Konuşmaya ihtiyacım var..

Hayati kendinize zindan ediyosunuz.
Ve korkarak nereye kadar diye sormak istiyorum.
Aldatildiniz,bende aldatildim.
Ve su an anliyorum tekrar aynisini yasamak istemiyorsunuz. Ama siz o aciyi yasadiniz, ve simdi dimdik ayaktasiniz, yikilmadiniz, o aldatan kisi kaybetti, ve biliyomusun ben cok dedim " iyikide aldatmis beni" diye. Cunku toydum, dogru kisi olmadigini goremezdim ve aileme karsi cikan ben, ufak sebeplerden dolagi bitiremezdim asla. Neyseki aldatti ve kalbim aciya aciya ayrilmak zorunda kaldim, iyikide aldatilmisim cunku bu bile hayatimda bana tecrube katti. Bazi seylerden korkarak biyere varamazsin, hayirsiz bi ask yuzunden 3 5 senem heba oldu diye yanarken onundeki 50 seneyi zehretmek neme gerek? Eger aldatilacaksan aldatilacaksindir, bunu onleyemezsin. Sadece dua edebilirsin " Allahim eger boyle durumlar varsa bana en erkem vakitte goster ki daha sonraki senelerim heba olmasin degmeyen birisi icin".
Kacis yok bazen bazi seylerden.
Ne kadar içten yazmışsınız. Teşekkürler. Şu an mantıklı düşünebiliyorum. Ve herkese tek tek hak veriyorum. Şimdi ise düşündüğüm şey bana küfür etmiş olması. Kulaklarımda çınlıyor hala.. Eğer bugünkü tartışmayı hatta kavga demeliyim, konuşup aşabilirsek çok daha dikkatli olacağım.

Amacım sizi kırmak değildi asla. Kendime gelmem için sert yorumlara ihtiyacım var dediniz. Bir de şöyle düşünün. Siz hiç mi yakışıklı adamlar gormuyorsunuz? Bu adamlar sizi nasıl etkiliyor? Bir Anlık bakıp geciyorsunuz değil mi? Sonra hatırlamıyorsunuz bile. Çünkü aşk ayni anda tek bir kişiye karşı duyulabilir. Evet bu anlattıklarınız obsesif Kompulsif kişilik yapısına uyuyor ama bununda çözümü var. Yardım alın ve en güzel zamanlarınızin tadını çıkartın.
Yoo kisisel olarak kırılmadım. Belki kırılmak da değil gerçekler acı geldi diyelim :) ben bunun ciddi bir durum olduğunu anladim bugün. Şu an aklıma takılan tek şey bana ettiği küfür.

Görüşüp görüşmeme kararı size ve ona kalmış, ben doğrusunu bilemem. Ama yıpratıyorsunuz ilişkinizi. Böyle devam ederse onda size karşı ne sevgi kalır ne saygı. O da çok seviyor ki katlanmış şimdiye kadar. Şöyle okkalı bir özür dileyin önce. Onun size küfretmesi yanlış ama önce siz "yemin et" demişsiniz, o köpürünce de üzerine siz de bağırıp çağırmışsınız. Ağır tahrik var. O özür dilemiş, siz de dilemelisiniz. Bu ilişkinin önceki olmadığını idrak edin. Sanırım ilişkiniz 1 yıllık, gayet uzun bir süre. Başkasının hatasının bedelini size böyle iyi davranan birine ödetmemelisiniz. Gerçekten çok büyük haksızlık. Anlayış bir yere kadar daha idare eder, sonrası hüsran.
Devam edecekseniz acilen destek almaya başlayın. Ruh sağlığı yerinde olmayan insanlarla beraber olanlar da sorun yaşamaya başlıyor bir süre sonra. Ben çocuğa üzülüyorum şu an. Kendini korumayı biliyorsa zaten sizden ayrılır, bilmiyorsa o da psikolojisi bozuk bir şekilde devam eder bu ilişkiye. "beni siz delirttiniz" diye gezmesin ortalarda.

