• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmadığınız görümcenin nişanına vs düğüne gider misiniz ?

Mondayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
24
10
1
28
Selamlarr
Görümcemle olmayan ilişkimi anlatayım ilk öncelikle
Kendisi aşırı tuhaf biri kv gittiğim de kapıyı o açıyorsa eğer bana bakar yüzünü ekşitir ve içeri geçer 10 yaşında da bir görümcem var evet doğru 10 yaşında😂
Onu bile doldurduğuna benimle konuşmasını istemediğine eminim küçük görümce beni görünce donup kalıyor bişey sorduğum da hemen ablasına bakıyor falan çok garip. Ve bu görümce benim ne hamileliğim de ne ne doğumum da bir hayırlısı olsun bile demedi yeğenini de hâlâ görmedi eltimle aynı anda doğum yaptık ona gitti yardımcı oldu çok hep bana inat olduğuna çok eminim lohusa kafası çok takmıştım Şuan iyi ki gelmemiş ne hali varsa görsün diyorum içimden hep.

İnanın aramız da hiç böyle elle tutulur bi kavga veya tartışma olmadı hani durup dururken böyle davranıyor ama şimdi yakın da nişanı var yaza da düğün gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum eşim tabiki gitsin kardeşi bir şey diyemem ama ben ve bebeğim gitmicez doğru mu yapıyorum sizce ?

Kavga olmadığı için ben olsam eşimin yanında eşlik ederdim ‘eşi niye gelmedi, şöyle kavgalılar vs ‘ dedikodularına mahal vermemek için.

Ama etliye sütlüye karışmazdım ama bu benim görüşüm siz ölçün tartın ona göre hareket edin 😇

Kavga olmadığı için ben olsam eşimin yanında eşlik ederdim ‘eşi niye gelmedi, şöyle kavgalılar vs ‘ dedikodularına mahal vermemek için.

Ama etliye sütlüye karışmazdım ama bu benim görüşüm siz ölçün tartın ona göre hareket edin 😇
çok kararsızım :(

Ben de öyle yapardım galiba ya katılıyorum. Bi yandan da ne yaparsan yap senin yaptıkların umrumda değil seni takmıyorum mesajı verirsin.

Kp çok iyi çok şükür kv laf sokmalır çok var hatta görümcenin diğer etliye gittiğini de o söyledi 10 kez falan sırf ben gıcık olayım diye.
Aman takma ne görümceden ne eltiden hayır gelmez. Benim herhangi bir kırgınlığım falan yok ama asla aramayız bayram seyran dışında mesefe en iyisi. sen eşinle iyi ol onlar birbirlerini avutsunlar. Git yabancı gibi gel belki daha fazla sinir olurlar

Gitmem muhtemelen. Özel olarak davet edip seni bekliyorum derse ki arada bu kdr soğukluk varsa özel davet olmadan gitmem. Yoksa kardesler arasında normalde düğüne davet olmaz ama

Davet edildiniz mi ki? Görümce sizi arayıp özel olarak davet etti mi? Edilmediyseniz gitmeyin. Büyüklük sende kalsın yazanlar olmuş da, emin olun insan özel gününde sevmedigi birini görmek istemez. Görümce de sizi görmek istemiyordur.
Ben olsam sırf bu yüzden giderdim😂 lohusayken görümce de onu üzmüş çünkü

Eşimin yanında olurdum kimsenin ağzına laf vermezdim diye düşünüyorum ama diğer yandan konuşmadığım eltimin oğlunun düğününe katılmamayı planlıyorum( bizimde arada hiç bi şey yok,benzer sebeblerle konuşmuyoruz.) bu yüzden bende konuyu takipteyim bakalım kk hatunları nasıl bi çıkar yol bulacak...

Back
X