4 yıldır evliyim.2 yaşında bir oğlum var. Eşimle 1 yıl nişanlı kaldık fakat farklı şehirlerde olduğumuz için sık görüşemedik. Eşim hafız annesi babası dinine çok düşkün insanlar. Buraya kadar güzel ama benim eşim konuşmayı bilmiyor nerde ne zaman ne söyleyeceğini kestiremiyorum. Toplum içinde pat küt bi dalıyor şaşırıyorum bazen çok utanıyorum arkasını toplamaya çalışıyorum resmen saçmalıyor. Başlarda dedim ki zamanla düzelir hafız olduğu için anne baba baskısıylada erkek kadın birlikte oturma sohbet yapmamışlar, sosyal hayat zaten yok diye bekledim düzelir diye ama yok gün geçtikçe iyice kötü olmaya başladı. Aslında iyi bir insan ama böyle giderse soğuyorum diye korkuyorum yavaş yavaş . Bir arkadaşı yok. Bir akrabasıyla doğru düzgün muhabbeti yok. Bide gurbetteyim . Bana önerebileceğiz bir şey varmı. Eşimi sevmek istiyorum ondan soğumak şstemiyorum. Artık onunla toplum içine bile gitmek şstemiyorum
4 yillik evlilikte hic sohbet etmediginiz halde sogumadiysaniz bu saatten sonra pek sogumazsiniz sanki. Bu saydiginiz kriterler sizin icin cok onemli olsa en basta evlenirken bunlara dikkat ederdiniz. Hadi evlenirken dusunmediniz diyelim daha ilk gunden gozunuze batmaya baslardi ama aranizda bariz acik ara fark varsa gozunuze batardi. Siz 4 yildan sonra bunlari sorgulamaya basladiysaniz ya ilk basta vermediginiz tepkileri simdi vermeyeceksiniz ya da bosanacaksiniz. Adam siz evlenirken cok farkli bir pozisyonda cok kulturlu, cok sohbetli bir adamken 4 yilin sonunda bu hale gelmediyse demek ki kendini gizelememis oldugu gibi olmaya devam ediyor. Bu durumda sonradan degisen sizsiniz.