Konuşmadığınız kv sizden bişey talep ederse

2 bin lira nedir ki..annelerin emeklerini düşününce lafı mı olur..eski konularınızı bilmiyorum..ama 2 bin için eşimin annesini kırmazdım..bu davranışı sizinle arayı bulmak istiyor gibi geldi bana..

2 bin lira hiçbir şey değil gerçekten bu devirde iyi yapmışsınız :) stratejik olarak da sizi artıya götürecek bir davranış. Kayınvalideniz direkt eşinizden istese ya da sizinle hiç görüşmüyorken sizi arayıp ödemenizi istese daha fazla sinir olurdunuz emin olun. Sizin ağırlığınızın farkında olup eşinize sizin isminizle talepte bulunmuş. Olayin en olumlu kısmı bu bence ben öyle gördüm

Bende sizin gibi düşünüyorum yoksa beni hiç tınlamadan eşimden ödemesini isterdi

Ödedim eşim için sırf
Iyi yapmışsınız..aile huzuru için insan bazen geçmışi resetlemeli ...hepimiz kırdık,kırıldık ama ne yapalım sonuçta aileyiz..k.v size söylerek kendince arayı bulmak istemiş, eşin de sen ne dersen o diyerek seni yüceltmek istemiş..tabi bunu alışkanlık haline de getirmesin..keşke deseydiniz anne benim de ödemem var ama senin ki acilmiş,sen bana sonra verirsin diye..amaaannn vermese de üzerine gitme boşver

Aranızda neler yaşandı kayınvalide ile ?
O beni isteyerek severek istedi oğluna eşimle iyiyiz çok şükür laf koyması yüz asıklığı var o benimle ben onunla anlaşamıyorum o bende suç arıyor ben böyleyim senlik bişey yok diyor ama bilmiyorum yıldızımız hiç barışmadı anne bile diyemiyorum

Sonra vereceğini söylemiş verir herhalde zaten eşime direkt söylememiş benim adımı vermiş bende verdim kendisi benim yaptığım iyiliği bilmezse oda onun bileceği iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…