Konu yok değerli kk üyeleri :)

Evet cok guzel ya hele erken evlenip ilk çocuğu ki olup anne kiz arkadaş gibi geziyirlar ya cok hoşuma gidiyor
Benim kizim daha 1 yaşında :KK14::KK14:

Masallah sana şimdiki 17 yasindakiler çocuk ilişkilerini bile idare edemezken sen evlilik gibi önemli bir müessenin sorumluluğu altina girmissin
Şarkının sözleride güzelmiş hic duymadim ilk firsatta dinlicem.

Benim kizimda ikizler... eşimm oğlakkk... ben balıkkk..

Malesef kullanmıyorum cnm ya

benimde çok hoşuma gdiyor öyle anne kz gibi arkdasş gibi gezenler canımm

pek skype kullanan yokmu :KK1:

zor oldu bize de tabiki maddi manevi çok sıkıntı çektim inan anlatsam roman olur.......eşim de 17diydi ama olgundu benimde söz konusu sevdiklerim olunca herşeye tahammül edebilirm....ikimizde zorluklarda hadi eyvallah demedik ailelerimin izni yoktu bi iş yaptık arkasında duralım diye düşündük hep.... şükür bu günlere geldik bizde hep bunu düşünürüz birçok yaşça büyükler idare edemezken biz bu kadar sorunun üstesinden nasıl geldik diye......10.5 yıl oldu şükür herşey yolunda :nazar:

maşalllahhhh size canımmm :nazar: allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah biz bekarlarada nasip etsin :KK16:

Masallah Allah ayirmasin sizi :) benim dde face hesabim yok maalesef

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

peküüüü :KK43:(( skype yokmu =(((

neyse kızlar ben kaçıyorum kendininze iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi :KK54:

Al benden de oyle :) bi whatsapp bide kk, tum evli ablalarimizin mutlulugu huzuru eksik olmasin insallah :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Amiiinnnn cnm benim Rabbim sanada hayirli eşler hayirli işler hayirli evlatlar nasip eylesin.
Kk guzelleri nerlerdesiniz keyifler nasil :) :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile

gönderildi

Geldim ben

Canım benim hiçbi fikrim yok ama ben bırakma hapı derim nolur nolmaz reglin çok uzun sürmüyorsa sorun yok zaten.. hapı bitir baktın çok geliyo ağrı kesici falan iç kesiyor zaten duş al sürekli azalır bence

Teşekkür ederim ilginiz için (bellebabette) dogru söyluyorsunuz aslında bırakmamam gerekiyor ama mecburum baska yöntem uygulamak istemiyorum geciktirici vs kendimce öyle bi çözüm buldum inşallah bir işe yarar bayramın ilk gününe kadar olup biter inşallahh :18::18: regl dönemim tatile denk gelsin istemiyorum denize-havuza vs giremem oyuzden deneyeceğim mecburen :44::18::KK43:

Teşekkür ederim ilginiz için (bellebabette) dogru söyluyorsunuz aslında bırakmamam gerekiyor ama mecburum baska yöntem uygulamak istemiyorum geciktirici vs kendimce öyle bi çözüm buldum inşallah bir işe yarar bayramın ilk gününe kadar olup biter inşallahh :18::18: regl dönemim tatile denk gelsin istemiyorum denize-havuza vs giremem oyuzden deneyeceğim mecburen :44::18::KK43:

Rica ederim ne demek :) inşallah denk gelmez sorun yaşamazsınız :) şimdiden iyi eğlenceler :KK16:

Son düzenleme:
X