- 20 Mayıs 2023
- 837
- 365
- 23
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Bir de her zaman ne olursa olsun en bakımlı en şık halimizle gezelim kızlar kimle karşılaşacağımız belli olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bahsettiğiniz yönetim konusunda bana düzenli spor, nefes egzersizleri ve (eğer inançlı biriyseniz) manevi pratikler epey yardımcı oldu. Onun dışında bol bol sosyal pratik yapmak işi çözüyor. Ilgi alanınız varsa kurs vesaire deneyebilirsiniz. Kendimizi iteklemeden olmuyorEvet aniden soru yağmuruna tutup kaçabilirim mantıklı işte her zaman bu duygu durum yönetimini yapabilmek nasip olsun istiyorum
Haha bayadir kendimi iteklemedigim için böyle şeyler oluyor kızlar siz siz olun insandan izole olmayın markette kasiyerle bile öz çalışma yapıyorum bazen.Bu bahsettiğiniz yönetim konusunda bana düzenli spor, nefes egzersizleri ve (eğer inançlı biriyseniz) manevi pratikler epey yardımcı oldu. Onun dışında bol bol sosyal pratik yapmak işi çözüyor. Ilgi alanınız varsa kurs vesaire deneyebilirsiniz. Kendimizi iteklemeden olmuyor
Ben de öyleyim ne yazık ki. O kadar iletişim üzerine kitap okudum sadece biraz gelişme oldu. Ben de saldım artik kendimi, eskisi kadar kafaya takmıyorum.Ya arkadaşlar aniden bir yerde bir tanıdıkla karşılaşıp konuşmak zorunda kaldığımda asgari düzeyde iyi bir diyaloğ kuramadığımı düşünüyorum giriş gelişme sonuç bı saçmalık oluyor bir noktasında. Okumuş bir insanım kitap okuyan da bir insanım panikle konuşamıyorum, toplum önünde konuşma fobimsi bir şey var sanırım sonrasında pişman oluyorum öküz müsün diye. Yeterince güler yüzle konuşmuyor da o insana kötü bir enerji veriyorum gibi geliyor
bunu numaradan da olsa yapma becerimi hiç geliştirememiş hissediyorum.
o esnada belki çok ciddi bir minikle kalıyorum.
aynada insanlarla konuşma provası yapsam çok mu saçma olur Dışardan canı sıkkın olduğumu belli etmesem keşke mesela var mı böyle fobileri olan.
Sadece çok yakın uzun yıllardır tanıştığım insanlarla gerilmiyorum ama sağlıklı iletişim bu değil bununda farkındayım :/
Geliştirilebilir ya inanıyorum ben. Evet içine kapanık olmak ayrı bir şey ama. İşte konuşmasını bile güzel pazarlayan insanlar var bence. Çok dolu bir şey mi anlatıyor hayır asla ama akıcı ve rahat konuşuyor. Sohbeti güzel sürdürüyor 5 dk bile olsa.Ben de öyleyim ne yazık ki. O kadar iletişim üzerine kitap okudum sadece biraz gelişme oldu. Ben de saldım artik kendimi, eskisi kadar kafaya takmıyorum.
Bazen konuşurken çok saçmalıyorum, ayna provası yaparak biraz düzeltebilmiştim. Sokakta bir tanıdıkla konuşsam rastgele konuşuyorum, ne anlatıyorum ben de bilmiyorum
Benim de sağlıklı bir iletişimim yok insanlarla, çok denedim ama pek düzeltemedim iyi diyalog kurmayı. Artık doğuştan geldiğini düşünüyorum.
Bence o yapısal bir şey. Çocukluğundan beri iletişimi iyi, güleryüzlü bir yeğenim var. İletişim becerileri sonradan da geliştirilebilir tabi ama en başından beri şanslı olanlar var.Geliştirilebilir ya inanıyorum ben. Evet içine kapanık olmak ayrı bir şey ama. İşte konuşmasını bile güzel pazarlayan insanlar var bence. Çok dolu bir şey mi anlatıyor hayır asla ama akıcı ve rahat konuşuyor. Sohbeti güzel sürdürüyor 5 dk bile olsa.
Peki sizde de karşıdan gelecek sorudan rahatsız olma hissi oluyor ve panik ediyor olabilir mi?
Asıl önemli olan duygu durumun, modun ne olursa olsun heyecanlı dinamik ve güler yüzle konuşabilmek.
frekans tam olarak bu ya bende hic icime sinmeyen insanlar oldumu sevmiyorum konusmayi halbuki koBende de benzeri var merhaba, nasılsın, bende iyiyim, hoşça kal.
Çoğu zaman hayatım bu üç kelimeden ibaret
Ben de şöyle bir şey de var karşı tarafta hiç konuşma frekansı hissetmedigimde oluyor bu. Diğer türlü gayet sosyal konuşuyorum.
cocuklarda ise yariyor muhakak yetiskinler icinde etkilidir. Bence denemelisiniz hem konusmak icin cesaret kazanirsiniz hem etkinlik yapmis olursunuz.Tiyatro şuan gözümde oyle büyüdü ki ama en etkili çözüm olur herhalde