- 20 Temmuz 2007
- 2.870
- 11
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç birşey dışarıdan kolay değil canım ben burdan karışamazlar bağır çağır desemde boş yaşayacaklarını bence ılımlı yaşa kayınvalideni ara annecim siz benim annemsiniz çok özledim ailemi onların kızıyım siz kızınıza yardım etmezmiydiniz böyle bir durumda falan de yada duruma göre eşine bak sen ailesi hakkında ona hiç bişey deme derim sadece onlarda belki farklı yönden anladı beni severler bilirim de bu yöntem hep daha iyidir eşin asla dolmaz bilir çünkü seni kolay gelsin canım sevgiler...
canımbencede onlaı hiç takma git ssen ses-nede bir kac hafta göreceksin aileni onada laf demeye hakları yok benim ailemde yurtdışın almanyada oldugu için cok iii anıyorum seni hiç düşünem onları git tatilini bşr güzel yap eglen cevp bile verme acaba kendileri senin yerinde olsa ne yapardılar
ben olsam inatlarına giderim konuşsunlar dursunlar eşin izin verdikten sonra onları ilğilendirmez ...ailende seni özlemişlerdir yollarını bekliyorlardır...herşey bulunur ama anne bulunmaz canım..kendine iyi bak...