- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
-
- Konu Sahibi Bellebabette
Atatürk üniverstesinde okuyorum canım, memleketim Denizli :)
Ben 3'e doğru gözlerden kaybolacağım sonra gelir gelmez yine kk
ayyyyy alllah senin iyiyligini versin canımm yaaa =))))
hadi bakalaım cnım çalışta gelll
aynnn yaa ben işyerindeyim ama burya gelmekten hiçbişey ypamıyorummm =)))
Napsakki bu kk yi patlatsak mi kizlar ya hepimiz ayni durumdayiz telefonumla ayrilmaz ikiliyim lavobaya bile beraber gidiyiruz düşunünBenim en önemlisi ders çalışmam lazım ama kk engelliyor beni
hmmm anladım canım valla size tavsiyem kızlar okuyanlar aklınız varsa okuyun bebişlerim
öyle bi yazıp bırakmak yokkk kızlarrrr =))) artıkkk burssı bizim topigimiz
İnşallah cnm ya
Aman ya dersle falan uğraşamicam hiç şu an tek düşündüğüm uyku direniyorum resmen
gittt uyu şekerim ben evde olsam uyurdumm
hmmm anladım canımm bölüm ne seçtinmi yoksa seçicekmisn canımm
nreye kayboluyosun kızzz biyere gidemezsin ben akşamları gelemiyourm
sağolun canlarım Allah hepinizin yaptığı ibadetleri iyilikleri kabul etsin inşallah.
bakın an itibari ile demin yazdım forumu kapattım, 2 sayfa okudum gene geldimhani esrarkeşler olur ya, bizde klubkeş olmuşuz
bu arada ben istanbul'danım.
mesudem canımmmm öpüyorum seni,, yine karşılaştık, topik küçük demekki :) birbirimizi takip ediyor gibi oldukama böyle takibe can kurban
sağolun canlarım Allah hepinizin yaptığı ibadetleri iyilikleri kabul etsin inşallah.
bakın an itibari ile demin yazdım forumu kapattım, 2 sayfa okudum gene geldimhani esrarkeşler olur ya, bizde klubkeş olmuşuz
mesudem canımmmm öpüyorum seni,, yine karşılaştık, topik küçük demekki :) birbirimizi takip ediyor gibi oldukama böyle takibe can kurban
aminnnn canım cümlemizin iyiligini versin rabbim =))) çalışıpta gelemem ki bi iş bitiyo digeri geliyo
Napsakki bu kk yi patlatsak mi kizlar ya hepimiz ayni durumdayiz telefonumla ayrilmaz ikiliyim lavobaya bile beraber gidiyiruz düşunün
yokkkk canım patlatmayalım lazım oluyo ben telden giremiyorumm =)))
İnşallah cnm ya
istanbulun neresindensin canımm
Hani bedenin güçsüz düşer bir gün hiç uyumazsında ama ayakta kalmak için çabalarsın aynen öyleyim var mı kendime gelmem için öneriniz kızlar ?? Gerçi karnım da aç regl olduğumdan oruç değilim ama canım da bişey istemiyor :/ Neyse öneri almayayım bu konuda niyetli arkadaşlarımıza ayıp olmasın :)
Napsakki bu kk yi patlatsak mi kizlar ya hepimiz ayni durumdayiz telefonumla ayrilmaz ikiliyim lavobaya bile beraber gidiyiruz düşunün
İnşallah cnm ya
Ay bende öyle valla lavaboya giriyorum telefon su içiyorum telefon diğerlerinde pc başında
atmdede işim var canım para çekme yatırma falan :) Yok üni ya seçtim öyle gittim liseyle karıştırdın sanırım tatlım :) Rus dili edebiyatı okuyorum akşam nerelerdesinn ??
Eki Görüntüle 1191843
kuzum sana bu yazıyı armağan ediyorum ozaman. biliyorsundur sosyal sitelerde sebastian çok moda artık
hmm anladım canım hemen hallet gell o zaman karıştırdım kuzum kusura bakma =)) evde net var ama kardeşimden dolayı giremiyorum ki =)))
Yasoommm cik cik olmaz otle tamamwk kapa pc yi kur'ana odaklan tatlım bende çıkıyorum cüzümü okumamam lazim hadi Allaha emanet olun görüşürüz sonra:)
Bende dıyorum olmadı bu resim :) Ama buda olmamış sanki renk değil güç versin
Aynı şehirde olsak bana bırak ben bakayım derdimçok severim çocukları tabi bebişleri bir başka :) atmde işim var canım