• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk iş hayatında neden beterini yaşasın?
Tam tersi, hakkını aramayı öğrenecek.
Hayata susarak mı hazırlanacak bu çocuklar?
Umarım kendi çocuklarınızı da bu bakış açısıyla büyütmüyorsunuz. Yoksa ikisi de vurun abalıya modunda birer kişilik olurlar.
Çok iyi bir anneyim. Hicbirseyi iyi veya kötü abartmam. Çocuğun başına böyle birşey geldi diye hergun ağlamam mesela. O dava red edilecek ve hakkını aramanın anlamsız olduğunu öğrenecek.

Anne takıntılı olabilir.
Çocuklar kavga edebilir.
Tuvalete gitmeme cezası ağır değil mi?
Ben öğretmen değilim ahkam kesemem ama bir öğretmen suçu ne olursa olsun çocuga tuvalete gitmeme cezası vermemeli .Sıradan kalmama cezası tamam ama bir çocuk neden saatlerce tuvaletini tutsun altına kaçırsa birde onun travmasını yaşıcak.

Bence anne takıntılı okul ve ogretmen anneden bıkmış çocuk okudan gitmiş rahatlamislardir 🤣🤣
Tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapmanız hoş mu? Sizin çocuğunuz olsaydı yerinde saatlerce şiş mor gözle tuvalete sıkışık halde bekletilse aynı tepkiyi verir böyle rahat olur muydunuz dürüst olun?

Çocuk şiddet görüyor göz bu çok hassas bir organ ve ebeveynlerine okulun çıkış saatine kadar haber verilmiyor üstelik küçücük çocuk altına yapabilir saatlerce tuvalete gönderilmiyor. Küçücük çocuk ya hu okuldan soğusa alıştırmak için yine bu anne mücadele edecek yazık değil mi çocuğa da anneye de.
Konu sahibi açın davanızı çünkü okul yönetimininde öğretmeninde savunması çok pişkince.

Çok iyi bir anneyim. Hicbirseyi iyi veya kötü abartmam. Çocuğun başına böyle birşey geldi diye hergun ağlamam mesela. O dava red edilecek ve hakkını aramanın anlamsız olduğunu öğrenecek.
Dava neden reddediliyor?

Tanımadığınız biri hakkında böyle yorum yapmanız hoş mu? Sizin çocuğunuz olsaydı yerinde saatlerce şiş mor gözle tuvalete sıkışık halde bekletilse aynı tepkiyi verir böyle rahat olur muydunuz dürüst olun?
tabiki başımıza böyle şeyler geliyor. Okula gidip görüşüyoruz, rehberlik ten yardım alıyoruz. Kızıma zorbalık yapan çocuğa hediye gönderdim oda kızıma beslenmesinden vermiş bugün, derslerinde yardımcı olmuş. Burada zaten okul değişmiş, cimere gidilmiş. Mahkemeden ne çıkar sizce?

Ben böyle hissediyorum. Mesela benim de annfligime laf söyleniyor şu an. Umurumda değ açıkcasi.

Bu arada benim kızımın başına daha beteri geldi, okula kavga etmeye değil, çözüme gittim. Rehberlik ve yönetimle çözdük olayı. Burada okulun başından beri kavga var belli.
okadar önyargılısınız ki basından beri konu sahibini yargıladınız da yargıladınız. okulla başından beri sorun ya da kavga yaşadıgına dair elinizde bir kanıtınız varmı, nasıl bu kadar rahat ahkam kesebiliyorsunuz? burada bir ihmal var, öğretmen aileye haber vermiyor, revire bile götürmediği gibi üstüne çocuga ceza veriyor. nasıl bu kadar empati duygusundan yoksun olabilirsiniz, hislerinizi mi kaybettiniz cok yazık. çocuk gözünü kaybedebilir ya da farklı bir fiziksel sorun yaşayabilirdi. uğradıgı cezadan ötürü travma da yaşayabilir. hadi anneyi kötülediniz, çocuğa kastınız ne? her çocuk değerlidir, yaramazlık yaptı diye başına bunların gelmesine göz yumarsak o cocugu gelecege nasıl hazırlamıs oluruz. sizden sagduyulu bir cevap beklemiyorum ama inanamadım yazdıklarınıza

tabiki başımıza böyle şeyler geliyor. Okula gidip görüşüyoruz, rehberlik ten yardım alıyoruz. Kızıma zorbalık yapan çocuğa hediye gönderdim oda kızıma beslenmesinden vermiş bugün, derslerinde yardımcı olmuş. Burada zaten okul değişmiş, cimere gidilmiş. Mahkemeden ne çıkar sizce?
Öğretmenin ve idarenin tavrını soruyorum sizce doğru ve hoş mu? Çocuklar tabii ki kavga eder barışır bunlar çocuk onların hatası yok. Burada hatalı bir öğretmen ve idare var ve gereken cezayı almalılar. Neden çıkmasın mahkemeden bir şey ortada ihmal var.

Prens ve prenses annelri burada toplamış, çocuğunuz iş hayatında daha beterin yaşayınca işten alırsınız. Hayata çok güzel hazirliyorsunuz çocukları, herşeyin bir ayarı var.

