Konumla ilgili güncelleme

Eski konularinizida okudum simdi.

Cok naif ve kirilgansiniz belliki esinizde kendi sorunlarini ortmek amacli kaba davraniyor.Zorla psikologa goturmekten baska careniz yok.

Birlikte oldugunuz zamanlarda esinizin performansi nasil bekarlik aliskanliklarini devam ettiren erkeklerde erken bosalma problemi yasanmasi normal bunu dert ediyor olabilirmi.
Merhaba, teşekkür ederim evet kabaydı, şu anda değil. Bir de kendisini ifade edemiyor yani o konuda erkekler zaten genel olarak kadınlarla bir değil ama benimkinde ekstra bir durum var. 5 yaşına gelip konuşamayan çocuklar olur ya agresif davranır kendini ifade edemediği için, onun gibi. Erken boşalma yok eşimin kafasında bariyerler var onları aştırmaya çalışıyoruz işte şu an. Zaman alacak olan da bu. Yoksa biz her gece sevişsek ne olacak Allah aşkına? Oturup derli toplu konuşmak lazım. Şimdi burada sanırım tam ifade edemiyorum(çünkü tüm seanslarımı anlatmam gerekir)ancak adım adım ilerliyoruz her seansta. Bakmayın psikoloğum konuş diyor benim eskiden biraz cesaretim kırıldığı için 3 cümleden birini söyleyebiliyorum yine ters teper mi diye. Tepmiyor ama konuya da dalamıyoruz. İnanın neyi dert ediyor eşim bilmiyorum, bir tek "Normal yollardan bebeğimiz olmayacak bizim(abisinin spermi kalitesizdi ve tüp bebek sahibi olmuşlardı iyi bi haltmış gibi doktorun yanındayken eşim de girmiş doktor genetik olabilir demiş-bin tane daha sebep saymış ama eşim cımbızla bunu almış içlerinden- tutturmuş bizim de çocuğumuz normal yollardan olamayacak diye)tedavi olmam gerekebilir" yani çok içine kapanık ve içinde ne yaşıyor senin benim duyduğumuz cümleye verdiğimiz tepkiye nazaran ne kadar farklı bir şey çıkarıyor tüm bunlar düşünce şekliyle ilgili. Bakalım neler olacak..

kendini nekadar guzel ifade ediyosun. cok iyi dinlemissin piskologunu, nekadar kafanda yer ettirmissin anlattiklarini. hosuma gitti analizci yaklasimin

tatlim, sanki esine cok fazla (gereginden fazla) empati kuruyormussun gibime geldi. hayatinin tam ortasina koymussun onu kafanda, onun sorun ve problemlerini inceleyip hesaplayip duruyosun sanki.
umarim piskologunla onu neden bukadar hayatinin ortasina koydugunuda konusursun, o isin ozunede inersin, ve bu cabanin senin gibi kafasi guzel calisan bi hanimin onu inceleyip analiz etmekten donup, kendi hayatinda kendisi icin kendisine iyi gelen seyleri ogrenmeye ve anlamaya calismaya doner.

Hahah bana kendimi bos beles bi uye hissettirdin ayni seyleri dusunuyordum!! :))
İşte bunlar işe yaramazsa bir noktada bıraktığım zaman bu dedikleriniz, bu ilgim tamamen kendime dönecek. Fakat 7/24 derdim bu değil tabii ki kendimle de meşgulüm. Empati dediniz evet tabii kurmasam onu anlayamam ki, ancak hayatımın otasında olmayıp nerede olabilirdi onu da bilemiyorum. Eşim bu bahsettiğimiz kişi. Her gün aynı şeyleri dert ediyor aynı şeyler için debeleniyoruz. Bir bu konuda(cinsellik) iletişimsizlik yaşıyoruz geri kalan şeyleri konuşup birbirimize destek olabiliyoruz. Yine de herkese söylediğim gibi siz de haklısınız. Bu sadece bir tercih. Bırakıp gidebilirim de, elbet düzelmezse olacağına bakacağım. Şimdilik süregelen bir şey için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ne yapalım. Herkesin bir derdi var benimki de bu, diyerek.

