• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konum taşınmasın lütfen 🙏🏻

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaşlar bir aydir vücudumda damarlar çok belirginleşti, yani şişme gibi degil de, yesil yesil belli olmaya başladı. Bacaklarimda, ellerimde kollarimin ic kisimlarinda, bileklerimde, göğüs bolgemde 🥺 niye böyle oldu ki, ciddi bisey midir çok evhamlandim, böyle daha da cok görünce.

Benim de damarlarım çok belirgin. Vücudum bembeyaz damarlar yeşil mor görünüyor. Benim hoşuma gidiyor. Benimki genetik anne tarafımda da böyleymiş o yüzden bir sorun yok bence

Beyaz tenli iseniz olur, dönem dönem artıp azalır.
Kilo alma verme durumlarında da oluyor.

Benimde bacağımda çıktı nerdeyse 1 sene olacak. Yer yer mor ya mavi. Ama bi rahatsızlığı yok. Evlilikten sonra kilo aldım, bi dönem ani kilo verdim. Ondan oluyor denildi bana. Amma kafana takacaksan danış bi uzmana, için rahatlasın.

O dönemlerde evde ağda yapıyordum. Bacağımın üst kısımlarlnda kılcal damarlarımı hasarlamışdım, yanlış çekiyordum bandı. 1 2 gün orası mosmor olurdu. Ben ondanda kalabileceğini düşünüyorum, ama ne kadar alakalı emin değilim.

Back
X