- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bu ne acayip bir konu icerigi boyle?anladigim kadari ile silip duzenleme yapmissiniz..icerik degistirmek yasak diye biliyorum ben..@mune lutfen bir bakarsan.?size iyilik yaramıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne acayip bir konu icerigi boyle?anladigim kadari ile silip duzenleme yapmissiniz..icerik degistirmek yasak diye biliyorum ben..@mune lutfen bir bakarsan.?size iyilik yaramıyor.
size iyilik yaramıyor.
find my iphone bu özelliğin adı ve acil durumlarda kullanılır. benim de açık. asıl amacı da çevrenizden birinin iphoneu ile telefonunuzu eşleştirip kayıp vb durumlarda bulmanız ya da kilitlemeniz.
zaten her akşam elinize telefonu verecek kadar bir şey saklamayan adam da aldatmıyordur bence.
not:cahil değilim.
bir not daha:bu özelliği aktif edip başka bir telefonla eşleştirmezseniz senkronize oldukça kendini kapatır sürekli açmak zorunda kalırsınız. iyiliğiniz için söylüyorum arada kontrol edin kapanmış mı diye :)
Bunun benzeri Android'te Google Güvenilir Kişiler olarak var. Kociş takip etmeyecekseniz tabi. 3 tane güvenilir kişi belirliyorsunuz, ola ki başınıza bir iş geldi hemen konumunuzu tek tuşla o belirlediğiniz kişilere gönderiyorsunuz ve hareket halinde de takipte kalıyor düzenli olarak konum göndermeye devam ediyor yer değiştirdikçe. Tenha yerlerden geçen, geç saatte evine dönen hanımlara özellikle tavsiye ederim. Tersi de geçerli bunun tabi güvenilir kişi olarak eklediğiniz kişilerin de konumunu talep edebiliyorsunuz.