Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canangul133

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.246
1.301
133
Herkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.

Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.

okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,

bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.

baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.

Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.

şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,

sizce ne yapayım,

İyi de çocuk kavgası gerçekten. Diğer çocuğu ceza olarak eve göndermiş daha ne yapsın ki? Abartmissiniz. Her zaman böyle kavga olacak arkadaşlarıyla.
çocuğum , o şiş gözle 4 saat oturmuş, bize bilgi verilmedi, bilgi verilseydi gider alırdım okuldan, ceza olarak tuvalete gitmesine izin verilmemiş, sizce abartıyormuyum.

çocuğum , o şiş gözle 4 saat oturmuş, bize bilgi verilmedi, bilgi verilseydi gider alırdım okuldan, ceza olarak tuvalete gitmesine izin verilmemiş, sizce abartıyormuyum.
Evet haber verilmeliydi ama gözü morarmış ama huysuzluk çıkarmamış, canı acımış ve geçmiş demek ki. Müdüre kadar gitmişiniz zaten, Cimer falan abartı.

Tepkinizde haklısınız ama abartmayın derim. Şikayet etmişsiniz çocuğunuzu almışsın yolunuza bakın. Evladınızın sağlığı yerinde değil mi ?

Helal olsun size olayın peşini bırakmamışsınız kesinlikle dava açın ve o gün sizi arayıp aramadıklarına dahil telefon kayıtlarını ortaya döküp bir avukatla maddi manevi tazminat davasıyla mahkemeye gidin. Bu kadar sorumsuz, ilğisiz bir kurum olamaz, çocuklar onlara emanet ediliyor sorumluluk onlarda ne demek çocuklar birbiriyle kavga etti o zaman demezler mi sen neredeydin, neden ilğilenmedin, müdahale bulunmadın diye sorarlar, insanlar niçin kreşe veriyor çocuklarını gözümüz arkada kalmasın diye işini düzgün yapmayan her kurumla, kişiyle uğraşıyorum ben, en azından başka çocukların hayatına dokunmuş olursunuz.

Tepkinizde haklısınız ama abartmayın derim. Şikayet etmişsiniz çocuğunuzu almışsın yolunuza bakın. Evladınızın sağlığı yerinde değil mi ?
Zaten çocuk ağlasa öğretmen onunla uğraşmaz veliyi arardı, ben de zırt pırt arayan öğretmene gıcık olurdum.

Zaten çocuk ağlasa öğretmen onunla uğraşmaz veliyi arardı, ben de zırt pırt arayan öğretmene gıcık olurdum.
Konu sahibinden biraz takıntılı bi enerji aldım. Çocuğum sağlıklıysa kurumdan aldıysam uzatmazdım. Kontrol edemeyiz ki sürekli kardeşler bile bazen neler yapıyorlar.

Konu sahibinden biraz takıntılı bi enerji aldım. Çocuğum sağlıklıysa kurumdan aldıysam uzatmazdım. Kontrol edemeyiz ki sürekli kardeşler bile bazen neler yapıyorlar.
asla takıntılı değilim:) okul başladığı ilk günden beri kayıt silinene kadar sorun yaşadık, yanlış öğretmene düştük sadece, başka çocuklarda zarar görmesin diye mücadele ediyorum. çünkü benim çocuğum okuldan korkuyor artık

Elbette edin. Neler görüyoruz. Siz şikayetizi edin hatta şikayetvara falan yazın ama davayla uğraşmayın o enerjiyi orda harcamayın.

Haklısınız bence. Diğer veliyi arayıp çocuğu eve gönderiyor. Size haber vermemis. Böyle bı durumda alaylı değil de mahcup olması lazım.Bı de çocuğu tuvalete niye göndermiyor. Bu ne biçim ceza
4 saat boyunca, çocuğum o şiş gözle, çişe sıkışık bir halde oturmuş, korkudan, kaç gün ağladım, aklıma geldikçe içim sızlıyor.

Okul başladığı günden beri tek siz sıkıntı yaşıyorsanız sorun sizdedir. Çok az insan vardır okul açıldığından beri sıkıntı yaşayan. Sizinle uğraşmak istemedikleri için aramamislar. WC cezası yanlış bu konuda tek hata o bence onda da belki çocuk sadece suyla oynamak ya da sınıftan çıkmak için gitmek istemiştir. Çünkü öğretmen neden altına yaptırıp birde onu temizlemekle uğraşmak istesin ki?

Benim halamda ana okulu öğretmeni çokça takıntılı bir insan ama sınıfında bir sürü kaza yaşanıyor. Bir saniye kafa cevirse çocuklar birbirine giriyor. Öğretmenin hatası size haber vermemek, çocuğu çise göndermemek. Altına yapar çocuk. Morarma için şikâyette bulunmanız gereksiz ama tavır çok itici.

Çocuğunuzun gözünü şişiren çocuk sonuçta bişey denilemez talihsiz bir kaza denilir çocuklar arasına ama öğretmenin yaptığı yanlış tuvalete gitmesine izin verilmemesi felan bilemiyorum çocuk gelişimciler vardır aramızda onlar daha iyi bir yorum getirir ama çocuğa zarar verecek bir ceza diye düşünüyorum. Okulun size anında haber vermesi, hatta okulun revirine gönderip müdürün sizi araması gerekirdi anında öğretmenin bile değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…