canım merhaba ben diğer 2 konunu da okudum da ya acaba eşinin cinsel tercihi farklı olabilir mi ? belki kendine bile itiraf edemiyordur ? yani bazı erkekler var öyle evliliği paravan olarak kullanan ne bileyim ailesine eş dosta karşı senin adına üzüldüm cnm :(

canım merhaba ben diğer 2 konunu da okudum da ya acaba eşinin cinsel tercihi farklı olabilir mi ? belki kendine bile itiraf edemiyordur ? yani bazı erkekler var öyle evliliği paravan olarak kullanan ne bileyim ailesine eş dosta karşı senin adına üzüldüm cnm :KK43:
Merhaba, eminim iyi niyetlisin ama birkaç aydır psikoloğa gidiyorum ve nasıl desem, eşimin isteksizliği bedensel değil. Düşündüğü gibi eşcinsel olsa benim bir dokunuşumla bilmem neyimle tahrik olmaz diye düşünüyorum. Zaten zamanında neler neler düşündüm ama çok şükür bu ihtimal elendi, psikoloğun da takdiriyle tabii. Şu an daha iyiyiz ama artık burada güncelleme yazmayacağım bambaşka şeyler algılanıp alakasız şekillerde yorumlar yapılıyor normale dönmüşken onları okuyunca kafam karışıyor. Sana söylemiyorum, şu yüzden yazıyorum: Üzülme çünkü eskiden yazdığım konulardan çok ötedeyiz şu anda.

Ben bu konudan hiçbir şey anlamadım.

Psikoloğa niye siz diyorsunuz ki, eşiniz gitsin zira bir tuhaf olan o siz normalsiniz.
Tam da böyle mesajlar için buraya artık bir şeyler yazmama kararı aldım. Böyle dümdüz :) ben de biliyorum tabii ki böyle sorular sormayı ben de zamanında kendime sordum ama artık açıklayamadığımı anladım o kadar yetenekli değilmişim. Anlatabilirim sandım ama öyle olmuyor.

:KK9:tebrik ederim sizi umarim ayni sorunlari olan diger hanimlar sizin cesaretinizden cesaret alip onlarda mutluluga giden yola dogru adim atarlar.... umarim sizde istediginiz mutluluga en kisa zamanda ulaşırsınız En Büyük KK

Tam da böyle mesajlar için buraya artık bir şeyler yazmama kararı aldım. Böyle dümdüz :) ben de biliyorum tabii ki böyle sorular sormayı ben de zamanında kendime sordum ama artık açıklayamadığımı anladım o kadar yetenekli değilmişim. Anlatabilirim sandım ama öyle olmuyor.

Bazen düz düşünmek daha iyi.

Yazınızı okudum.

Siz çabalıyorsunuz.
Size bir şeyler oturuyor, siz ağlıyorsunuz.

Tek taraflı uğraşan bir insan görüyorum, siz uğraşırken eşiniz nerde?

Yazınızı okudum.

Siz çabalıyorsunuz.

Dedim ya, anlatamam ifade edemem o yüzden ne siz benim üstüme gelin ne ben açıklamaya uğraşayım. Alakanıza teşekkür ederim tekrar.

Yazınızı okudum.

Siz çabalıyorsunuz.

Kendiniz yaşamadığınız için sanırım bu kadar kolay asıp kesiyorsunuz. Bahsedilen konu oyle basit bir şey değil ki bu kadar cabuk vazgeçilsin evlilikten bahsediyoruz yıllarca sürmüş ilişkiler bunlar. Ne bunu yaşayanı anlarsınız ne de onun esini ne de aralarındaki ilişkiyi bilebilirsiniz o yuzden tam da bir seyler duzelirken kivilcimlanirken bari bu kadar gaddar olmayın.

Kendiniz yaşamadığınız için sanırım bu kadar kolay asıp kesiyorsunuz. Bahsedilen konu oyle basit bir şey değil ki bu kadar cabuk vazgeçilsin evlilikten bahsediyoruz yıllarca sürmüş ilişkiler bunlar. Ne bunu yaşayanı anlarsınız ne de onun esini ne de aralarındaki ilişkiyi bilebilirsiniz o yuzden tam da bir seyler duzelirken kivilcimlanirken bari bu kadar gaddar olmayın.

