- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Hahah buna çok güldüm .bazen benimde böyle başıma geliyor .aradan 10-15 dak geçiyor öyle anlıyorumahah ben kv min söylediklerini 5 sene sonra falan anlamaya başladım:)) ki komşu memleketiz.. eşimin abisinin hala söylediklerinin yarısını anlamıyorum
Şiveli konuşmanın nesi yanlış? Anlamadım.Trabzonluyum. Sülalem şiveli konuşur.
Hiç sevmem. Komikte bulmuyorum.
Özellikle eğitimli insanlar kesinlikle kelimeleri düzgün telaffuz etmeliler.
Şiveli konuşan Prof. gördü bu gözler. Bu tip insanlara saygım azalıyor.
Haha yapma SephoraaaBu iyimiş. Bundan sonra böyle kullanayım
Aynisi bende de var hic anlamiyorum kari koca vizir vizir konusuyo sanki arkalarindan atli geliyo sanirisinahah ben kv min söylediklerini 5 sene sonra falan anlamaya başladım:)) ki komşu memleketiz.. eşimin abisinin hala söylediklerinin yarısını anlamıyorum
Çok var aslında ama aklıma gelmedi. Sigortayı söyleyemeyen duymadım, nasıl diyorlar ki?
Benim deli olduğum "nişanlılandı" var bir de, duydum mu saçlarım diken diken oluyor.
ya sive neyse de bu kelimeleri yanlis kullanma beni de bitiriyor. Gecen birinden bahsediyorduk kv ile. Onun kizi nişanlılı dedi ya
Kahramanmarasli. Bi de halbuki demesini anlatabilsem.. yazamam yani o kadar farkli bisey cikiyor ki halbindekine gibi bisey :))Ağzına ıslak tuvalet terliğiyle vursaydın.
Nereli kayınvalide. Ben bunu bi tokatlı bi de çorumlularda duyuyorum hep. Yöresel bişey mi merak ettim.
ya sive neyse de bu kelimeleri yanlis kullanma beni de bitiriyor. Gecen birinden bahsediyorduk kv ile. Onun kizi nişanlılı dedi ya
Ay çok güldüm buna.ya sive neyse de bu kelimeleri yanlis kullanma beni de bitiriyor. Gecen birinden bahsediyorduk kv ile. Onun kizi nişanlılı dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?