• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşmaya cekınıyorum.

enka00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
54
0
86
İstanbul
1yıldır canım hiç konuşmak ıstemıyor.yanlız eşimle değil.kımseyle.konuşacak bişey bulamıyorum.bir konu varsa bıle fazla yorum yapamıyorum.birşey anlatmak ıstıyorum ama yanlış konuşurum dıye utanıp konuşamıyorum.ınsanlar yanımda sıkılmaya başlıyor.oyuzden kalablık ortamda durup onların konuşmasını dınlıyorum.yanlız kalınca ben bişey konuşamıyorum.

bence bize yazın ve rahatlayın herşey özel olabilir ama yüzüstü konularınızı bize yazın biliyorsunuz kadınlar dayanışmalarıyla meşhurlar :D

Karşınızdaki insanları fazla gözünüzde büyüttüğünüz için kendinizi geri çekiyorsunuz diye düşünüyorum.

Sizin durumunuza benzer şeyleri bende yaşadım insanlarla konuşmak şöyle dursun bir mağazadan

birşey almaya bile çekiniyordum.Bu durumun üstüne gittim ve kendimi olduğum gibi kabul ettim.Herkes

çok konuşkan olacak değil fazla konuşkan insanlar da bir süre sonra sıkıyor emin olun :)

Karsinizdakilerde sizin gibi insan Allahin kulu neden cekiniyorsunuz.Yanlis sözler sarf ederim diyorsaniz cok düsünüp az konusan insanlar zaten makbuldür insanina göre size davranislarina göre laf sarf edersiniz,bunda ters bir durum söz konusuda degil.

Back