Konustuğum çocuk hemen cinsellik istiyor

sen mi ayrılırsın ben mi söyleyeyim… çocuğun tek amacı cinsellik çok bariz. iyi niyetli falan da değil. cinsellik yaşayabileceği bir kız bulsa seni direkt bırakır bu arada. gerçekten seven ve bir şeyler olsun isteyen adam bırak bunları demeyi ilk günden konusunu açmaz ve ilk buluşmayı arabada geçirmez.

Niyetini görmek istiyorsanız ikimizin de ihtiyaçları var fb mi olsak deyin. Görürsünüz iyi niyeti cevabında
Bu konuda çelişkili konuşuyor.Onceki ilişkilerini fb ile yapmış bir yandan da ciddi ilişki önemli diyor.Seks dışında başka bir şey yapmak istemiyor musun dedim o da oyke istesem her gün yanına gelirdim sana zaman vermezdin dedi .Bir çeşit manipülasyonu kullaniyor

Ben de duygusal seks istemem kadınların çoğu sadece fiziksel olarak yaklaşmıyor o tür konulara.

bu kizlari aileleri nasil büyütüyor ya, karanlık odada eldivenle mi besliyorlar?
internetten ekleyen adam bakire misin diyor, evet diyince "aradığım sey sende yok" diyor. sonra mesaj atip kahve içelim diyor siz de zaten bakire değilim diyince kahve bahanesine bulusuyorsunuz, arabada sizi elliyor. sevismeyeceksek (ki sevişmek bambaska bir eylem, bununkisi baska Türk bir işmek) görüşmeyelim diyor.
hala da akliniz kalmis, iyi niyetli olabilir mi diyorsunuz.
pes

Çok tuhafsınız bunlara inanan var mı hala ya? Kaç yaşındasınız sahiden? Çelişkili konuşmuyor sizi kandırıyor. Açıkça evet tek amacım sex mi desin tabi role girecek. O iyi niyetli değil kesinlikle ama siz çok safsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…