• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyuncak çocuğunuzun gözüne kalıcı zarar verebilirdi, korneasını çizebilirdi. Vuran çocuğun suçu yok çünkü o da çocuk. Bunu sizin çocuğunuz başkasına vurarak yapabilirdi. Problem öğretmenin yetişememesi. Benim kızımın gittiği kreşte iki tane de yardımcı ablalar vardı hiç böyle problem yaşanmadı.Öğretmenin ceza olarak tuvalete göndermemesi eğitim yöntemi değildir. Altına yapsa arkadaşları gülse daha mı doğru olacaktı.. olayın peşini bırakmayınız çocuğunuzu başka okula gönderiniz..

Herkese merhaba,
Gerçekten konuşamayacak kadar kötü ve yorgunum, yoruldum artık.
konu uzun aslında kısaltarak yazmaya çalışacağım.

Anaokulu, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Yukarıdaki konum ile ilgili. uyum haftasının son günü çocuğum okula gittiğinde, sınıfta bir veli varmış, çocuğuma hımm x sen çok yaramazsın diyerek kızmıştı. ve çocuğum çok korkmuştu, bunu öğretmene söyledğimde evet o veliye çocuğu ağladığı için içeri girmesine izin verdik, bu olay olmuş da olur, olmamışta olur diye beni geçirtirmişti.

okulun ilk günü ben erken çıktım işten, eve geçtim, eşimde oğlumu aldı okuldan, eşim beni aradı o gün ve dediki sana kötü bir haberim hazırlıklı ol.
elim ayağım titredi onlar gelene kadar, geldiklerinde oğlumun gözünin altı mosmormu ve göz kapağı şişmişti. ne oldu sorduğumda, bir çocuk vardı anne dedi, sepetten oyuncak alırken, bu oyuncak benim demiş, ve elindeki başka bir oyuncak ile oğlumun gözüne vurmuş ve öğretmen, siz cezalısnız diyerek, o çocuğun annesini aramış eve göndermiş, benim oğlumun da tuvaelete gitmesine izin vermemiş ceza olarak,

bunları duyunca kan beynime sıçradı, okula gittim, müdürde giriş kapısnın önündeydi, öğretmene olayı sorunca, işte bana dediki, alaylı bir gülümseme ile bunun içinmi geldin okula, bunlar çocuk olur böyle şeyler v.s. seninki fena sayılmaz falan dedi. çocuğumun okul kaydını sildirdim.

baktım benimle alay ediyor, aldım çocuğumu hastaneye gittim, darp raporu aldım, karakola gittim, şikayetçi oldum, cimerede yazdım. uzun olmasın diye olayları kısa anlatmaya çalışıyorum.

Asıl sorum şu aslında, bugün cimerden cevap geldi, öğretmenin cevabı, çocuklar sınıfta kavga etti, ailelerini aradım bilgi verdim, veli ilgilenmedi, veli zaten takıntılıydı çocuğu yaramazdı, v.s. işte ben bir devlet memuruyum böyle yaparak beni verimsizleştirmeye çalışıyorlar, bende onlardan şikayetçiyim v.s.

şimdi. ben dava açmak istiyorum öğretmene eşim ise her olayda olduğu gibi, görme, duyma, boşver modunda,

sizce ne yapayım,
Tabiki de aç davanı. Sana haber vermemiş ki hadi bakalım ispat etsin verdiğini. Ya çocuğun gözü kör olsaydı? Hiç durma hemen git aç dava.