Psikolojik destek almayacaksanız elin oğlunun başını yakmayın.
Kesinlikle destek alacağım. Buna emin olabilirsiniz. Ciddi bir durum olduğunun farkına vardım. Iyiki konu açmışım diyorum içten içe. Sonuçta herkes farklı dinamiklerde hayat yaşamasına rağmen herkes hemen hemen aynı yorumları yaptı. Farklı bakış acıları daha net görmemi sağladı.

Erkek arkadaşınızı bıktırmadan güzel şeylere yönelin. Insanız sonuçta yürürken ona buna gözümüz değiyor her şeyin altından bir anlam çıkarmayın. Sevdiğimizi kafese koyup üzerine örtü geçiremeyiz. Ilişkinizi daha fazla yıpratmayın..

Psikoloğa gitmelisiniz. O terapiye ek olarak ilaç da kullanmanız gerektiğini düşünürse, sizi psikiyatriste yönlendirir zaten. Psikiyatrist sadece ilaç yazar ve bence siz sadece ilaç içerek sağlıklı bir psikolojiye ulaşamazsınız.

Ama konunun uzmanı değilim. Umarım Astoria Astoria konunuzu okur. O daha doğru bilgi verir.

Psikiyatrlar da terapi yapabiliyorlar ama tabi eğitimlerini almış olması gerekiyor. Tabi kesinlikle psikoterapinin faydası olacağını düşünüyorum ben de.

Kesinlikle destek alacağım. Buna emin olabilirsiniz. Ciddi bir durum olduğunun farkına vardım. Iyiki konu açmışım diyorum içten içe. Sonuçta herkes farklı dinamiklerde hayat yaşamasına rağmen herkes hemen hemen aynı yorumları yaptı. Farklı bakış acıları daha net görmemi sağladı.
Teşhis ettikten sonra çözersiniz de inşallah. Bundan sonraki kıskançlıklarınızı asla normal görmeyin kendi içinizde. Umarım çok mutlu olursunuz :KK66:

K
Merhaba uzun bir konu olabilir ama lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilimden bahsedecek olursam saygılı, sevdigini belli eden, çevresi tarafından sevilen, iyi bir aileye sahip biri. Zaten tanışmamıza vesile olan arkadaşım da gerçekten güvenilir biri olduğuna dair kefil olmuştu.
Bana gelecek olursak daha önce 3 yıl süren bir ilişki yaşadım ve ihanete uğadigim icin bitti. (Defalarca aldatilmisim ama sonra öğrendim.) Insanlara karşı ciddi güven problemi yaşayan biriyim.

Ilişkinin en başlarında erkek arkadaşımla otururken onun sosyal medyasından birine bakıyorduk. Ve 2 kızı arattigini gördüm. Sorduğumda da biri liseden biri de eski iş yerimden aklıma geldi ne yaptıklarini merak ettim baktım dedi. Sonradan zamanla gerçekten baktım ki erkek arkadaşım konu arasında birinin ismi geçse gel bak sosyal medyadan bakalım der gösterir. Yani aklına biri gelirse aa napiyor acaba bak kaç yıldır görmüyorum der bakar. Ilk bu olay oldu. Sonra ben buluştuğumuz zamanlarda surekli erkek arkadasimin bakışlarını takip ederim. Dün bir kıza baktigini farkettim yolda yürürken. Sorduğumda ise hayır insani bir şekilde etrafıma bakıyorum kimseye dikkatlice bakmadım dedi. Açıklama yaptı. Fakat benim icimde resmen bir fırtına koptu o an. Hala da öyle hissediyorum.

