- 23 Kasım 2024
- 80
- 19
- 3
- 23
- Konu Sahibi meribalamazan
-
Bana kendisi sordu ilişki yaşamadım seks istemiyorum dedim o da kusura bakma istediğimiz şeyler sende yok dedi bende takipten çiktim .Sonra hemen çıkardın mi önce bi kahve içseydik dedi sonra söyledim daha önce yaşadığımıAdama bakire olmadiginizi soylediyseniz amacı normal bir çift olmaktan ziyade sizinle birlikte olmak olacaktır. Erkekler bir kadın daha önce ilişkiye girdiyse önüne gelenle birlikte oluyor zannediyor kafa yapıları öyle. Amacı ciddi ilişki falan değil. Size tavsiyem bundan sonra beraber olacağınız adamlara bunu hemen söylememeniz.
Soyledikleriniz onemli mi sizce davransilarinizin yaninda. Arabada takilmissiniz iste ileriye gider diye dusunmus karsinizdaki kiside bakti gitmiyor ayrilmakla tehdit etmeye baslamisTakılmalik ilişki istemediğimi söyledim.O da son görüştüğü kişi onla sadece takılmalik düşündüğü için terk ettiğini söyledi.İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
Adama bakire olmadiginizi soylediyseniz amacı normal bir çift olmaktan ziyade sizinle birlikte olmak olacaktır. Erkekler bir kadın daha önce ilişkiye girdiyse önüne gelenle birlikte oluyor zannediyor kafa yapıları öyle. Amacı ciddi ilişki falan değil. Size tavsiyem bundan sonra beraber olacağınız adamlara bunu hemen söylememeniz.
Yağmur olduğu için mecburdu kafede buluşalım sadece dedi sonra da buluşmalar da ileriye gidebiliriz o yüzden bir süre buluşmayalim dediSoyledikleriniz onemli mi sizce davransilarinizin yaninda. Arabada takilmissiniz iste ileriye gider diye dusunmus karsinizdaki kiside bakti gitmiyor ayrilmakla tehdit etmeye baslamis
Bahane o kardeşim ne ileriye gidebilirizi hayvan mi bu kendini kontrol edemiyor. Cinsellik olmazsa bende yokum diyor amacı sadece seks.Yağmur olduğu için mecburdu kafede buluşalım sadece dedi sonra da buluşmalar da ileriye gidebiliriz o yüzden bir süre buluşmayalim dedi
Adam yapacaklarını söylemiş resmen bu kadar saf olma lütfen.O da son görüştüğü kişi onla sadece takılmalik düşündüğü için terk ettiğini söyledi.İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
İkinci buluşmaya kadar bile sabredemiyor beyefendi.çok çirkin.yapacqksan gel yapmayacaksan gelme diyor.Daha sevgili olmadık 1 kez buluştuk ben cinsellik hemen olmasın dedim. Buluşma da olmasın o zaman buluşmada bir şeyler olcak gibi hissediyorum dedi
Arabada yapan çok.bizim burada özel alan var bu işler için.Bedava mikecek insan arıyor benceiffetteki cemil gibi arabadan başkada yer bulamamış zaten olsa arabada mı olcakmış
Safmısin kızın sen . Ayrıl, görüşme. Çocuk kullanabileceği bir seks işçisi ariyor kendine hemde bedavaya1 kez buluştuk buluşmada arabaya geçmiştik.Baya ileriye gittik ve yapsak mk dedi hayır dedim o da anlayışla karşıladı.Mesajlarda bundan sonraki buluşmaların hepsi kafede olsun ilişkiye girmediğimiz sürece öpüşme gibi şeyler istemiyorum kötü etkiliyor dedi.İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey seks dedi ve onsuz ilişki istemediğini söyledi.Seks yapmıyorsak hiçbir türlü yakınlaşmayalım dedi.Bugun buluşcaktık işler yoğun geç çıktım dedi sonra bir süre buluşmak istemiyorum sen seks istemediğin içinde bende de sana karşı biraz kaçınıyorum dedi.Cinselliği zamana bırakalım dedim o da bir süre bulusmayalim buluşmalar ilerde olsun dedi.Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.Buluşmada bi ara yakınlaştığımızda geri çekildi bende yanlış anlayınca özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam dedi.Sizce çocuk iyi niyetli olabilir mj
Neresi orası kizArabada yapan çok.bizim burada özel alan var bu işler için.