Kimse boşansın demedi ki ortada 2 kişilik bir problem var ve tek kişi bunu çözmeye çalışıyo,gaddar olupta ne dedi ki insanlar, burda kimse kimseyi kimsenin eşini ailesini vs tanımıyoruz o zaman hiçbir konuya yorum yapmayalım mı?

Bakın hanımefendi bilakis kendim yaşadığım için yazıyorum.

Tek taraflı çabayla olmaz. Taraflardan biri uğraş veriyorsa, diğer tarafın o uğraşa bakıp ben de elimden geleni yapayım demesi gerek.

Konu sahibesi çok çaba sarf etsin , kendi içinde bir şeyleri aştın güzel ama adam aynı adam. Dönüp bakıp ama bu adam aynı diyorsun kendi kendine işte orda tıkanıyorsun.

Asıl gaddarlık bir insana tek taraflı çabayı yüceltmek. Değmediği eninde sonunda anlaşılıyor çünkü. Konu sahibi kendine iyilik değil kötülük yapıyor biri de çıksın bunu yazsın dedim.

Son düzenleme:
Boşa gitsin düzelmez bence..adamda çaba yokki..siz onun davranislarini anlamlandirmaya calisiyorsunuz psikologunuzla ama ne kadar yol aldiniz ki..ilk konun nisanda acilmis..ocaktayiz..ilerleme ?

Uzgunum ama cok sacma geldi psikologun soyledikleri, sizin tek basiniza gitmeniz, sorun sizdeymis gibi bir durumun olusmasi.. psikolog esinizi gormeden, onunla konusmadan kafasina gore tani koyuyor.. hayal dunyanizda kendinizce esinizi akliyorsunuz. Cinsel problemi varsa doktora gitmeli esiniz yoksa boyle duzelecegini sanmiyorum.

Kimse boşansın demedi ki ortada 2 kişilik bir problem var ve tek kişi bunu çözmeye çalışıyo,gaddar olupta ne dedi ki insanlar, burda kimse kimseyi kimsenin eşini ailesini vs tanımıyoruz o zaman hiçbir konuya yorum yapmayalım mı?

Herkes sizin istediğiniz şekilde mi yaklaşmalı olaya ben onu demek istiyorum. Kim istemez iki kişi beraber sorunu halletsin ama olmuyor ben hic bu durumu yasayip kabul edip tedavi olan adam gormedim ben de benzer seyleri yasiyorum ve durum ayni malesef oyle debelenmeler beraber halledelimler pek fayda gostermiyor. Bir kere zaten isteksiz olan bir adama isteksiz oldugunu kabul ettiremezsiniz cunku isteksiz. farkli yollar denemek neden bu kadar kotu olsun ki kendisine de iyi geliyorsa iliskisine de yansimissa nesi yanlis. Yorum yapmayin demedim ama baltaliyorsunuz her seyi.

Bakın hanımefendi bilakis kendim yaşadığım için yazıyorum.

Tek taraflı çabayla olmaz. Taraflardan biri uğraş veriyorsa, diğer tarafın o uğraşa bakıp ben de elimden geleni yapayım demesi gerek.

Konu sahibesi çok çaba sarf etsin , kendi içinde bir şeyleri aştın güzel ama adam aynı adam. Dönüp bakıp ama bu adam aynı diyorsun kendi kendine işte orda tıkanıyorsun.

Asıl gaddarlık bir insana tek taraflı çabayı yüceltmek. Değmediği eninde sonunda anlaşılıyor çünkü. Konu sahibi kendine iyilik değil kötülük yapıyor biri de çıksın bunu yazsın dedim.

Iyi de adam kabul etmiyor ki bu durum da olan adamlar zaten kabul de etmiyor durumlarini yani sizin pek cikar yol da gosterdiginiz yok ne yapsin o zaman siz soyleyin konu sahibi zaten her yontemi denedi bir de bunu denesin ne olacak.

Back