Genele baktigim zaman beni kirdiginda gönlümü alan, bu zamana kadar yaptığım ınsanlık dışı kiskancliklara dayanan (çok utaniyorum) biri. 2 gün önce konuştuğumuzda bak aşkım yanlış anlama ama bir başkasına bunları yapsan seninle devam etmezdi dedi. Bir de mesela simdi bu kıza bakma olayı oldu ya, ben her gün hatta bazen gunde bir kac defa sen o kiza bakmis miydin dogru soyle diye aynı konu üzerinden sorular soruyorum. O da dedi ki bana bir soruyu bir kere sor cevabını vereyim ve konu kapansın lütfen dedi. 5 ay önceki olaylarla ilgili soru soruyorum kavga çıkarıyorum. Genel duruma bakıyorum. Beni sevdiğini hissediyorum. Ağzından yanlış bir kelime çıksa alinsam hemen gönlümü alır. Kavga etsek ağlasam üzülür sarılır yüzümü siler uzun uzun konuşur, bu sıralar o kadar çok kavga çıkarıp sinirden ağladığım oluyor ki artık ağlama huyundan vazgeç diye bagirdi bir kac kez. Ben de ağlayayim da ben haklı olayım o zaman demisligi de var ama.. Ailesini tanıyorum özellikle babasını. Güzel bir aile yapısı var. Terbiyeli ve çekingen bir çocuk. Ben mi çok takıntılıyım. Yoksa erkek arkadaşıma guvememem mi gerekir.

En son kıza bakma olayında ona dikkatli ol dedim böyle konularda. Dedi ki bak barbeku bana dikkatli ol demene gerek bile yok. Ben sen varken de sen yokken de zaten yanlış birşey yapmıyorum. Ben senin yanında kafam önümde gezemem ki insaniz sonuçta yürüyoruz etrafa bakıyoruz çok doğal bir şekilde dedi. Senin yaninda kafam önde yürüsem yapmacık olmaz mı sence de dedi. Ben zaten nerde nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Sen hayatımda yokken de ben kası gözü oynayan biri degildim lütfen çocuk gibi davranma dedi.

Bu sabah yine sen o kıza bakmış miydin diye bir mesaj attım. Barbekü aynı soruları sorarak gerçekten sıkıyosun beni yapma. Daha kaç kere konusucaz dedi. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kaybetmek üzeresiniz, dikkat edin

Merhaba uzun bir konu olabilir ama lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilimden bahsedecek olursam saygılı, sevdigini belli eden, çevresi tarafından sevilen, iyi bir aileye sahip biri. Zaten tanışmamıza vesile olan arkadaşım da gerçekten güvenilir biri olduğuna dair kefil olmuştu.
Bana gelecek olursak daha önce 3 yıl süren bir ilişki yaşadım ve ihanete uğadigim icin bitti. (Defalarca aldatilmisim ama sonra öğrendim.) Insanlara karşı ciddi güven problemi yaşayan biriyim.

Ilişkinin en başlarında erkek arkadaşımla otururken onun sosyal medyasından birine bakıyorduk. Ve 2 kızı arattigini gördüm. Sorduğumda da biri liseden biri de eski iş yerimden aklıma geldi ne yaptıklarini merak ettim baktım dedi. Sonradan zamanla gerçekten baktım ki erkek arkadaşım konu arasında birinin ismi geçse gel bak sosyal medyadan bakalım der gösterir. Yani aklına biri gelirse aa napiyor acaba bak kaç yıldır görmüyorum der bakar. Ilk bu olay oldu. Sonra ben buluştuğumuz zamanlarda surekli erkek arkadasimin bakışlarını takip ederim. Dün bir kıza baktigini farkettim yolda yürürken. Sorduğumda ise hayır insani bir şekilde etrafıma bakıyorum kimseye dikkatlice bakmadım dedi. Açıklama yaptı. Fakat benim icimde resmen bir fırtına koptu o an. Hala da öyle hissediyorum.

