• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konum Bul

bu dedektiflikleri yapan bir kadın olarak (hala nasıl o kdar düştüm diye düşünüyorum) yapmayın. Sadece kendinize zarar veriyorsunuz. Adama da herkes senin peşinde koşuyor imajı çiziyorsunuz.
Kendinize yazık etmeyin.
Adamın söylediğini inanın. yalan yada doğru söylüyorsa kendi karakter meselesi.

size iyilik yaramıyor.

Haydaaa, konuyu yeni okuyacaklara niye trip attınız şimdi? Neyse araları okuyunca anladım, yaptığınız iyilik falan değil hatta kendinize yazık. Size olduğu yeri bile doğru söylemeyeceğine inandığınız bir adamla neden evli kalıyorsunuz yahu, ben sizi hatırlıyorum daha yeni evlisiniz şimdiden eski sevgili takıntınız var. Siz nasıl ömür geçireceksiniz bu adamla? Şüphe ilişkiyi yer bitirir, böyle giderseniz önünde sonunda boşanırsınız. Ya kendinizi törpüleyin ya da eşiniz güvensiz hareketler sergiliyorsa boşanın. Böyle evlilik falan yürütemezsiniz emin olun.

Son düzenleme:
İki saattir alıntı arıyorum.. şükür buldum..

find my iphone bu özelliğin adı ve acil durumlarda kullanılır. benim de açık. asıl amacı da çevrenizden birinin iphoneu ile telefonunuzu eşleştirip kayıp vb durumlarda bulmanız ya da kilitlemeniz.

zaten her akşam elinize telefonu verecek kadar bir şey saklamayan adam da aldatmıyordur bence.

not:cahil değilim.

bir not daha:bu özelliği aktif edip başka bir telefonla eşleştirmezseniz senkronize oldukça kendini kapatır sürekli açmak zorunda kalırsınız. iyiliğiniz için söylüyorum arada kontrol edin kapanmış mı diye :)

Bunun benzeri Android'te Google Güvenilir Kişiler olarak var. Kociş takip etmeyecekseniz tabi. 3 tane güvenilir kişi belirliyorsunuz, ola ki başınıza bir iş geldi hemen konumunuzu tek tuşla o belirlediğiniz kişilere gönderiyorsunuz ve hareket halinde de takipte kalıyor düzenli olarak konum göndermeye devam ediyor yer değiştirdikçe. Tenha yerlerden geçen, geç saatte evine dönen hanımlara özellikle tavsiye ederim. Tersi de geçerli bunun tabi güvenilir kişi olarak eklediğiniz kişilerin de konumunu talep edebiliyorsunuz.

Bunun benzeri Android'te Google Güvenilir Kişiler olarak var. Kociş takip etmeyecekseniz tabi. 3 tane güvenilir kişi belirliyorsunuz, ola ki başınıza bir iş geldi hemen konumunuzu tek tuşla o belirlediğiniz kişilere gönderiyorsunuz ve hareket halinde de takipte kalıyor düzenli olarak konum göndermeye devam ediyor yer değiştirdikçe. Tenha yerlerden geçen, geç saatte evine dönen hanımlara özellikle tavsiye ederim. Tersi de geçerli bunun tabi güvenilir kişi olarak eklediğiniz kişilerin de konumunu talep edebiliyorsunuz.

telefon çalındığı zaman da gayet işe yarıyor sadece iphone değil ipadlerde de var şahsen benim ipadim kaybolmuştu sevgilimin ipadi ile eşleştirdiğim için önce nerde olduğunu buldum sonra da kilitledim. özelliğin asıl amaçları saydıklarımız aslında :)

Ben beyimin adımsayarına bakıyorum
Böylelikle adımlarından anlıyorum neler yaptığını :dondurma:
Mesela 3000 adıma kadar ofiste
3000-5000 adım ofis dışına çıkmış
5000< olursa o zaman tehlike çanları :p

1-Bu konu Bir Derdim Var bölümüne ait değil.

2- Konum Bul özelliğini ıphone'a ekleyen kişiler kocanızı sevgilinizi bulmanız için kullandığınızı duysa sanırım şaşkınlıktan küçük dilini yutardı.

3-İçerik silmek yasaktır.

Back
X