Okul başladığı günden beri tek siz sıkıntı yaşıyorsanız sorun sizdedir. Çok az insan vardır okul açıldığından beri sıkıntı yaşayan. Sizinle uğraşmak istemedikleri için aramamislar. WC cezası yanlış bu konuda tek hata o bence onda da belki çocuk sadece suyla oynamak ya da sınıftan çıkmak için gitmek istemiştir. Çünkü öğretmen neden altına yaptırıp birde onu temizlemekle uğraşmak istesin ki?
Aslında sorun belki konu sahibinde değildir öğretmenlerin stilleri var, mesela yakın zamanda bir tanıdığımın çocuğuna ve bir arkadaşına öğretmen sınıfta tokat atmış. Tanıdığım hemen şikayetçi oldu deli oldu çocuğuma nasıl vurur diye, ama diğer çocuğun ailesi alt tarafı bir tokat diyip geçmiş.
Konu sahibi sanırım çocuğuna karşı hassas ve ilgili bir okul, öğretmenle çocuğunun yetişmesini istiyor. Eğer öğretmenin stili aman çocuktur bunlar şeklindeyse okulun başından beri sorun yaşamaları normal. Çocuğum yaramaz diye böyle görmezden gelinmesini bende istemezdim.

Aslında sorun belki konu sahibinde değildir öğretmenlerin stilleri var, mesela yakın zamanda bir tanıdığımın çocuğuna ve bir arkadaşına öğretmen sınıfta tokat atmış. Tanıdığım hemen şikayetçi oldu deli oldu çocuğuma nasıl vurur diye, ama diğer çocuğun ailesi alt tarafı bir tokat diyip geçmiş.
Konu sahibi sanırım çocuğuna karşı hassas ve ilgili bir okul, öğretmenle çocuğunun yetişmesini istiyor. Eğer öğretmenin stili aman çocuktur bunlar şeklindeyse okulun başından beri sorun yaşamaları normal. Çocuğum yaramaz diye böyle görmezden gelinmesini bende istemezdim.
Zaten diğer çocuğa ceza verilmiş. Burada başka konu vardı öğretmen vurmuş, hemen şikayetçi olun dedim. Ama konu sahibi bence de sıkıntılı bir veli.

çocukların aralarında kavga olmuş, öğretmenin hatası size söylememesi ve morarmasın diye buz koyup müdehale etmemesi. o konuda hatalı. meb müfetttişleri ile görüşün derim. dava da birşey elinize geçeceğini sanmıyorum. darp öğretmen tarafından yapılmamış.

oğlum okulda kafasını çarpmış, okul hemen arayıp durumu bildirdi, buz ile müdehale etmişler, şişme morarma çok şükür olmadı... yapmaları gereken buydu...

Sakın pasif kalma. Çok tehlikeli bir durum bu. Anaokulunda ölen çocuk haberlerini hep bu sorumsuzlar yüzünden izliyoruz haberlerde.
Ee n'olacak, diğer çocuğu hapse falan mı atacaklar. Ogretmen zaten savunma yapmış.
Diğer konuda da konu sahibinin çocuğu başka çocuklara zarar vermiş o nolacak?

çocukların aralarında kavga olmuş, öğretmenin hatası size söylememesi ve morarmasın diye buz koyup müdehale etmemesi. o konuda hatalı. meb müfetttişleri ile görüşün derim. dava da birşey elinize geçeceğini sanmıyorum. darp öğretmen tarafından yapılmamış.

oğlum okulda kafasını çarpmış, okul hemen arayıp durumu bildirdi, buz ile müdehale etmişler, şişme morarma çok şükür olmadı... yapmaları gereken buydu...
cimere yazmıştım, gelen cevap saçma sapan.

Çocuklar tabii ki kendi aralarında kavga edebilir ve birbirlerine zarar verebilirler buraya kadar anlaşılabilir bir konu olsa da devamında gerçekleşen tutum ve alay vari tavır kesinlikle çok çirkin ve daha önce üyelerin belirttiği gibi abartılan veya takılmaması gereken bir durum değil . Bu durumdan velinin acil haberi olmalı ve gelip çocuğu alması gerekirdi veliye haber verilmemiş ve çocuk 4 saat kıvranarak beklemiş. Burada abartılan kısım nerede? Çocuk muhtemelen ilkokula başladığında da soru yaşayacak çünkü artık kötü bir okul ve öğretmen tecrübesi var maalesef. Haklarınızı sonuna kadar kullanın, meb danışma hattıyla vs görüşün ama tüm bu süreçte sakin olun. Eğer çocukta fobi oluşumu gibi bir durum varsa uzman görüşü ile de kanıtlamaya çalışın. Kolay gelsin.

