ya ne varki sonucta ailen yardimci oluyor,tesekkur bile etmeleri gerek. gitmek istersen gidersin tabi. bi de hamilesin dimi? yoksa benmi karistirdim?
arkadaslar.ailem bize cok kucuk miktarda para yardiminda bulundu.ben bu parayi bilet parasi olarak kullanip ailemin yanina gidecem.esimde zaten tamam dedi.bu aralar bizim maddi sorunlarimiz var.ailemde bunu bilerek bölye bir teklifde bulundular.annem kayinvalidemi ariyor hal hatir sormak icin ordan burdan derken benim ziyarete gelecegim söyleniyor.esimin anneside "paramiz yok diyorlar nasil gelecekmis"deyince annem biz biraz yardim edecegiz diyor.neyse esim annesini ariyor kayinvalidem kinayeli bir konusma yapiyor.masrafi onlar cekecekmis falan diye.ben duydum ama ilgilenmedim.esimde öyle olacak falan dedi.bugun yine esim ailesini aradi ve yine ayni kinayeli sözler.onlar yapacakmis onlar edecekmis laflari.cok morelim bozuldu benim ailemin yanina gitmem sorun oldu.esimin ablalari niye simdi gidiyorsun sonra git vs.simdi arkadaslar susayim mi yoksa neden bu tepkiler sorayim mi?akil verin bana.esim ailesine ihtiyaci oldugunda para yardiminda bulunur hep. ben hic bir zaman sorun etmedim bunu.ailesi onlar yapacak dedim.ama onlar neden bu kadar basit birseyi bu kadar sorun edip esimi doldurmaya calisiyorlar anlamiyorum.cok üzgünüm inanin kafama cok taktim bunu:teselli:Çok üzgünüm çoook
bir de arkadaslar isin tuhafi.esim telefonla kiminle konusursa konussun ben duyarim mikrofon acar hep.onlar benim duymadigimi sanip esime anlatiyorlar ama öyle bir kinaye varki sinir olmamak elde degil.gidecem arkadaslar ailemi cok özledim gurbetde yasiyorum senede sadece 3 4 hafta göreyim bari buda hakkim olsun demi?