- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
-
- Konu Sahibi Bellebabette
hımm doğru diyorsun ozaman biz yeni bir sebastian atasözü uyduralım senin için hadi türetin bakalım
ben başlatayım...
bana biraz GÜÇ ver Sebastian, atm ye gidemezsem açlıktan ölücem, bu havada benim cenaze işlerimle uğraşmak istemezsin değilmi sebastian...
Estağfurullah ne kusuruymuş o :) Hmm vakit bulursan kaçamak yap imkanın varsa telefondan gir
seve seve.....ücretsiz kargo ile aynı gün eve teslim gönderebilirim mesafeler gözünü korkutmasın...bi koliye bakar...bi de delik açarım koliye
Yasoommm cik cik olmaz otle tamamwk kapa pc yi kur'ana odaklan tatlım bende çıkıyorum cüzümü okumamam lazim hadi Allaha emanet olun görüşürüz sonra:)
kaçamak işyerinde yapıyorum işte canım =)))) evde kardeşimden fırsat bulursam gelirim inşalllah =))) telden nasıl giriliyo kiii?
ben gezdirirm çocukları çok canım sıkılıyo çocuklarıda çok seviyorum =))))
Dinlenin güzelce dinlenebilirseniz :)
Yasoommm cik cik olmaz otle tamamwk kapa pc yi kur'ana odaklan tatlım bende çıkıyorum cüzümü okumamam lazim hadi Allaha emanet olun görüşürüz sonra:)
heh yaaa işte bu.Söyle o ruhuma sebastian biraz daha güçlü olsun kendisi ile konuşmuyorum beni onunla muhattap etme..
benim çocuklara ne çok talip çıktı....elimde bi 9 yaşında kız bi de 9 aylık erkek var....ilk tercih hakkını sana veriyorum diğeri kargoyla arkadaşa gidecek
İlahı esra :) 2 çocuğa karşılık abla demeliyim :) İlahi esra ablagüldüm valla koliye delik aça fikri de iyiymiş boğulmasın yavrucaklar :)
benim çocuklara ne çok talip çıktı....elimde bi 9 yaşında kız bi de 9 aylık erkek var....ilk tercih hakkını sana veriyorum diğeri kargoyla arkadaşa gidecek
tapatalk uygulamasını indir canım oraya kadınlar kulubu yaz forum çıkıyor daha kolay oluyor normal netten de girebiliyorsun tabii ama ben zorlanıyordum ordan kurcala anlarsın ilk başta farklı gelmişti bana :)
heh yaaa işte bu.
sende şairlikte varmış be sebastian helal sana
ayyy bende de 8,5 aylık aylık bir kız var tek kaldı elimde, ilk ve tekti zaten. kargosunu ödeyip tüm masraflarını karşılayıp hatta üstüne para bile verip göndereyim isteyene
hımmm canım dinlenmek ne ki??????? o ne ola ki????? yenecek bir şey mi????? hiç tatmadım...
slm kızlar size acil birşey sormam gerekıyor dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 20 sınde bıtıcek ve 5 6 gun ıcınde regl donemım başlamış olacak ve bayram tatilime denk gelecek eşim ile bayramda kısa bı tatıl ıcın otel ayarladık ve ben ogun regl bıtmıs olması gerekıyor benımde aklıma soyle bır fıkır geldı ilacın son 2 tanesını ıçmesem erken girsem regl dönemine olmazmı bayrama kadar biter hemde.... neyapacagımı bilmiyorum yardım edin lütfen
ilacın son 2 tanesini içmemek sorun yaşatırmı bana uzatırmı regl donemını bu seferde işler daha kotuye gıtmesın
Amin cnm cok Sağolallah kabul etsin görüşmek üzere inşalllahh =)
İşte bu iyiydiiiSöyle o ruhuma sebastian biraz daha güçlü olsun kendisi ile konuşmuyorum beni onunla muhattap etme..
Amin cnm teşekürlerGörüşürüz Allah kabul etsinn :)
Sağol cnm insallahallah kabul etsin tatlım
heh yaaa işte bu.
ayyy bende de 8,5 aylık aylık bir kız var tek kaldı elimde, ilk ve tekti zaten. kargosunu ödeyip tüm masraflarını karşılayıp hatta üstüne para bile verip göndereyim isteyene
heh yaaa işte bu.
9 alık olanı istiyorum küçücük ne tatlıdır o şimdi maşalllah hepsi 9 la gidiy yaş kaç =)))
sıcakta isilik olmasın yavrucaklar ben onları ne halle doğurdum.....yaşın kaç tatlım çocuğa bakma yaşa gel......