"arkadasim yok, herkes 'sen olgun degilsin' diye disliyor" seklinde konu acmistin.Takılmalik ilişki istemediğimi söyledim.O da son görüştüğü kişi onla sadece takılmalik düşündüğü için terk ettiğini söyledi.İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
hee yok. "evet öyle yapacağım, bipim kalktikca arayacagim sonra engelleyecegim" diyecekti. neden safsin bu kadar? mental sorunlarin varsa yaz da ona gore daha anlayisli mesajlar atalim.İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
bu dedigi doğru. ama su acidan yanlis- ilk bulusmada ustune atlayan - seks yoksa bulusma da yok diyen adamla bir bagin olmaz.Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.
Cocuk tabiki iyi niyetli degil. Seni psikolojik baskiyla birliktelige zorluyor. Esimden once benim de erkek arkadaslarim oldu. Bi tanesi de demedi beraber olalim diye. Neymis opusunce devami gelmeyince kotu oluomus. Olsun bi zahmet. Biriyle birliktelik yasiycakdaniz da o kis bu olmamali. Net.1 kez buluştuk buluşmada arabaya geçmiştik.Baya ileriye gittik ve yapsak mk dedi hayır dedim o da anlayışla karşıladı.Mesajlarda bundan sonraki buluşmaların hepsi kafede olsun ilişkiye girmediğimiz sürece öpüşme gibi şeyler istemiyorum kötü etkiliyor dedi.İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey seks dedi ve onsuz ilişki istemediğini söyledi.Seks yapmıyorsak hiçbir türlü yakınlaşmayalım dedi.Bugun buluşcaktık işler yoğun geç çıktım dedi sonra bir süre buluşmak istemiyorum sen seks istemediğin içinde bende de sana karşı biraz kaçınıyorum dedi.Cinselliği zamana bırakalım dedim o da bir süre bulusmayalim buluşmalar ilerde olsun dedi.Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.Buluşmada bi ara yakınlaştığımızda geri çekildi bende yanlış anlayınca özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam dedi.Sizce çocuk iyi niyetli olabilir mj
Polis jandarma alan malan tanımıyor vallaArabada yapan çok.bizim burada özel alan var bu işler için.
Daha ilk görüşmede arabada takılmak, seks yapmıyorsak bir süre buluşmayalım demek sizce de amacının cinsellik olduğunu net olarak göstermiyor mu ? Muhtemelen arabada oral seks yaptırmak isteyecekti siz kabul etseydiniz. Adamın libidosu yüksek. Eğer samimi davranır yakınlaşmayı kabul ederseniz sadece cinsellik üzerine olur bu ilişki.1 kez buluştuk buluşmada arabaya geçmiştik.Baya ileriye gittik ve yapsak mk dedi hayır dedim o da anlayışla karşıladı.Mesajlarda bundan sonraki buluşmaların hepsi kafede olsun ilişkiye girmediğimiz sürece öpüşme gibi şeyler istemiyorum kötü etkiliyor dedi.İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey seks dedi ve onsuz ilişki istemediğini söyledi.Seks yapmıyorsak hiçbir türlü yakınlaşmayalım dedi.Bugun buluşcaktık işler yoğun geç çıktım dedi sonra bir süre buluşmak istemiyorum sen seks istemediğin içinde bende de sana karşı biraz kaçınıyorum dedi.Cinselliği zamana bırakalım dedim o da bir süre bulusmayalim buluşmalar ilerde olsun dedi.Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.Buluşmada bi ara yakınlaştığımızda geri çekildi bende yanlış anlayınca özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam dedi.Sizce çocuk iyi niyetli olabilir mj
Ama nasıl fantazi oluyor.Polis jandarma alan malan tanımıyor vallaburda jandarma basmıştı çıplak çıplak yakalamış yerel gazeteye çıkmıştı bide rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?