Genele baktigim zaman beni kirdiginda gönlümü alan, bu zamana kadar yaptığım ınsanlık dışı kiskancliklara dayanan (çok utaniyorum) biri. 2 gün önce konuştuğumuzda bak aşkım yanlış anlama ama bir başkasına bunları yapsan seninle devam etmezdi dedi. Bir de mesela simdi bu kıza bakma olayı oldu ya, ben her gün hatta bazen gunde bir kac defa sen o kiza bakmis miydin dogru soyle diye aynı konu üzerinden sorular soruyorum. O da dedi ki bana bir soruyu bir kere sor cevabını vereyim ve konu kapansın lütfen dedi. 5 ay önceki olaylarla ilgili soru soruyorum kavga çıkarıyorum. Genel duruma bakıyorum. Beni sevdiğini hissediyorum. Ağzından yanlış bir kelime çıksa alinsam hemen gönlümü alır. Kavga etsek ağlasam üzülür sarılır yüzümü siler uzun uzun konuşur, bu sıralar o kadar çok kavga çıkarıp sinirden ağladığım oluyor ki artık ağlama huyundan vazgeç diye bagirdi bir kac kez. Ben de ağlayayim da ben haklı olayım o zaman demisligi de var ama.. Ailesini tanıyorum özellikle babasını. Güzel bir aile yapısı var. Terbiyeli ve çekingen bir çocuk. Ben mi çok takıntılıyım. Yoksa erkek arkadaşıma guvememem mi gerekir.

En son kıza bakma olayında ona dikkatli ol dedim böyle konularda. Dedi ki bak barbeku bana dikkatli ol demene gerek bile yok. Ben sen varken de sen yokken de zaten yanlış birşey yapmıyorum. Ben senin yanında kafam önümde gezemem ki insaniz sonuçta yürüyoruz etrafa bakıyoruz çok doğal bir şekilde dedi. Senin yaninda kafam önde yürüsem yapmacık olmaz mı sence de dedi. Ben zaten nerde nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Sen hayatımda yokken de ben kası gözü oynayan biri degildim lütfen çocuk gibi davranma dedi.

Bu sabah yine sen o kıza bakmış miydin diye bir mesaj attım. Barbekü aynı soruları sorarak gerçekten sıkıyosun beni yapma. Daha kaç kere konusucaz dedi. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ne çok büyütüyorsun valla.Ben 11 yıllık evliyim eşim de arada bakar güzel biri geçince insani olarak bakılıyor ki herşeyde art niyet arasak ....Ben de güzel bir bayan görünce bakıyorum siz bakmıyormusunuz?bence güven çok önemli benim eşimin söylemi ağzındadır ama 11 yıllık ilişkimde hiç birşey yakalamadım.Telefonu hep açıktır ben arada bakarım.Asla benden habersiz bir arkadaşıyla buluşmaz ,saatinde evdedir,O na buna baktı diye gereksiz polemik yapma bence gerçekten böyle bir potansiyeli varsa yol ver derim

Şahsen erkek arkadasinizin yerinde sizi birakirdim. Başkasinin sizde bıraktığı yaraların faturasını çünkü ona kesiyorsunuz. Ve sahsen ben bunu cekmez istemezdim. Böyle devam etseniz ilerde olacağı da tam bu

Bence sen biraz takintili davraniyosun. Ben de hormonlarimdan dolayi sanirim.yapiyorum bazen bisiler ama yine de bu kadar sıkıp bunaltmiyorum. Bence yapma. Sevsin seni bunalmasin ve boyle yapinca da kendini bisi sanar . Yapma severek deger ver. Hatasini yakalarsan o zaman istedigini yaparsin

Baktım dese napacaksın peki ?
Zorla adamı çıldırtmaya çalışıyosun bence.
Kendin diyosun öyle iyi böyle iyi diye daha ne karıştırıyon 5 ay öncesini

Kendimden biliyorum esimin eskiden böyle yersiz güvensizlik yüzünden beni hayatimdan bezdirme huyu vardı, bu huyunu duzeltmese bastirip torpulemese evlenmezdim. İnsana bu tarz asılsiz kanitsiz isnatlar huzursuzluk verip soğutuyor. Eski sevgiliniz ile özdeşlestirmeden davranın gerek olursa profesyonel yardım alın bence. Tabi ki her insan her şeyi yapabilir ancak ortada birşey yokken kıyamete gerek yoktur

