Türkçe dil kursuna gidin
Konuşmanız belki düzelir
Mutlaka doktora gidin önce nöroloji doktoruna gidin,eğer birşey çıkmazsa psikiyatriye gidin,konuşmanız durduk yere bozulmuş,unutkanlığınızda var sanırım,o yüZden doktra gitmeniz şart hafife almayın.Eğer sıkıntınız psikolojikse zaten bu tür rahatsızlıklar 20 li yaşlarda ortaya çıkıyor.
Uyku probleminizde varsa önce dahiliye doktoruna gidin kan tahlili yaptırın,b12 ve tiroitlerinize baktırın bunlar uyku problemi yapar,hatta şekerinize de baktırın.aynen psikolojik olduğunu düşünüyorum, depresyon başlangıcı da olabilir bilmiyorum.
şu bir ayı atlatırsam doktora gideceğim ama önce uykumu düzene sokmaya çalışıyorum
benzer seyleri yasamıs biri olarak sunu diyebilirim ki stres yapacagınız birseyler mi yasadınız?
sevgili, buyuk karar vs demissiniz bu olabilir belki. hayatımda bu ilk sorunlar baya buyuk bir karar oldıgım zamanlarda olmustu. cok dalgındım...
olur da nedenini ogrenirseniz bana da iletir misiniz? psikiyatr a gittim bir kere ofke patlamasına da donusmustu sonradan cunku. ama bunları yasadıgımı siz yazınca farkettim adama anlatmadım bile bunları, acaba benim icin de onemli miydi dedim simdi... ama duzelmeye baslamıstım onemsemedim
Beyniniz çok yogun sanırım.
Benim öyle oluyor.Eğer kafamda taktıgım devamlı dusundugum birşey varsa konusamıyorum dogru duzgun bende.Ya tıkanırım şeyy şeyyy diye kalırım ya da kelime zor çıkar agzımdan kekeler gibi olurum.Cumleleri bile toparlayamam hatta kelimeleri toparlayamadan cumle kuramam.Ama dediğim hayatımın dönüm noktası atanma zamanlarımda olmuştur.Belki öyledir sizinde.
okurken güldüm bu problem mi ki bende yapıyorum bunları mesela eşimin eski pantolonunu 1 senedır saklıyorum canta yapmak ıcın gecen hafta attım marketten cips alıyorum sonra yemıyorum canım istemiyo uykum suanda bebeğim oldugu ıcın dengesız zaten onu bılmıyorum ama bı cok sey bendede var ama bence problem değil sanki yani hastalık değil gibi değil bence ya yorgunluktan uykusuzluktan falan oluyodur belki hem hastayım hastayım dıye dusundukcede hasta edersın kendını takma kafana gecer zamanla ya
Aşırı stresten bu durumu birebir yasadım ki hiç basıma gelmiş bir sey degildi, kelimeler aklıma gelmiyordu, sonu üç noktalı cümleler yada yanlıs kelimeler secilerek kurulmus cümleler. unutkanlıkta vardı üstelik. bir süre sonra gecti stresle dogru orantılıymıs, sizinkinin de öyle oldugunu düşünüyorum
Uyku probleminizde varsa önce dahiliye doktoruna gidin kan tahlili yaptırın,b12 ve tiroitlerinize baktırın bunlar uyku problemi yapar,hatta şekerinize de baktırın.
​Istanbulda yaşamıyorum canım.istanbulda tavsiye edeceğiniz bir hastane ve ya doktor var mı ? devlet özel fark etmez
sadece bende var sanıyodum rahatladım açıkçası. daha önceden de stresliydi hayatım ama bu kadar baskı ilk defa oluyor, sizinki gibi.
okulum bitti, yardım dönem daha sürmesi gerekiyordu ama okul stresini kaldıramadım artık yüklendim kendime fazladan ders aldım mezun oldum, şu an beynim iflas etmiş gibi hissediyorum,artık okumaktan öğrenci olmaktan bıktım bana kalsa bütün gün evde kalayım tv izleyeyim hiç dışarı çıkmayayım istiyorum. ama ailem çok uğraş verdi benim için. babam her kararımı destekliyor.
bu hafta yurtdışı yüksek lisans için başvuruyorum büyük ihtimalle kazanıcam. kardeşlerimi sadece yazın görebileceğim, 3 yıl boyunca herkesten uzak olacağım, hayatım boyunca istediğim şeydi uzak olmak ama şimdi neden mutlu olamıyorum bilmiyorum..
sevgilim çok yanlış şeyler yaptı hep sabrımı zorladı,hatalarına kızdım ama uzatmadım içime attım o da beni ciddiye almadı gerçekten kızdığımı anlamadı, bir gün patladım ve tamamen bitirdim, o da hala şaşkın bir anda ayrılmama. bunun suçluluğunu da üstümde taşıyorum sürekli üzülüyor ailesi bile çok üzülüyor ayrıldık diye.
yeni bir baslangıc yapıyorsunuz,
yl ile yurtdısında yeni bir hayatınız olacak. belki buraya donmek istemeyeceksiniz...
aslında stres unsurlarını birer birer kaldırıyorsunuz. kabulunuz geldiginde tek soırununuz özlem olacak
dusunerek kendinizi sıkmayın.
ha bir de surekli sustugunuz seylere en sonunda patladıgınız icin sucluluk hissetmeyin, zaten vakti zamanında alttan almasaydınız bu kadar ilerlemezdi iliskiniz belki de. huzurlu musunuz, rahat mısınız buna bakın, gerisi gercekten boş...
teşekkür ederim öneriniz için, en büyük korkum gidince daha kötü olmamdı ama şimdi gözüm açıldı. gitmezsem daha kötü olma ihtimalim daha yüksek burada olmanın,çevremdeki insanların bana faydası yok.
psikolog gibi geldiniz birden :) belki bu gece biraz rahat uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?