• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşamayacak kadar kötü durumdayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten diğer çocuğa ceza verilmiş. Burada başka konu vardı öğretmen vurmuş, hemen şikayetçi olun dedim. Ama konu sahibi bence de sıkıntılı bir veli.
İyi de rafdan oyuncak alırken vurmuş, öğretmen hepsinin elini tek tek tutsun mu? Evde iki kardeş de birbirine zatmrar veriyor.
Diğer çocuğa ceza verilmesi içinizi mi rahatlatıyor anlamıyorum ki? Burda sorun çocuklar değil ki. Çocuk bunlar her şeyi yapabilirler onlar ne bilecek ki bu yaptığım birine zarar verir vs vs. Ama öğretmen aman bişey olmaz dememeli. Çocuğun gözüne vurduğunda arkadaşı öğretmen revire götürmeli, okul hemşiresine ve öğretmen sınıfı aksatmamalı dersine dönmeli, idare veliyi arayıp bilgi vermeli ve veli gelene kadar çocukla ilgilenmeli bence. Ama öğretmen babannelerimiz gibi amaaan çocuk bu diyip geçmiş

İyi de çocuk kavgası gerçekten. Diğer çocuğu ceza olarak eve göndermiş daha ne yapsın ki? Abartmissiniz. Her zaman böyle kavga olacak arkadaşlarıyla.
Tabi aynısı çocugunuza yapılsa eminim sizde oh gayet normal dersiniz tabi bizde yedik.

Öbür anne nasıl arandıysa gözü morarmış çocugunda annesi aranmalıydı.

Çocuk dayak yiyip üstüne ceza almış abartıyormu bu anne ben o okulu başlarına yıkardım.

Tabi aynısı çocugunuza yapılsa eminim sizde oh gayet normal dersiniz tabi bizde yedik.

Öbür anne nasıl arandıysa gözü morarmış çocugunda annesi aranmalıydı.

Çocuk dayak yiyip üstüne ceza almış abartıyormu bu anne ben o okulu başlarına yıkardım.
Yılın yıkın 🤣🤣 çocuğa çok faydalı olursunuz öyle

Zaten diğer çocuğa ceza verilmiş. Burada başka konu vardı öğretmen vurmuş, hemen şikayetçi olun dedim. Ama konu sahibi bence de sıkıntılı bir veli.
Neyi sıkıntılı veli ya bence sıkıntılı kişi belli

O çocugun gözüne zararda gelebilirdi hemen doktora götürülmeliydi siz çocuk diyin daha 10 yaşındaki çocuk aynı yaştaki arkadaşini öldürdü siz bence akıl vermeyin şaka gibisiniz

Ben yüzde yüz eminim burda caka satıp realde başınıza gelse tepkiniz farksız olmazdı.

İyi de zaten okula gidilmiş, çocuk okuldan alınmış, cimere gidilmiş. Bu konuyla ilgili anne sürekli kaygılı belli ki, çocuğa travma yaşatıyorlar konuyu iyice uzatarak.
Bu konuyu çocuğa lanse edilmesi gerekir mi ki? Çocuğun bu olaylardan haberdar olmaması gerekir ayrıca öğretmen de profesyonel olarak çocuğa bunu hissettirmemeli.
Yani veli ne yapmalı çocuğumun gözü de çıkabilirdi ama neyse bişey olmaz mı desindi?

eşim, hep görme, duyma , boşver modunda olunca hatamı yapıyorum acaba diye düşünüyordum.

Ben olsam okuldan alırdim sizin gibi kaza izin değil yapılan saygısızlık için. Çocuğuma bir şey olursa haber vermek zorundalar. Şikayet sitelerine yazabilirsiniz belki. Bir sonuç çıkmaz ama başka çocuğa yapamazlar.

