konuşmaya ihtiyacım var

1 yıllık bir ilişkim vardı 3 gün önce bitti sebebi ben değer vermiyormusum bunu hissedemiyormus son 1 aydır böyle bi kafaya girmiş 1 ay zaman vermiştik birbirimize bu süreçte ara ara konuştuk yazdık hatta sn gün 1.yılımızı kutlamak için aradı ve sonra bu son olanları konuşmaya başlayınca ipler iyice gerildi bana inancı kalmamış ki ona böyle hissettirecek bişey yapmadım okulumdan dolayı ayrı şehirkerdeyiz ve her fırsatta ben onu görmyee gittim hep arar sorarız biirbirimizi o mezun oldu ve kendi işini yapamıyor mağazada çalışıyor ama sürekli stres halinde en son bana herşeyden cok bunaldım kendım için bile bişey yapasım yok dedı ama en son konuşmada benim üzerime suç atıp senın kafand bişeyler bitmiş dedi halbuki 1 aydır çabalıyorum bana böyle yaptıkça mahvoldum ama bitti üstüne birde aynı yerde yaşıyoruz ve birlikte olduk bi kaç kere aklım karmakarışık.

Bu kadar basit yani onun tarafından BİTTİ demek !
Keşke bunu Yapmasaydınız 1 yıllık ilişki birliktelik, ayrılık.
Şu 1 yıla çok şey sığdırmışsınız.
Amacı olmayan bir insanmış kabul pes eden zora giremeyen!

Yani birlikte olmuşsunuz ve bunun hiç bir önemi yokmuş onun için, bitti demek bu kadar kolaymış.
Her seviyorum diyene inanıp teslim olmamak lazım.

1 yıllık bir ilişkim vardı 3 gün önce bitti sebebi ben değer vermiyormusum bunu hissedemiyormus son 1 aydır böyle bi kafaya girmiş 1 ay zaman vermiştik birbirimize bu süreçte ara ara konuştuk yazdık hatta sn gün 1.yılımızı kutlamak için aradı ve sonra bu son olanları konuşmaya başlayınca ipler iyice gerildi bana inancı kalmamış ki ona böyle hissettirecek bişey yapmadım okulumdan dolayı ayrı şehirkerdeyiz ve her fırsatta ben onu görmyee gittim hep arar sorarız biirbirimizi o mezun oldu ve kendi işini yapamıyor mağazada çalışıyor ama sürekli stres halinde en son bana herşeyden cok bunaldım kendım için bile bişey yapasım yok dedı ama en son konuşmada benim üzerime suç atıp senın kafand bişeyler bitmiş dedi halbuki 1 aydır çabalıyorum bana böyle yaptıkça mahvoldum ama bitti üstüne birde aynı yerde yaşıyoruz ve birlikte olduk bi kaç kere aklım karmakarışık.
Çoklu organ yetmezliği nedeniyle ölüm

Olmuyorsa zorlama boşver. Zoraki ilgi diye direten. İlgi gösterdikce daha fazla isteyen doyumsuz biri galiba. Sonucta içinden geldiği gibi davranman en dogal hakkın. Ya da ayrılık için bahane de aramış olabilir.

emek verip güvenmişsin, birlikte olmuşun bunlar 1. hatan.
ama seni terketmiş , bir adama dönmeye çalışman 2. hatan olur.
hayat devam ediyor yaşın genç daha. okulunu bitir işine gücüne bak hayat daha kimleri çıkarıcak karşına senin, daha güvenilir ilşkiler yaşaman dileğiyle...

Uzun mesafe ilişkisi yorucu yıpratıcıdır
Sadece tlf ile bir ilişki yürünez
Zaten yaşınız genç unutursunuz büyük ihtimalle
Odak noktanızı başka tarafa çevirin daha çabuk unutursunuz

Sizi bahane ederek ayrilmak istemistir. Kesin baskasi var))) Erkeklerin baskasini bulduktan sonra cok populer ayrilma yontemi bu. ...

Yani birlikte olmuşsunuz ve bunun hiç bir önemi yokmuş onun için, bitti demek bu kadar kolaymış.
Her seviyorum diyene inanıp teslim olmamak lazım.
yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorum

yani yaptığımı bende marifet buluyorum tabiki bi anlık bişeydi ama ilerde bunu karşımdakine ne diye açıklayıp güven sağlarım bilemiyorum

Her zaman dürüstlükten yanayım, eğer kaybedeceksem de dürüst olduğum için kaybedeyim önemli değil.
Burada diktiren çok üye var ama sen yine de dürüst ol öyle bir hata yapma.

Belli ki onun için bu kadardı ve o ya da bu sebeple ayrıldı..
Hayatta herkes kendi tercihleri ile kendi kaderini belirler ve yaşar..
Açıkçası çok küçük yaşta büyük kararlar verip,bugün için ileriye acabalara düşer,yarın hata olarak görüp tecrübe edersin..
Umarım bugün edindiğin tecrübe yarınına ders olur..
Keşkelerle kendini bitirme bu sebepten,doğru kararlar alıp o doğrultuda bir ilişki de sorun yasamazsın..

kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz. adam sizle zorla birlikte olmamış. güvenip yapmışsınız. bu sizi ilgilendirir. başkasının size güvenmesi daha önce sevişip sevişmemenize bağlı ise o başkaları ile görüşmezsiniz ilerde olur biter.

Önüne bak derim ben. Böyle saçma bir bahane olur mu. Belliki bitirmek istemiş. Sende okuluna ve sonrasına odaklan.

Her zaman dürüstlükten yanayım, eğer kaybedeceksem de dürüst olduğum için kaybedeyim önemli değil.
Burada diktiren çok üye var ama sen yine de dürüst ol öyle bir hata yapma.
kafam çok karışık boşlukta kaldıkça aklıma bu geliyor yaptığım şey üzülüyorum biraz ama dikmek falan gibi bişeyde düşünmüyorum zaten dürüst olmak en iyisi

kafam çok karışık boşlukta kaldıkça aklıma bu geliyor yaptığım şey üzülüyorum biraz ama dikmek falan gibi bişeyde düşünmüyorum zaten dürüst olmak en iyisi
Geçmişinde takılı kalırsan geleceğini esir almış olursun, bir talihsizlik yaşamışsın, keşke olmasaymış ama olmuş hiç birşey için pişman olma bugünkü hataların seni yarına hazırlayıp güçlü ve doğru adımlar atan bir kadın olmanı sağlayacak yeter ki hatalardan ders almasını bilelim. sevdiğin kişiyle birlikte olmuşsun bu hiç kimseyi ilgilendirmez seni bununla yargılayacak kişileri de alma hayatına herşey gönlünce olsun

X