Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iPhone 11 kullanıyorum nasıl yapılıyoriPhone da varda diğer telefonlarda nasıl bilmiyorum. Yada gizli çantasına koyulan bişey var alın onu koyun çantasına
Ben 9 senedir ayrıyım bana gelmiyor babaannede kalıyor haftanın beş günü okul hafta sonu da gece işe gidiyormuş akşam 8 de çıkıp sabah 6 da geliyormuş bana işe gitmiyom diyo yalan söylüyorHangi konularda yalan konuşuyor?
Evet onunda iPhone 8 habersiz gizli yapmam lazım amaKızının da ıphone olması gerek ayarlardan konum paylaş var
Babaanneye bıraktığınız çocuğunuzun yalan söylediğini anlayınca ne yapacaksınız?Ben 9 senedir ayrıyım bana gelmiyor babaannede kalıyor haftanın beş günü okul hafta sonu da gece işe gidiyormuş akşam 8 de çıkıp sabah 6 da geliyormuş bana işe gitmiyom diyo yalan söylüyor
Bana benim yanımdayken ben pavyonda çalışcam diyodu babasına söylediğimde şaka yaptım diyo babası 4 aydır hapiste. Babası hapise girdi bu işe başlamış ben inanmıyodum gel diyorum gelmiyor okul harçlığını masrafını hep ben yaptımBabaanneye bıraktığınız çocuğunuzun yalan söylediğini anlayınca ne yapacaksınız?
E işte kumrucu da çalışıyorum diye yalanNe işte calisiyormus 16 yasinda?
Nerde çalışıyor ne iş yapıyor kimin yanında hiç bilgimiz yokE işte kumrucu da çalışıyorum diye yalan
Kendiniz takip edemez misiniz? Pavyon falan yazmışsınız cok tehlikeli. Aksam babaannenin orda bekleyin, pesinden gidin ogrenin. Başına olmadik iş gelir Allah korusunE işte kumrucu da çalışıyorum diye yalan
Pavyonda çalışıcam diye şaka mı olur?Bana benim yanımdayken ben pavyonda çalışcam diyodu babasına söylediğimde şaka yaptım diyo babası 4 aydır hapiste. Babası hapise girdi bu işe başlamış ben inanmıyodum gel diyorum gelmiyor okul harçlığını masrafını hep ben yaptım
Babası çok sorumsuz 4 ay oldu hapse girdi dedesi de 1,5 sene oldu vefat etti bu uçtu16 yaşındaki çocuk gece ne işi yapabilir ayrıca?
Babası da yok mu yanında?
Siz çok mu sorumlusunuz?Babası çok sorumsuz 4 ay oldu hapse girdi dedesi de 1,5 sene oldu vefat etti bu uçtu
Evet bende öyle düşünüyorum ama benim arabam yok tanıdığım yok çevrem yok ben İzmir de tek başıma yaşıyorum çalıştım emekli oldum yine çalışıyorum taksiyle takip etsem bi sürü para ama bu cumartesi günü akşam takip etcem bakalım yapcak bir şey yokKendiniz takip edemez misiniz? Pavyon falan yazmışsınız cok tehlikeli. Aksam babaannenin orda bekleyin, pesinden gidin ogrenin. Başına olmadik iş gelir Allah korusun