Çocuklar tabii ki kendi aralarında kavga edebilir ve birbirlerine zarar verebilirler buraya kadar anlaşılabilir bir konu olsa da devamında gerçekleşen tutum ve alay vari tavır kesinlikle çok çirkin ve daha önce üyelerin belirttiği gibi abartılan veya takılmaması gereken bir durum değil . Bu durumdan velinin acil haberi olmalı ve gelip çocuğu alması gerekirdi veliye haber verilmemiş ve çocuk 4 saat kıvranarak beklemiş. Burada abartılan kısım nerede? Çocuk muhtemelen ilkokula başladığında da soru yaşayacak çünkü artık kötü bir okul ve öğretmen tecrübesi var maalesef. Haklarınızı sonuna kadar kullanın, meb danışma hattıyla vs görüşün ama tüm bu süreçte sakin olun. Eğer çocukta fobi oluşumu gibi bir durum varsa uzman görüşü ile de kanıtlamaya çalışın. Kolay gelsin.
yorumunuz için teşekkür ederim

Ee n'olacak, diğer çocuğu hapse falan mı atacaklar. Ogretmen zaten savunma yapmış.
Diğer konuda da konu sahibinin çocuğu başka çocuklara zarar vermiş o nolacak?
Çocuğu polise ver mi dedim? Çocuk onlar küçük, o öğretmenler gözünü 4 açacak başlarında durup zarar gelmesini engelleyecek. Sınıflara koyacak yeterli öğretmenleri yoksa ona göre kontenjan açacaklar. Koydukları öğretmenler de doğru dürüst işini yapacak. Öğretmenin savunmasının hiçbir elle tutulur tarafı yok.

Çocuğu polise ver mi dedim? Çocuk onlar küçük, o öğretmenler gözünü 4 açacak başlarında durup zarar gelmesini engelleyecek. Sınıflara koyacak yeterli öğretmenleri yoksa ona göre kontenjan açacaklar. Koydukları öğretmenler de doğru dürüst işini yapacak. Öğretmenin savunmasının hiçbir elle tutulur tarafı yok.
İyi de rafdan oyuncak alırken vurmuş, öğretmen hepsinin elini tek tek tutsun mu? Evde iki kardeş de birbirine zatmrar veriyor.

İyi de rafdan oyuncak alırken vurmuş, öğretmen hepsinin elini tek tek tutsun mu? Evde iki kardeş de birbirine zatmrar veriyor.
bakın, niye vurduğunu sorgulamıyorum, diğer veliye haber verilirken, bize verilmedi, sözde ceza olarak o çocuk eve gönderilmiş, benim çocuğumunda tuvalete gitmesine izin verilmemiş cezaymış bu, sizce bunlar normalmi

asla takıntılı değilim:) okul başladığı ilk günden beri kayıt silinene kadar sorun yaşadık, yanlış öğretmene düştük sadece, başka çocuklarda zarar görmesin diye mücadele ediyorum. çünkü benim çocuğum okuldan korkuyor artık

Haklısınız bence. Diğer veliyi arayıp çocuğu eve gönderiyor. Size haber vermemis. Böyle bı durumda alaylı değil de mahcup olması lazım.Bı de çocuğu tuvalete niye göndermiyor. Bu ne biçim ceza
Çocuğa ya da büyüğe tuvalete gitme cezası olur mu? Tuvaletim gelince yolcu otobüsünü bile durdurmuşluğum var. Altına yapsa ömür boyu bu korkuyla yaşardı.

İyi de çocuk kavgası gerçekten. Diğer çocuğu ceza olarak eve göndermiş daha ne yapsın ki? Abartmissiniz. Her zaman böyle kavga olacak arkadaşlarıyla.
Gözü moraran öğrencinin tuvalete gitmesine izin vermemek nedir peki.Kesinlikle ailesinin arayıp eve göndermesi gerekirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back