- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
ama hala merak ediyorum resmin ne olduğunuhahaha eski resmım canım mutsuzdum bır ara oylesıne koymusttum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hala merak ediyorum resmin ne olduğunuhahaha eski resmım canım mutsuzdum bır ara oylesıne koymusttum![]()
En çok bu yoruma güldüm :) kuaför çok önemli oysa ki...:) Ay sormayin ya kuaforumden de oldum . Cokta memnundum oysa ki:)
gerçekten ya uzun uğraşlar sonucu tamam buldum kuaförümü demiştim olmadı :)En çok bu yoruma güldüm :) kuaför çok önemli oysa ki...
Bu ara bütün erkekler bi dengesizleşti, havadan sudan mıdır nedir? Önce bi ilgi, alaka; sonra ses soluk yok...
En iyisi sen de çek kendini geri. İlgisi varsa dönüş yapar, yoksa pohpohlamaya değmez..
ben en başta hiç hoşlanmamıştım gerçekten hatta bana yanaştığı zaman kırmadan nasıl söyleyebilirim diye dşünmüştüm. Ama bilmiyorum sonra değişti belki de ilgisi hoşuma gitti. Gerçekten kırk takla attı konuşabilmek görüşebilmek için.İlk başta hep ben yazıyorum konuşmak istiyorum geri çekilelim düşüncesinde olduğunu düşündüm ama biz sevgilimiyiz gibisinden demesi saçma olmuş. Sizin yerinizde olsam numarasını silmeden önce açıkça amacını sorardim. Ama ne olursa olsun konuşmak devam etmek isteyen biri son zamanlarda bahane bularak attığınız mesajlara olumlu dönerdi. Eski sevgilisinden bahsetmesi ve dört senelik iliskisin ayrıldığını öğrenerek bitirmesi büyük sarsıntı oluşturmuştur. Dokuz ayda geçebileceğini ben düşünmüyorum.
bana da hep öyle gelirdi . Ama bu nedense o izlenimi vermedi belki de tanıdık olduğundandı.Kaçan kovalanır,net.
Nedense erkek kuaförlerin ilişkilerini çok laçka bulurum ben.
Bence de yazma akışına bırak. Umarım herşey gönlünce olur :)ben en başta hiç hoşlanmamıştım gerçekten hatta bana yanaştığı zaman kırmadan nasıl söyleyebilirim diye dşünmüştüm. Ama bilmiyorum sonra değişti belki de ilgisi hoşuma gitti. Gerçekten kırk takla attı konuşabilmek görüşebilmek için.
İlk görüşmemizde eski sevgilisinden bahsetmesi tuhafıma gitmişti ama unutamadığna ihtimal vermedim hani belki aldatılmış ve bunu bilmemi istedi. Güven sorunu olduğu belli etmek istedi diye düşündüm.
Belki de kızın ara ara yazması kafasını karıştırıyor çunku uzun bir ilişkiymiş ve evlenme falan teklif etmiş.
Bu akşam yazdı çok kısa konuştuk ama artık ben yazmayacağım
Umarim. Bundan sonrasi guzel olur cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin:) hepimizin gönlüne gore olsun her şeyBence de yazma akışına bırak. Umarım herşey gönlünce olur :)
Keşke. Pismanim bulastigima kafam ne guzel rahatti.Arkana bile bakmadan uzaklaş bence :) keşke sadece kuaförünüz olarak kalsaymış
Bir gün oncesinde de yazmamisti. Hayirdir selam sabah yok demistim oyle konusmaya başlamıştık. Sonraki gun yazmayayim dedim o da yazmadi ve bu 3 gun surduben anlamadım.
o 3 gün yazmadı diyorsunuz sizde mi yazmadınız?
O da sen neden yazmadin madem oyle dedi. Ama hani sosyal medya paylasimlarina bakinca herşey normal gibiydi. Benjmle konusmak istemedigini dusundum bunlari soyleyince de kendisine pek bi aciklama yapmadı. Sevgili degiliz sonuctaya getirdi durumu. Sizce bnmle konusmamak istememesiyle ilgisi yok mubelki adamın ailevi bi durumu oldu, illa her dk peşinizden koşmak zorunda değil. o yazmadıysa siz yazabilirdiniz. bence haksızsınız.