- 23 Ağustos 2012
- 50.921
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.971
- 898
- Konu Sahibi Canangul133
-
Okul başladığı günden beri tek siz sıkıntı yaşıyorsanız sorun sizdedir. Çok az insan vardır okul açıldığından beri sıkıntı yaşayan.
Suc duyurusunda bulunduysaniz onu bekleyin bakalım ne olacak sonuççocuğum , o şiş gözle 4 saat oturmuş, bize bilgi verilmedi, bilgi verilseydi gider alırdım okuldan, ceza olarak tuvalete gitmesine izin verilmemiş, sizce abartıyormuyum.
Oğlum devlet okulunda ikinci sınıf öğrencisi ,okulda bahçe de arı sokmuş . Öğretmeni arayıp alerjisi olup olmadigini sordu. Buz uygulamış onu anlattı. Daha sonra biraz sistigi düşündüğünü gelip almamı istedi. Ki şişlik azdi aldığımda . Teşekkür ettim , haber dahi vermeyebilir geç yerine otue geçer de diyebilirdi.Bir ara özel bir okılda başka bir ii dolayısıyla çalışıyordım. Gün içinde bir çocuğun yanağında ufak sinek ısırığı gibi bir nokta farketmişlerdi ve hemen veliyi arayıp bilgilendirmişlerdi. Evet çocuklar kaşla göz arasında kendilerine veya birbirlerine zarar verebiliyorlar ancak çocuğun yüzü ciddi morarmışken haber verilmemesi bama göre ciddi bir sorun.
Kesinlikle katılıyorum bu yorumaÇok fazla öğretmen arkadaşım var olayları onların açısından dinlediğimde şok oluyorum ve buradaki veli konularını pek ciddiye alamıyorum. Belli ki sene başından beri bazı problemler var. Çocuğunuza diğer veli neden öyle dedi? Gerçekten çok mu yaramaz? Bu tarz çocuklar tuvalet iznini kötüye kullanmaya çok meyilli oluyorlar. Her izin istediklerinde yollamaya kalkarsanız önünü alamazsınız. Tek başına tuvalete gidip başına başka bir iş almasından çekinmiş olabilirler. İki çocuk kavga etmiş, diğerinin velisi aranmış demek ki veli aranıyor yani sizi neden aramadılar özellikle? İlgisiz olsalar diğer veliyi de aramazlar. Eksik ya da tek taraflı anlatım var gibi.
Demek ki sizin çocuğunuz da diğer çocuğa vurmuş yoksa Öğretmen sizin çocuğu sınıfta otturtmazdı. Ceza kelimesini Ögretmeniniz mi kullandı yoksa siz öyle olduğunu mu düşündünüz?
Böyle bir durum için aşırı fevri davranmışsıniz cimere şikayet etmeniz çok abartılı olmuş.
Sizce kadının nesi takıntılı? Çocuğun gözünün morarmasından ziyade gevşek gevşek davranılmasına takılmış olabilir mi? Çocuğun tuvalete bile gönderilmemesi , aileye haber verilmemesi normal herhalde...Konu sahibinden biraz takıntılı bi enerji aldım. Çocuğum sağlıklıysa kurumdan aldıysam uzatmazdım. Kontrol edemeyiz ki sürekli kardeşler bile bazen neler yapıyorlar.
Ceza olmaz olmamalı belki konu sahibinin tabiridir. Ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm.. Bu konuda Öğretmenin tavrı ile ilgili abartı olabilir.Vurduysa da bu çocuğu gözü şiş oturtmak için bir sebep mi yani? Çocuğun gözü şiş canı acıyor, belki gözü hasar aldı doktorun görmesi gerek ..Diğer çocuğa vurmanın cezası göz ağrısıyla 4 saat oturmak mıdır, bu şekilde bir ceza olamaz. Barbarlık yasalarına göre yürümüyor toplumumuz. Çocuğu ailesine verirsin doktora götürürler, sonra da yaptığının cezası neyse ayrıca verirsin o kadar.
Cocuklara ceza vermeyi normal karsilayamam uzgunum.Cocuk kavgasi olabilir onu anlarim ama ogretmen ceza veremez.Bir de elin velisi benim cocuma uyari falan yapamaz.Herkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.
Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.
okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,
bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.
baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.
Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.
şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,
sizce ne yapayım,
Siz iyi misiniz yaHerkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.
Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.
okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,
bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.
baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.
Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.
şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,
sizce ne yapayım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?