Konustuğum çocuk hemen cinsellik istiyor

Bana kendisi sordu ilişki yaşamadım seks istemiyorum dedim o da kusura bakma istediğimiz şeyler sende yok dedi bende takipten çiktim .Sonra hemen çıkardın mi önce bi kahve içseydik dedi sonra söyledim daha önce yaşadığımı

Soyledikleriniz onemli mi sizce davransilarinizin yaninda. Arabada takilmissiniz iste ileriye gider diye dusunmus karsinizdaki kiside bakti gitmiyor ayrilmakla tehdit etmeye baslamis

Soyledikleriniz onemli mi sizce davransilarinizin yaninda. Arabada takilmissiniz iste ileriye gider diye dusunmus karsinizdaki kiside bakti gitmiyor ayrilmakla tehdit etmeye baslamis
Yağmur olduğu için mecburdu kafede buluşalım sadece dedi sonra da buluşmalar da ileriye gidebiliriz o yüzden bir süre buluşmayalim dedi

Yağmur olduğu için mecburdu kafede buluşalım sadece dedi sonra da buluşmalar da ileriye gidebiliriz o yüzden bir süre buluşmayalim dedi
Bahane o kardeşim ne ileriye gidebilirizi hayvan mi bu kendini kontrol edemiyor. Cinsellik olmazsa bende yokum diyor amacı sadece seks.

Adam yapacaklarını söylemiş resmen bu kadar saf olma lütfen.

Daha sevgili olmadık 1 kez buluştuk ben cinsellik hemen olmasın dedim. Buluşma da olmasın o zaman buluşmada bir şeyler olcak gibi hissediyorum dedi
İkinci buluşmaya kadar bile sabredemiyor beyefendi.çok çirkin.yapacqksan gel yapmayacaksan gelme diyor.

Safmısin kızın sen . Ayrıl, görüşme. Çocuk kullanabileceği bir seks işçisi ariyor kendine hemde bedavaya

"arkadasim yok, herkes 'sen olgun degilsin' diye disliyor" seklinde konu acmistin.
simdi anliyorum arkadaslarini.
hem olgun degilsin, hem de safsin.
eski iliskin de uzak mesafeydi, gelip senle sevişip gidip annesiyle görücü görücü geziyordu, en son birini bulmustu.
o adamdan 12 subatta ayrilmistin, bugun 22 subat konu açmışsın biriyel ilk bulusmada yakınlaştık bilmemne
sence bu normal bir sey mi?
hayatinda bir erkek olmak zorunda mi?
bu adam seni hic caba harcamadan görüşüp iliski yasadigi biri olarak görüyor
İlışkiden sonra bırakacaksın yapmam böyle şey dedim o da seni bulmuşum bırakır mıyım dedi
hee yok. "evet öyle yapacağım, bipim kalktikca arayacagim sonra engelleyecegim" diyecekti. neden safsin bu kadar? mental sorunlarin varsa yaz da ona gore daha anlayisli mesajlar atalim.
Cinsellik olursa daha çok duygusal bağımız olur dedi.
bu dedigi doğru. ama su acidan yanlis- ilk bulusmada ustune atlayan - seks yoksa bulusma da yok diyen adamla bir bagin olmaz.
biz de sevisiyoruz ama böyle degil. ortada bir caba, bir ozen, romantizm falan oluyor . sizinki iliski bile degil saf kizi kandırmak.
istedigin iliski sadece seksse baglanmadan yap gec. istedigin gercek bir iliskiyse böyle sacma sapan durumlara kendini sokma

Son düzenleme:
Cocuk tabiki iyi niyetli degil. Seni psikolojik baskiyla birliktelige zorluyor. Esimden once benim de erkek arkadaslarim oldu. Bi tanesi de demedi beraber olalim diye. Neymis opusunce devami gelmeyince kotu oluomus. Olsun bi zahmet. Biriyle birliktelik yasiycakdaniz da o kis bu olmamali. Net.

Daha ilk görüşmede arabada takılmak, seks yapmıyorsak bir süre buluşmayalım demek sizce de amacının cinsellik olduğunu net olarak göstermiyor mu ? Muhtemelen arabada oral seks yaptırmak isteyecekti siz kabul etseydiniz. Adamın libidosu yüksek. Eğer samimi davranır yakınlaşmayı kabul ederseniz sadece cinsellik üzerine olur bu ilişki.

Geçen hafta birisiyle tanıştım sosyal medyadan 1-2 gün konuştuk.Geçmiş ilişkisinden yaşadığı cinsellik deneyiminden bahsetmeye başladı. Bu beni ilgilendirmez bana neden anlatıyorsunki dedim. Sonra bana arabam var cam filmli dışardan görünmüyor, yanına gelmek isterim seni çok merak ediyorum , oral seks yapalım mı diye sordu. Ben de görüşmek istemiyorum ilk haftadan cinsellik konuşup ilişkiye girmek bana saçma geliyor, ben ciddi ilişki düşünen birisiyim. Cinsel ilişki yaşarsam da gerçekten sevdiğim ,belli bir süre tanıdığım birisiyle yaparım ayrıca arabada değil daha güvenli bir yerde olur bu dedim. Duygusuz seks hiç bana göre değil.

Ağzımı bozacağım şimdi sana?
Zeka geriliğin mi var da burdaki asıl niyeti anlayamıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…