- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.921
- 598
- 34
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Aynı sehirdeyiz zaten ama tekim gibi düşünün. Yani yardım alacak kimse yokBir kaç eski konunuza göz gezdirdim de bu evliliğin toparlanması cok zor .
Onca şey yaşanmış , işin içine aileler girmiş , bu saatten sonra tat vermez.
Boşanıp yokunuza bakmalısınız diye düşünüyorum. Tayini ailenizin olduğu yere alma şansınız yok mu ?
Konu sahibi öyle yorumlamıştır, demek isterdim ama artık şaşırmıyorum ve imkansız diyemiyorum. Aydınlanma Çağı şart, en acilinden. Bindik bir alamete...psikiyatri seansında da bir şeyin günah diye nitelendirildigini ilk defa duyuyorum
Yemek hazir temizlik yapılıyor ondan rahat kim var o yüzden öyleOna göre bu şartlarda normal hayatımıza donebiliriz
Tek kolay, al çantanı çık, muhatap olma.Çocuklar küçükse cidden zor çalışan kadın için getir götür işleri.
Biraz daha katlanin.
Sonra dediğiniz gibi yaparsınız.
Çocuklar olmasa zaten bir gün katlanılmaz da.
Yok bizzat yapmasınlar günah dediKonu sahibi öyle yorumlamıştır, demek isterdim ama artık şaşırmıyorum ve imkansız diyemiyorum. Aydınlanma Çağı şart, en acilinden. Bindik bir alamete...
Yok öyle değil. Eskidendi onlar. Yemeği hallet, şurayı temizleyiver diyorumYemek hazir temizlik yapılıyor ondan rahat kim var o yüzden öyle
En iyisini yapiyorsunuz belki kaba bir tabir olacak ama kullanın her seyi yapsinYok öyle değil. Eskidendi onlar. Yemeği hallet, şurayı temizleyiver diyorum
Demiştir, inanıyorum ben size. Bazı meslekler cinsiyetsiz ve inançsız olmayı gerektirir. Yanlış anlaşılmasın, nötr yaklaşım anlamında söylüyorum. İnançlar ya da cinsiyet rolleri bilimsel yaklaşıma karışırsa doğru şekilde ilerlemek mümkün olmaz. Öğretmenlik de böyledir, doktorluk da, psikologluk da.Yok bizzat yapmasınlar günah dedi
Ben rahatsız olmadım zaten. Beni rahatsız eden şey, beni çıldırtan bir konuya önce hak verip sonra eşimin yaninda sacmalamasi olduDemiştir, inanıyorum ben size. Bazı meslekler cinsiyetsiz ve inançsız olmayı gerektirir. Yanlış anlaşılmasın, nötr yaklaşım anlamında söylüyorum. İnançlar ya da cinsiyet rolleri bilimsel yaklaşıma karışırsa doğru şekilde ilerlemek mümkün olmaz. Öğretmenlik de böyledir, doktorluk da, psikologluk da.
Bi başlasan zamanla herkes yanında yer alır zaten. Olay sende bitiyor. Kimseden yardım almadan yapman lazım olacak tabi. Biraz dişini sıkacaksın. Sana inanacaklar. Kabullenecekler. Bunu yapabilirsin.Aynı sehirdeyiz zaten ama tekim gibi düşünün. Yani yardım alacak kimse yok
Haklısınız sinirlenmekte. Başta sizin rahatsız olmadığınız o ifade, aslında olaylara ve kişilere nötr yaklaşamadığının ipucuydu. Sonuçta da tutarsızlığı sizin için de görünür olmuş.Ben rahatsız olmadım zaten. Beni rahatsız eden şey, beni çıldırtan bir konuya önce hak verip sonra eşimin yaninda sacmalamasi oldu
Yok öyle değil. Yardım edecek güçte değil kendisi. Öyle akrabam falan yok zaten burada. O yüzden eş kişileri ve ailesi bu kadar rahat pislik yaptilarBi başlasan zamanla herkes yanında yer alır zaten. Olay sende bitiyor. Kimseden yardım almadan yapman lazım olacak tabi. Biraz dişini sıkacaksın. Sana inanacaklar. Kabullenecekler. Bunu yapabilirsin.
Teşekkür ederimHaklısınız sinirlenmekte. Başta sizin rahatsız olmadığınız o ifade, aslında olaylara ve kişilere nötr yaklaşamadığının ipucuydu. Sonuçta da tutarsızlığı sizin için de görünür olmuş.
Konunuzla ilgili arkadaşlar epey yorum yapmış; zaten siz de artı eksi değerlendirmesi yapıyor, mantıklı bir yol arıyorsunuz. Tahammül sınırlarınızı, ruh sağlığınızı zorlamayacak bir yol bulursunuz umarım.
Artık boğazdan geçmiyor işte. Ne ölürler ne gülerler şu saatten sonra. Mide bi bulandı mı dönüşü çok çok zor.askitotomsu konularinizi biliyorum ama esinizin ailenize bu kadar tepkili olmasinin bir sebebi var mi? Bence sadece burayi cozmeye odaklanin diyecegim ama siz de onun ailesi ile gorusmuyordunuz galiba. Sanirim siz boyle yaptiginiz icin bu tepki. Sizin hakli sebepleriniz vardi oysa. Yerinizde olsam o aile ile gorusecegime bu tepkisine razi olurdum. Cunku o kadar terapide sonra gordugunuz gibi sizden ya da esinizden farkli karakterler ortaya cikmadi. Sahsi fikrim cikmaz da. Siz biraz daha ben demeye basladiniz, esiniz evlilik birliginde edinilen mallar ikinizin olmasina ragmen arabayi sizin ustunuze yapiyor ki bak ben duzeldim diyor. Sizden habersiz ailesi ile tarla alan baskasiydi cunku. Neyse butun bunlardan sonra bu hareketi bile bence buyuk fark. Siz ikiniz de ayrilamiyorsunuz ama kininizi de birakamiyorsunuz. Bence ikiniz de degisebileceginiz maksimum degisimi yasamissiniz. Bundan daha fazlasi ikiniz adina da mumkun degil sanki. Neden derseniz mumkun olsa siz en basta maasinizi vermezdiniz, esiniz kafasina gore sizi yok sayip ailesini ile planlar yapmazdi. Bence bu noktadan sonra her ikiniz de bu kin duygunuza bir cozum bulun. Madem birliktesiniz, madem ayrilamiyorsunuz, madem ikiniz de kendinize gore degisimler yasadiniz bu noktadan sonra cogu gitmis azi kalmis gibi geldi bana. Cok uzuldugunuz zamanlardan sonra bence bu degisim bile iyi.
Konu sahibinin buradaki kaıdnlara saygısı olsa daha önce zibilyon tane konu açtığında gelen fikirleri önemserdi. Bizim midemizin bulandığı evliliği yaşamaya devam etmek istiyorsa da yapacak bir şey yok. Gitti terapistler bile onun zihin yapısına uyan fikirler veriyor. Ne ilginç demiÖlüyü gömüp arkanı dönüp gitmek yerine ölüyü kokutmayı tercih ediyorsun. O çok kıymetli ailesi eve almadı galiba, motel odalarında sürünmüş, azcık da kıymet bilmiş ama iş işten geçti, mide bulandı bir kere. Bozuk aş var önünde, ne çöpe atabiliyor ne yiyebiliyorsun. Şu halinin çoluk çocuğa faydası varsa bildiğini yap, biz daha ne diyelim.
Artık boğazdan geçmiyor işte. Ne ölürler ne gülerler şu saatten sonra. Mide bi bulandı mı dönüşü çok çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?