bin çekmek istiyoruz aslında biz ama dediğiniz gibi zor biraz. Bende nasıl alabiliriz diye sormak istedim aslında hani ne yapabiliriz. Eşimin kredi puanı iyi borç yok
Yuksek tutar cekiyorsunuz asgari ücret icin cikmasi cok zorBi sorayım
700 800 bin çekmek istiyoruz aslında biz ama dediğiniz gibi zor biraz. Bende nasıl alabiliriz diye sormak istedim aslında hani ne yapabiliriz. Eşimin kredi puanı iyi borç yok
İlk evim projesi diye bir şey vardı. Onu araştirmanizı öneririm faiz oranları düşük oluyordu. Arkadaşım 3- 4 sene önce öyle ev almıştı.Bi sorayım
Hayırlı olsun. Siz ne zaman kredi çektiniz?Canım 1.5 çektim. 43 ödüyorum. 80 maasım var ama 43 zor çıktı bsnkanın 20 yıllık müşterisi olmama ve bi kere bile ödemelerimi geciktirmememe rağmen. Baska kredi kartı borcun olmayacak. Krediler düştü biraz. 1.5 a 39 falan ödersiniz. Ama ev almakla bitmiyor. Tapu 50-60, emlakçı ücreti ve sigorta yaptırıyorlar.
Banka benim önüme 100 bin liralık hayat sigortası dayadı. Hiç itiraz etmedim İmzaladım.
Ama o sigortaları, kredi yattıktan, tapuyu aldıktan hemen ertesi gün iptal ettirdim. 15 gün cayma süresi vardı.
Kayınpederi sizin haneye alın. Maasını gösterebilirsiniz sanıyorum.
Evi emlakçı vasıtasıyla alacaksanız sorun, yoksa sizden komisyon falan ister.Gerçekten mi böyle bir şeyi ilk defa duydum. Yarın Bi emlakçıyla konuşurum
Ortaklı krediden kastınız tapu ortak olsun diye mi? Öyle ise biz şu şekil yaptık eşim kredi çekti ben kefil oldum ev ikimizin üstüne ortak olduKızlar uygun başlık bulamadım sanırım kusura bakmayın. Biz ev almak istiyoruz 1 haftadır araştırmaktan gözlerim çıktı resmen. Bizde 900 bin var almak istediğimiz ev ortalama 2 milyon biraz borç artık kredi çekerek ev almak istiyoruz. Ancak sorun şu eşim asgari ücretle çalışıyor görünüyor ama maaşı daha yüksek. Şirket o şekil yapıyor sigorta primi düşük olsun diye bizde mecburen birşey diyemiyoruz. Neyse asgari ücretle bize kredi verirler mi. Kayınbabamı da bizim evde yaşıyor göstersek maaşını da gelire eklersek olur mu. Bu arada ödemeye zaten kayınbabam yardım edecek. Birde ortaklı kredi varmış duyan var mı acaba? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
Maaş yazısı kabul eden bankalar olabilir, gidip bir görüşün bankalarla..Bir de durumunuzu açık açık izah edin bir banka yöneticisine.. Emlakçılara da danışabilirsiniz belkiKızlar uygun başlık bulamadım sanırım kusura bakmayın. Biz ev almak istiyoruz 1 haftadır araştırmaktan gözlerim çıktı resmen. Bizde 900 bin var almak istediğimiz ev ortalama 2 milyon biraz borç artık kredi çekerek ev almak istiyoruz. Ancak sorun şu eşim asgari ücretle çalışıyor görünüyor ama maaşı daha yüksek. Şirket o şekil yapıyor sigorta primi düşük olsun diye bizde mecburen birşey diyemiyoruz. Neyse asgari ücretle bize kredi verirler mi. Kayınbabamı da bizim evde yaşıyor göstersek maaşını da gelire eklersek olur mu. Bu arada ödemeye zaten kayınbabam yardım edecek. Birde ortaklı kredi varmış duyan var mı acaba? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?