Yılın yıkın 🤣🤣 çocuğa çok faydalı olursunuz öyle
Ben gayet faydalıyım çocuk okulda ufak bir darbe bile alsa beyin kanaması kalıcı bir zarar veya gözünde herhangi bir hasar olur diye doktora götürülmesinden yanayım siz de bu umursamaz ve faydasızlıgınızla övünün . Bende sizi aklı başında bir üye zannetmiştim. Şaka gibisiniz ne olacak yeaaah ağızlı birisiyle fazla bile muhattap oldum yeter sonuçta bin kanıtla da gelsen cahile fayda etmez .

Ben gayet faydalıyım çocuk okulda ufak bir darbe bile alsa beyin kanaması kalıcı bir zarar veya gözünde herhangi bir hasar olur diye doktora götürülmesinden yanayım siz de bu umursamaz ve faydasızlıgınızla övünün . Bende sizi aklı başında bir üye zannetmiştim. Şaka gibisiniz ne olacak yeaaah ağızlı birisiyle fazla bile muhattap oldum yeter sonuçta bin kanıtla da gelsen cahile fayda etmez .
Ne olacak demedim ki, dava açmak yersiz. Kadın haber vermeliydi dedim WC cezası saçma dedim. Ama dava açmak da saçma.

Bu konuyu çocuğa lanse edilmesi gerekir mi ki? Çocuğun bu olaylardan haberdar olmaması gerekir ayrıca öğretmen de profesyonel olarak çocuğa bunu hissettirmemeli.
Yani veli ne yapmalı çocuğumun gözü de çıkabilirdi ama neyse bişey olmaz mı desindi?
Allah aşkına bırakın şunu ya seviyesi berbat ben çocuk ölümünden bahsediyorum buna gülecek kadar berbat bir karakter . Bence kendi haline bırakalım çok bilmişi 😄

hayır eşimde aranmamış.
Canım bizim çocuklarımız prenseste prenste her çocuk değerlidir daha şimdi mügedeki küçük meryeme ağladım

Çocuklarımıza sahip çıkalım değer verelim değerli ve önemli olduklarını onlara hissettirelim ve kendilerini korumalarını ögretelim herzaman arkasında olalımki asla yalnız hissetmesinler bu 3 yaşta olur 40 yaşta olur

Çok iyi yapmışsın bende değiştirdim oğlumun okulunu şimdi çok mutlu severek gidiyor özgüveni harika .

Dava aç iptal bile edilse gittiği yere kadar

Nasılsa birşey çıkmaz diye açmamazlık yapmaktan daha iyi .

Prens ve prenses annelri burada toplamış, çocuğunuz iş hayatında daha beterin yaşayınca işten alırsınız. Hayata çok güzel hazirliyorsunuz çocukları, herşeyin bir ayarı var.

Konu sahibi mahkemeye Verde davan reddedilsin.
Çocuk iş hayatında neden beterini yaşasın?
Tam tersi, hakkını aramayı öğrenecek.
Hayata susarak mı hazırlanacak bu çocuklar?
Umarım kendi çocuklarınızı da bu bakış açısıyla büyütmüyorsunuz. Yoksa ikisi de vurun abalıya modunda birer kişilik olurlar.

Canım bizim çocuklarımız prenseste prenste her çocuk değerlidir daha şimdi mügedeki küçük meryeme ağladım

Çocuklarımıza sahip çıkalım değer verelim değerli ve önemli olduklarını onlara hissettirelim ve kendilerini korumalarını ögretelim herzaman arkasında olalımki asla yalnız hissetmesinler bu 3 yaşta olur 40 yaşta olur

Çok iyi yapmışsın bende değiştirdim oğlumun okulunu şimdi çok mutlu severek gidiyor özgüveni harika .

Dava aç iptal bile edilse gittiği yere kadar

Nasılsa birşey çıkmaz diye açmamazlık yapmaktan daha iyi .
çok teşekkür ederim.

Bu arada benim kızımın başına daha beteri geldi, okula kavga etmeye değil, çözüme gittim. Rehberlik ve yönetimle çözdük olayı. Burada okulun başından beri kavga var belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back