• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konum Bul

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Iphone de çok önemli bir özellik keşfettim.
Kocanızın sevgilinizin hangi tarihlerde saatlerde nerede olduğunu gösteriyor.
Şans eseri gördüm.
Hiçbir program indirmiyorsunuz.
Adım adım anlatıyorum :
Ayarlar-Gizlilik-Konum Servisleri veya Ayarları (Konum servisleri Açık yazması lazım kapalı yazıyorsa siz açığa çevirinn.)
Sonra en aşağıya doğru Sistem ayarları ve sık Kullanılan Konumlara gireceksiniz.
Saat saat tarih tarih net bir şekilde yazıyor hepsi. Mahalle adı semt adı vs.
Kullanmak isteyen kullansın.

ha bide mesela şimdi o ayarı açınca ,
mesela akşam geldi ya eve bakınca bugün akşama kadar nereye gitmiş görebilecek miyim

ha bide mesela şimdi o ayarı açınca ,
mesela akşam geldi ya eve bakınca bugün akşama kadar nereye gitmiş görebilecek miyim
evet gözüküyor.
zaten bakıldıüı hiç anlaşılmıyor.
program indirmene gerek yok ayarlardan net gözüküyor

1. Eşimin telefon şifresini bilmiyorum, o da benimkini bilmez.
2. Nerde olduğunu hep bilirim, yalan söyleme ihtiyacı hissetmez. Oldu da hissetti ve söyledi. Benim problemim değil , kendi kaybeder. İlla ki çıkar önüme ;)
3. Bunca yıllık iphonecuyum böyle şey görmedim:KK45:

Android sistemde de var en azindan benim teledonumda var. Tarih tarih gittigim yer ve güzergah kaydedilmis hepsi görünüyor.

Şans eseri gördüm.
Adım adım anlatıyorum :
Ayarlar-Gizlilik-Konum Servisleri veya Ayarları (Konum servisleri Açık yazması lazım kapalı yazıyorsa siz açığa çevirinn.)
Sonra en aşağıya doğru Sistem ayarları ve sık Kullanılan Konumlara gireceksiniz.
Süpersiniz valla ....

Ben iphone u bul özelliğinden eşimin anlık nerede olduğunu görüyorum. Bunu da dedektiflik için kullanmıyorum. Eve geleceği zamanı hesaplayıp yemeğimi ısıtıyorum, ya da bir gün başına bir iş gelir, kaçırılır falan o zaman yerini tespit ederim

Ben iphone u bul özelliğinden eşimin anlık nerede olduğunu görüyorum. Bunu da dedektiflik için kullanmıyorum. Eve geleceği zamanı hesaplayıp yemeğimi ısıtıyorum, ya da bir gün başına bir iş gelir, kaçırılır falan o zaman yerini tespit ederim
Hayatım neredesin diye sormak daha kolay değil mi o_O ama kaza falan olur, öyle durumlar için çok faydalı

Şans eseri gördüm.
Adım adım anlatıyorum :

oha demek istiyorum.
kocasının ne saat nerede ne yaptığına bu kadar takık derecesinde güvensiz (hatta bana göre özgüvensiz) kadınlar evli kalmasın bir zahmet. resmen özel hayata müdahale. saygısızlık derecesinde..

Back
X