kızlar bu aralar çok garip bir durumdayım.bir kaç haftadır uykusuzum,saatlerce uyuyamıyorum ki ben kafayı koydummu yatardım.
uykusuzlukla mı alakalı bilmiyorum ama konuşmam bozuldu kardeşlerim sürekli benle dalga geçiyor,ben de dalga geçtim başta kendimle ama kardeşlerimi de korkutmak istemiyorum manyadı mı bu kız diye.
yüzlerce kitap okudum bugüne kadar kendimi ifade etmekte hiç zorlanmam,lügatım geniştir,ama artık iki kelimeyi bir araya getiremiyorum.
örnek:
-biraz müzik çeksene (biraz müzik dinleyelim demek istedim)
-tabağı bulaşık makinasına salla (koy)
-telefonu şeye aldım...eee dıtdırıdıta aldım.. (titreşime aldım)
hislerim de dengesizleşti.annem çay ister misin diyo yok diyorum, onlar içmeye başlayınca ben de içiyorum çaydanlığı ben bitiriyorum.
sabah acele acele kalkıyorum bir iş için,hazırlanırken dalıyorum neden uyandığımı bir an unutuyorum odaları boş boş gezmeye başlarken hatırlıyorum.
kardeşimin odasına giriyorum,boş bi soda şişesi buluyorum, aa ben bunu boyarım bezle sararım saksı gibi yaparım falan diyorum,şişeyi odama koyuyorum günlerce kalıyo sonra atıyorum.
çok garip bir insan oldum kendimi tanıyamıyorum.
bir ay içinde hayatımla ilgili büyük kararlar alıcam,bu yüzden sevgilimden ayrıldım,acaba bunun psikolojik baskısı mı var üstüme?
Bende sinav zamani olurdu boyle seyler cok normal kafan yogunsa olur