Mesajınızda kendimi gördüm ben sevgilimin benden önceki geçmişini (erkeksi konular) kafama çok takıyorım obsesif kompulsif hastası biri olarak.Bugün yine tartıştık ve ben onun geçmişini bir daha açmamaya karar verdim.Sevgilinizi gerçekten de taktir ettim.Size de hak veriyorum güvenemiyorsunuz ama seviyorsanız size tavsiyem olacak.İlişkinizi sürdürmek istiyorsanız yapmayın.Çünkü karşınızdaki erkek anneniz değil babanız değil bir süre daha katlanır sonra bırakır.Farklı şüphelerimiz olsa da mesajınızda kendimi gördüm.

Yapmayacağı varsa da siz bu kadar aynı şeyi söylerseniz yapar. Ya aldatır ya da sizi terk eder en sonunda. Sabır bir yere kadar.
Bu dirim
Mesajınızda kendimi gördüm ben sevgilimin benden önceki geçmişini (erkeksi konular) kafama çok takıyorım obsesif kompulsif hastası biri olarak.Bugün yine tartıştık ve ben onun geçmişini bir daha açmamaya karar verdim.Sevgilinizi gerçekten de taktir ettim.Size de hak veriyorum güvenemiyorsunuz ama seviyorsanız size tavsiyem olacak.İlişkinizi sürdürmek istiyorsanız yapmayın.Çünkü karşınızdaki erkek anneniz değil babanız değil bir süre daha katlanır sonra bırakır.Farklı şüphelerimiz olsa da mesajınızda kendimi gördüm.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Umarım siz de ben de bir an önce bu takintilarimizdan kurtulur daha mutlu oluruz. Yarından itibaren hem doktor randevusu alacağım hem de kendim uğraşacağım.

Bu dirim

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Umarım siz de ben de bir an önce bu takintilarimizdan kurtulur daha mutlu oluruz. Yarından itibaren hem doktor randevusu alacağım hem de kendim uğraşacağım.
Ben ona güveniyorum ilk kez bir erkeğe güvendim sevdiğini hissettiriyor geçmişini anlattı sevdiğim için bırakamadım ama sürekli başına kakıyorum o da üzülüyor artık sen varsın ben geçmişimi gömdüm diyor.O benim geçmişimi gömdü başıma kakmıyor ama ben hep böyle yapıyorum.Aşırı kıskançlık sorunum yok ama geçmişine takılıp kaldım.Böyle davranırsak onları da soğuturuz kendimizden. :KK43:

Abartıyorsunuz bence. Her an acaba başkasına mı bakıyor,acaba beni aldatıyor mu diye kontrol etme çabasına girmeniz bir süre sonra sevgilinizi sıkar haklı olarak. Eğer gözü dışarda değilse,sizi sevdiğine eminseniz bu tür şeyler yapmanıza gerek yok ki. Şayet hata yaparsa sonuçlarına katlanır. Neticede bunun farkında olması gereken bir yaştadır herhalde.

Erkek arkadaşınızdaki sabır da neymiş mübarek?
Ben yolda yürürken her şeye herkese bakan bir tipim. Hatta eşime "Aa bak şu renk mont sana çok yakışır." diyip tanımadığım bir adamı göstermişliğim de çoktur. Size göre ben baya aldatmaya meyilli bir tipim?

Sağlıklı düşünün. Hiç mi yolda cins ayrımı yapmaksızın birine takılmıyor gözünüz? Ya da takıldığında direk "Ooou beybi bununla çok güzel aldatmaca olur." mu diyorsunuz?

Güzelim ilişkinizi eski erkek arkadaşınızın hatası sebebiyle heba etmeyin.

Anlattığına göre çocuk çok düzgün sabırlı karakterli
Sen çok kapris yapmışsın geçmişin hesabını sevgilinden çıkarır gibisin eski meseleyi sindirememişsin onu yansıtıyosun
Bence sevgilini daha fazla yıprakma geçmişini serbest bırak

X