Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22Yaşlar kaç ?
1 yıllık bir ilişkim vardı 3 gün önce bitti sebebi ben değer vermiyormusum bunu hissedemiyormus son 1 aydır böyle bi kafaya girmiş 1 ay zaman vermiştik birbirimize bu süreçte ara ara konuştuk yazdık hatta sn gün 1.yılımızı kutlamak için aradı ve sonra bu son olanları konuşmaya başlayınca ipler iyice gerildi bana inancı kalmamış ki ona böyle hissettirecek bişey yapmadım okulumdan dolayı ayrı şehirkerdeyiz ve her fırsatta ben onu görmyee gittim hep arar sorarız biirbirimizi o mezun oldu ve kendi işini yapamıyor mağazada çalışıyor ama sürekli stres halinde en son bana herşeyden cok bunaldım kendım için bile bişey yapasım yok dedı ama en son konuşmada benim üzerime suç atıp senın kafand bişeyler bitmiş dedi halbuki 1 aydır çabalıyorum bana böyle yaptıkça mahvoldum ama bitti üstüne birde aynı yerde yaşıyoruz ve birlikte olduk bi kaç kere aklım karmakarışık.
Çoklu organ yetmezliği nedeniyle ölüm1 yıllık bir ilişkim vardı 3 gün önce bitti sebebi ben değer vermiyormusum bunu hissedemiyormus son 1 aydır böyle bi kafaya girmiş 1 ay zaman vermiştik birbirimize bu süreçte ara ara konuştuk yazdık hatta sn gün 1.yılımızı kutlamak için aradı ve sonra bu son olanları konuşmaya başlayınca ipler iyice gerildi bana inancı kalmamış ki ona böyle hissettirecek bişey yapmadım okulumdan dolayı ayrı şehirkerdeyiz ve her fırsatta ben onu görmyee gittim hep arar sorarız biirbirimizi o mezun oldu ve kendi işini yapamıyor mağazada çalışıyor ama sürekli stres halinde en son bana herşeyden cok bunaldım kendım için bile bişey yapasım yok dedı ama en son konuşmada benim üzerime suç atıp senın kafand bişeyler bitmiş dedi halbuki 1 aydır çabalıyorum bana böyle yaptıkça mahvoldum ama bitti üstüne birde aynı yerde yaşıyoruz ve birlikte olduk bi kaç kere aklım karmakarışık.
1 yıllık bir ilişkim vardı 3 gün önce bitti sebebi ben değer vermiyormusum bunu hissedemiyormus son 1 aydır böyle bi kafaya girmiş 1 ay zaman vermiştik birbirimize bu süreçte ara ara konuştuk yazdık hatta sn gün 1.yılımızı kutlamak için aradı ve sonra bu son olanları konuşmaya başlayınca ipler iyice gerildi bana inancı kalmamış ki ona böyle hissettirecek bişey yapmadım okulumdan dolayı ayrı şehirkerdeyiz ve her fırsatta ben onu görmyee gittim hep arar sorarız biirbirimizi o mezun oldu ve kendi işini yapamıyor mağazada çalışıyor ama sürekli stres halinde en son bana herşeyden cok bunaldım kendım için bile bişey yapasım yok dedı ama en son konuşmada benim üzerime suç atıp senın kafand bişeyler bitmiş dedi halbuki 1 aydır çabalıyorum bana böyle yaptıkça mahvoldum ama bitti üstüne birde aynı yerde yaşıyoruz ve birlikte olduk bi kaç kere aklım karmakarışık.
yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorumYani birlikte olmuşsunuz ve bunun hiç bir önemi yokmuş onun için, bitti demek bu kadar kolaymış.
Her seviyorum diyene inanıp teslim olmamak lazım.
yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorum
Belli ki onun için bu kadardı ve o ya da bu sebeple ayrıldı..yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorum
yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorum
kafam çok karışık boşlukta kaldıkça aklıma bu geliyor yaptığım şey üzülüyorum biraz ama dikmek falan gibi bişeyde düşünmüyorum zaten dürüst olmak en iyisiHer zaman dürüstlükten yanayım, eğer kaybedeceksem de dürüst olduğum için kaybedeyim önemli değil.
Burada diktiren çok üye var ama sen yine de dürüst ol öyle bir hata yapma.
Geçmişinde takılı kalırsan geleceğini esir almış olursun, bir talihsizlik yaşamışsın, keşke olmasaymış ama olmuş hiç birşey için pişman olma bugünkü hataların seni yarına hazırlayıp güçlü ve doğru adımlar atan bir kadın olmanı sağlayacak yeter ki hatalardan ders almasını bilelim. sevdiğin kişiyle birlikte olmuşsun bu hiç kimseyi ilgilendirmez seni bununla yargılayacak kişileri de alma hayatına herşey gönlünce olsunkafam çok karışık boşlukta kaldıkça aklıma bu geliyor yaptığım şey üzülüyorum biraz ama dikmek falan gibi bişeyde düşünmüyorum zaten dürüst olmak en iyisi