Konuşmaya ihtiyacım var..

O kadar mı ya? Böyle devam edersem onu kaybedeceğim galiba. Yorumları bu kadar da beklemiyordum

Adil olmak lazım. Sizin onu kaybetmeniz, sizin onun hayatını mahvetmeniz kadar önemli bir konu değil. İki insandan biri diğerinin hayatını mahvedecek gibi duruyorsa mahvedecek olanın ayrılınca üzülecek olmasından ziyade hayatı mahvolacak insanı kurtarmak daha önemlidir.

İlla beraber olmaya devam edeceğim diyorsanız iyi bir psikoloğa gidip tamamen iyi oluncaya kadar terapi alın. Arkadaşım, kız kardeşim vs de olsaydınız aynı şeyi söylerdim. Size kimsenin bunu söylememiş olması çok enteresan hatta inanılmaz.

Cevap veremedim çok özür dilerim. Az önce çok kötü bir kavga ettik. Beni aradı. Kafani topladin mi artık gereksiz sorular sormayı bırakıyorsun dimi dedi, normal bir şekilde konuşuyorduk. Bak bana güven gibi bir konuşmaya başladı birşeyler anlattı. Sonra ben buna nasıl inanicam peki yemin et bana dediğim anda patladı. Ben sana insan gibi ne anlatıyorum barbekü yeter artık beni insanlıktan çıkardın. Seni sevmesem asla katlanmazdım. Aldatacak olsam çoktan yapardım yanlışımı aramayı bırak artık vs vs. Bağırdı baya. Ben de bağırdım kendime hakim olamadım. O kadar cigrindan çıktı ki kufurle karışık birşeyler söyledi. Çıldırdım. Telefonu kapattım. 1 2 dk içinde aradı ve sadece kufur ettigi için özür diledi. Çok sinirlendim dedi. Şok oldum kızlar. Kufur etti ya bana. Zaten devam etmeyecegim bu ilişkiye.

Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Bana küfür etmesini gerektirecek kadar ciddi bir durum olduğunu düşünmedim ya. Kufur etmek ne demek, cok sinirliyim cok üzgünüm.

Ne yapıyorsunuz bu çocuğu kaybedeceksiniz. Sorun cevap versin ve Konuyu kapayın. Bende sizin gibi bir olay yaşadım. 15 yıl hayatımda kimse olmadı. Yazık olmuş o yıllara. Sizde böyle yazık edeceksiniz. Terapi görün kitap okuyun. Bunu yapmayın kendinize.

Geçmişinizde yaşadığınız kötü ilişkiden dolayı güvensiz olmanız normal ama başkasının hatasını şu anki erkek arkadaşınızdan çıkarmayın. Temkinli olun ama sürekli böyle sorgularsanız ne kadar sevse de bir süre sonra bıkacaktır.

Bir insan çileden nasıl çıkarılır örneği bu.
Küfür etmeyen ben, hak edene hak ettiği yerde ederim.
Çocuğa hak verdim üzgünüm. Şaka gibi konu.

Tedavi olun ve bunu hakaret/küçümseme maksatlı söylemiyorum. Ciddi ciddi gidin ve tedavi olun.

Çok üzgünüm gerçekten kendi ellerinle mahvettim. Pişmanlık sinir uzuntu hepsini bir arada yaşıyorum şu an. Konuşmalı miyim onunla? Gerçekten bu halim tavırlarım takıntılı ruh halim için psikolog mu psikiyatri mi doğru seçim olur? Lütfen yardımcı olun.

Sonunda çıldırtacak noktaya getirmişsiniz ama haklıyken haksız duruma düşmüş kendisi. Sebep ne olursa olsun size küfür etmeye hakkı olmamalı. Bunalttığınızı söylüyorsa medeni insanlar gibi ayrılmak istediğini buna dayanamadığını söyleyebilirdi.
Sakin kafayla düşündüğünüzde fikriniz ne olur değişir mi bilmem ama ikiniz açısından da ilişkinin bitmesi en hayırlısı gibi.

Bir psikiyatr ile başlayın; o gerekli görüyorsa zaten sizi psikologa yönlendirecektir.
Evet, kendi ellerinle mahvediyorsun, bu gidişle de gözün ancak sevgilini tamamen kaybettikten sonra açılır. "Gidiş" dediğime de bakma; sen baya geride durmuş vaziyettesin (Aldatıldığın yerde). Ondan şimdiyi yaşayamıyor, geleceğini de kaçırıyorsun.

Bedük çok güzel söylemiş bu şarkıyı; "Aş kendini, gel aşka":

Kendini, takıldığın yerden aşamazsan; kuş uçar haberin olsun.

Kesinlikle tedavi görün. Asla iyileşemezsiniz.

Psikoloğa gitmelisiniz. O terapiye ek olarak ilaç da kullanmanız gerektiğini düşünürse, sizi psikiyatriste yönlendirir zaten. Psikiyatrist sadece ilaç yazar ve bence siz sadece ilaç içerek sağlıklı bir psikolojiye ulaşamazsınız.

Ama konunun uzmanı değilim. Umarım Astoria konunuzu okur. O daha doğru bilgi verir.

Okurken ben bile bunaldim.
Biri bana ayni seyi tekrar tekrar sorsa bogarim.
Sevgilinizdeki sabir bende olsa keske ...

Ay ben konuyu tamamen bile okuyamadım. O kadar sıkıldım yani! Allah erkek arkadaşınızın yardımcısı olsun....
Biraz rahat bırakın... bu şekilde davranarak sadece onu kaybedersiniz.

İnsanız diğer insanlarla iletişim kurmak zorundayız siz hiç yolda diğer inaanlara bakmıyor musunuz esnafla iletişim kırmuyor musunuz bence bu kıskançlık çekilmez adamın da pek yaptığı bir şey yok. Geçmişteki aldatılmadan kaynaklıdır belki ama baskılamayla da olmaz. Bence bırakın biraz serbest sürekli hesap sorar gibi sıkar. Ben olsam biri bana böyle yapsa soğurum

Güzelce konuşan adama 'ben sana nasıl inanıcam? yemin et' derken ne umuyordunuz?
Adamın sabrı taşmış,ki bence haklı.
Unutmayın 'istediğini söyleyen beğenmediğini işitir.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…