- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi Bellebabette
iyiymiş....allah yardım etsin anana babana eşine dostuna
aminnnn şekerimm aminnn bi sevdicegim var oda kova burcuçok iyi anlaşıyoruz maşallahhh nerde oturuyosunnn canımm
kızlar cazibenize pc dayanamadı dondu kapattım yeniden açtımm
Senin cazibene dayanamamistir o :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hersey tamam da yatakta kayan yorgan nediiir ?? :))) hak verdim size burda saymadiklarinizi da dusunursek: Cennet analarin ayaklari altindadir diyorum :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aminnnn şekerimm aminnn bi sevdicegim var oda kova burcuçok iyi anlaşıyoruz maşallahhh nerde oturuyosunnn canımm
kızlar cazibenize pc dayanamadı dondu kapattım yeniden açtımm
bilemicim şekerim baksana çogunluk evli çocukluuu
Ayy :) güzel alışkanlık biyerde toplu olması ama illa kıyısından girmesi takıntılık evet :)sağol canım bende gözümü cennete diktim
şöyle anlatayım simdi yatağı toplu düzgünse hemen bir köşesini azıcık açıp girer yatar...bakarsın o içinde yatarken bile yatak hala simetrik şekilde düzgündür...haaaa eğer yatak toplu değil dağınıksa önce yatağı komple düzeltir sonra yine dediğim gibi kıyısından girer....onun yatağa girmesi merasime tabiii....
o pc beni görsün bi kapanır bi daha açana aşk olsun.....bende yayım eşim ikizler oğlum terazi..... yani anlayacağın ben bi ikizler bi başak idare ediyorum...cennet rezervim hazır çorumdayım sen?
Beni de idare edersin o zaman bende ikizlerim :)
Ayy :) güzel alışkanlık biyerde toplu olması ama illa kıyısından girmesi takıntılık evet :)
anlaşıldı benim kaderim ikizlerle başaktan öteye geçmez....
aşk olsun canım kötü demiyorum....sadece zor insanlar...en azından benimkiler öyle....iyi istirahatler canım .... bende öptüm....Hehehh :) Çokta kötü sayılmazlarbenim çıkma saatim ertelenmişken ve uykusuzluktan henüz bayılmamışken yarım saat kestireyim en iyisi :) görüşürüz güzel insanlar öpüyorum
aşk olsun canım kötü demiyorum....sadece zor insanlar...en azından benimkiler öyle....iyi istirahatler canım .... bende öptüm....
Evet öyle valla :))
o pc beni görsün bi kapanır bi daha açana aşk olsun.....bende yayım eşim ikizler oğlum terazi..... yani anlayacağın ben bi ikizler bi başak idare ediyorum...cennet rezervim hazır çorumdayım sen?
Hehehh :) Çokta kötü sayılmazlarbenim çıkma saatim ertelenmişken ve uykusuzluktan henüz bayılmamışken yarım saat kestireyim en iyisi :) görüşürüz güzel insanlar öpüyorum
Evet cok guzel ya hele erken evlenip ilk çocuğu ki olup anne kiz arkadaş gibi geziyirlar ya cok hoşuma gidiyorNe güzel değil mi erken yaşta iki çocuk annesi bende öyle olmak isterdim amaa bunun için okuamamam gerekirdi şimdi kalmadan mezun olursam 24ümde olcam kalırsam Allah korusun 30'mda anca anne olcam
Masallah sana şimdiki 17 yasindakiler çocuk ilişkilerini bile idare edemezken sen evlilik gibi önemli bir müessenin sorumluluğu altina girmissinevet canım 17 de evlendim 18 de anne ....böyle giden şarkı vardı o geldi aklıma
Varmadan sekizine
Ergin oldu Ünzile
Hem çocuk,hem de kadın
On ikisinde ana
Bir gül gibi al ve narin
Bir su gibi saydam ve sakin
Susar kadın ünzile
Benim kizimda ikizler... eşimm oğlakkk... ben balıkkk..Beni de idare edersin o zaman bende ikizlerim :)
Malesef kullanmıyorum cnm yakızlar faceleri olan varsa ekleşsek olmazmı hem gelemedigimiz zaman söyleriz ne dersinizz
esracımmm ben istanbuldayım yazmayı unuttuysam kusura bakma
Evet cok guzel ya hele erken evlenip ilk çocuğu ki olup anne kiz arkadaş gibi geziyirlar ya cok hoşuma gidiyor
Benim kizim daha 1 yaşında
Masallah sana şimdiki 17 yasindakiler çocuk ilişkilerini bile idare edemezken sen evlilik gibi önemli bir müessenin sorumluluğu altina girmissin
Şarkının sözleride güzelmiş hic duymadim ilk firsatta dinlicem.
Benim kizimda ikizler... eşimm oğlakkk... ben balıkkk..
Malesef kullanmıyorum cnm ya
zor oldu bize de tabiki maddi manevi çok sıkıntı çektim inan anlatsam roman olur.......eşim de 17diydi ama olgundu benimde söz konusu sevdiklerim olunca herşeye tahammül edebilirm....ikimizde zorluklarda hadi eyvallah demedik ailelerimin izni yoktu bi iş yaptık arkasında duralım diye düşündük hep.... şükür bu günlere geldik bizde hep bunu düşünürüz birçok yaşça büyükler idare edemezken biz bu kadar sorunun üstesinden nasıl geldik diye......10.5 yıl oldu şükür herşey yolunda