Konu sahibi mahkemeye Verde davan reddedilsin.
Hanımefendi ama sizin sorununuz iki çocuk arasında. Çocuğunuza zorbalık yapan çocuğu mahkemeye vermeyin bir zahmet. Biz çocuğu değil okulu ve okul idaresini eleştiriyoruz. Ya oyuncak çocuğun korneasıno yırtsaydı. Öğretmen bunu anlayamazdı da aman geç otur diyerek.
Konu sahibi tepki göstermeli ki başkasının çocuğuna bişey olduğunda bu öğretmen çocuğa da böyle yapmasın. Kendi çocuğuna olanı geri alamaz, ama başka çocukların bu şekilde ayrımcı davranışa ( diğer velinin aranıp, konu sahibine öğretmen sorunu var diyip aramaması) maruz kalması önlenebilir. Biz kendi çocuğumuzu, kendi yakamızı kurtardık oldu bitti diye düşünürsek asla bir adım ileriye gidemeyiz. Ortada ihmal var konu sahibi çocuğunu o öğretmenden alarak yakayı kurtarmış ama ya diğerleri?

İnsan evladı zarar görünce on kaplan gücüne sahip oluyor.
Herkesi asıp kesesi, her yeri yakıp yıkası geliyor.
Haklısınız...

Yalnız,
Nasıl bir çevre, nasıl bir eğitim yuvası anlayamadım. Aşırı lakayit durumlar. .
Çocuğunuzu engelli sandılar,
Çocuğunuzun durumu ile ilgili alaylı güldüler.
hep sizin çocuğunuzu bulan aksilikler .

Bunlar sizin çıkarımlariniz değil de mi?
Eminiz ...????
Eşinizin de boşver demesi biraz düşündürücü geldi.
Siz kadar o neden endişe etmiyor ?

İnsan evladı zarar görünce on kaplan gücüne sahip oluyor.
Herkesi asıp kesesi, her yeri yakıp yıkası geliyor.
Haklısınız...

Yalnız,
Nasıl bir çevre, nasıl bir eğitim yuvası anlayamadım. Aşırı lakayit durumlar. .
Çocuğunuzu engelli sandılar,
Çocuğunuzun durumu ile ilgili alaylı güldüler.
hep sizin çocuğunuzu bulan aksilikler .

Bunlar sizin çıkarımlariniz değil de mi?
Eminiz ...????
Eşinizin de boşver demesi biraz düşündürücü geldi.
Siz kadar o neden endişe etmiyor ?
malesef yaşadığım herşey gerçek

Hem veli takintiliydi hem aradım ilgilenmedi nasıl bir tezatlik? Takıntılı bir anne olarak söylüyorum ki ilgisiz olmamız mümkün değil keşke azıcık olsak. Konuya gelince okuldan almanız iyi olmuş size haber vermeleri gerekirdi mutlaka ama cimer filan pek birşey çıkacağını sanmıyorum açıkçası

çocuğum , o şiş gözle 4 saat oturmuş, bize bilgi verilmedi, bilgi verilseydi gider alırdım okuldan, ceza olarak tuvalete gitmesine izin verilmemiş, sizce abartıyormuyum.

Abartmıyorsunuz, peşini bırakmayın dava açın mutlaka.

Son düzenleme:
İyi de çocuk kavgası gerçekten. Diğer çocuğu ceza olarak eve göndermiş daha ne yapsın ki? Abartmissiniz. Her zaman böyle kavga olacak arkadaşlarıyla.
Ama her iki aileye de arayıp bilgi vermeli. En azından bir daha gözüm diğer çocuğun üstünde olacak siz merak etmeyin gibi mahcubiyetini gösteren bir kaç cümle kurmaliydi.
Çocuk da kendisini kimsesiz hissetmiştir ailesi bu olay olduğunda yanında olmadığı için. Bence kesinlikle aile aranıp haber verilmeli isterseniz bugün erken alın denmeli ve biraz da mahçup olunmalı idi.

Bence anne takıntılı okul ve ogretmen anneden bıkmış çocuk okudan gitmiş rahatlamislardir 🤣🤣
Çok iyi anne olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Tanımadan ön yargılı şekilde bu tarz yorumlar yapabiliyorsanız pekte bir anne iyi değilsinizdir. Evlatlarınıza üzülmekten başka birşey gelmedi elimden.

Çocuk saatlerce gözü şiş oturmuş başka bir şey yazmıyorum. Mal olsa çocuğun velisini arayalım doktora götürsün derdi. Eşşek olsa şişen gözün bir torba buz koyardı. Bu kadar yazıyorum, okuyanlar anlasın.

hayır eşimde aranmamış.
Bir ara özel bir okılda başka bir ii dolayısıyla çalışıyordım. Gün içinde bir çocuğun yanağında ufak sinek ısırığı gibi bir nokta farketmişlerdi ve hemen veliyi arayıp bilgilendirmişlerdi. Evet çocuklar kaşla göz arasında kendilerine veya birbirlerine zarar verebiliyorlar ancak çocuğun yüzü ciddi morarmışken haber verilmemesi bama göre ciddi bir sorun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back