- 11 Mart 2016
- 148
- 143
- 33
- Konu Sahibi zeytinin annesi
Merhaba, teşekkür ederim evet kabaydı, şu anda değil. Bir de kendisini ifade edemiyor yani o konuda erkekler zaten genel olarak kadınlarla bir değil ama benimkinde ekstra bir durum var. 5 yaşına gelip konuşamayan çocuklar olur ya agresif davranır kendini ifade edemediği için, onun gibi. Erken boşalma yok eşimin kafasında bariyerler var onları aştırmaya çalışıyoruz işte şu an. Zaman alacak olan da bu. Yoksa biz her gece sevişsek ne olacak Allah aşkına? Oturup derli toplu konuşmak lazım. Şimdi burada sanırım tam ifade edemiyorum(çünkü tüm seanslarımı anlatmam gerekir)ancak adım adım ilerliyoruz her seansta. Bakmayın psikoloğum konuş diyor benim eskiden biraz cesaretim kırıldığı için 3 cümleden birini söyleyebiliyorum yine ters teper mi diye. Tepmiyor ama konuya da dalamıyoruz. İnanın neyi dert ediyor eşim bilmiyorum, bir tek "Normal yollardan bebeğimiz olmayacak bizim(abisinin spermi kalitesizdi ve tüp bebek sahibi olmuşlardı iyi bi haltmış gibi doktorun yanındayken eşim de girmiş doktor genetik olabilir demiş-bin tane daha sebep saymış ama eşim cımbızla bunu almış içlerinden- tutturmuş bizim de çocuğumuz normal yollardan olamayacak diye)tedavi olmam gerekebilir" yani çok içine kapanık ve içinde ne yaşıyor senin benim duyduğumuz cümleye verdiğimiz tepkiye nazaran ne kadar farklı bir şey çıkarıyor tüm bunlar düşünce şekliyle ilgili. Bakalım neler olacak..Eski konularinizida okudum simdi.
Cok naif ve kirilgansiniz belliki esinizde kendi sorunlarini ortmek amacli kaba davraniyor.Zorla psikologa goturmekten baska careniz yok.
Birlikte oldugunuz zamanlarda esinizin performansi nasil bekarlik aliskanliklarini devam ettiren erkeklerde erken bosalma problemi yasanmasi normal bunu dert ediyor olabilirmi.