Konu yok değerli kk üyeleri :)

hımm doğru diyorsun ozaman biz yeni bir sebastian atasözü uyduralım senin için hadi türetin bakalım :KK52:
ben başlatayım...

bana biraz GÜÇ ver Sebastian, atm ye gidemezsem açlıktan ölücem, bu havada benim cenaze işlerimle uğraşmak istemezsin değilmi sebastian...

Söyle o ruhuma sebastian biraz daha güçlü olsun kendisi ile konuşmuyorum beni onunla muhattap etme.. :KK1::KK1::KK9::KK9:

seve seve.....ücretsiz kargo ile aynı gün eve teslim gönderebilirim mesafeler gözünü korkutmasın...bi koliye bakar...bi de delik açarım koliye:KK34:

İlahı esra :) 2 çocuğa karşılık abla demeliyim :) İlahi esra abla :KK1: güldüm valla koliye delik aça fikri de iyiymiş boğulmasın yavrucaklar :)

kaçamak işyerinde yapıyorum işte canım =)))) evde kardeşimden fırsat bulursam gelirim inşalllah =))) telden nasıl giriliyo kiii?

tapatalk uygulamasını indir canım oraya kadınlar kulubu yaz forum çıkıyor daha kolay oluyor normal netten de girebiliyorsun tabii ama ben zorlanıyordum ordan kurcala anlarsın ilk başta farklı gelmişti bana :)

ben gezdirirm çocukları çok canım sıkılıyo çocuklarıda çok seviyorum =))))

benim çocuklara ne çok talip çıktı....elimde bi 9 yaşında kız bi de 9 aylık erkek var....ilk tercih hakkını sana veriyorum diğeri kargoyla arkadaşa gidecek:KK60:

slm kızlar size acil birşey sormam gerekıyor dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 20 sınde bıtıcek ve 5 6 gun ıcınde regl donemım başlamış olacak ve bayram tatilime denk gelecek eşim ile bayramda kısa bı tatıl ıcın otel ayarladık ve ben ogun regl bıtmıs olması gerekıyor benımde aklıma soyle bır fıkır geldı ilacın son 2 tanesını ıçmesem erken girsem regl dönemine olmazmı bayrama kadar biter hemde.... neyapacagımı bilmiyorum yardım edin lütfen :KK43:
ilacın son 2 tanesini içmemek sorun yaşatırmı bana uzatırmı regl donemını bu seferde işler daha kotuye gıtmesın :KK43:

Söyle o ruhuma sebastian biraz daha güçlü olsun kendisi ile konuşmuyorum beni onunla muhattap etme.. :KK1::KK1::KK9::KK9:
heh yaaa işte bu.
sende şairlikte varmış be sebastian helal sana :KK1:
benim çocuklara ne çok talip çıktı....elimde bi 9 yaşında kız bi de 9 aylık erkek var....ilk tercih hakkını sana veriyorum diğeri kargoyla arkadaşa gidecek:KK60:

ayyy bende de 8,5 aylık aylık bir kız var tek kaldı elimde, ilk ve tekti zaten. kargosunu ödeyip tüm masraflarını karşılayıp hatta üstüne para bile verip göndereyim isteyene :KK52::KK52::KK52::KK52:

İlahı esra :) 2 çocuğa karşılık abla demeliyim :) İlahi esra abla :KK1: güldüm valla koliye delik aça fikri de iyiymiş boğulmasın yavrucaklar :)

sıcakta isilik olmasın yavrucaklar ben onları ne halle doğurdum.....yaşın kaç tatlım çocuğa bakma yaşa gel......:KK52:

9 alık olanı istiyorum küçücük ne tatlıdır o şimdi maşalllah hepsi 9 la gidiy yaş kaç =)))

tapatalk uygulamasını indir canım oraya kadınlar kulubu yaz forum çıkıyor daha kolay oluyor normal netten de girebiliyorsun tabii ama ben zorlanıyordum ordan kurcala anlarsın ilk başta farklı gelmişti bana :)

tapatalk uygulamasını nasıl indiriyoruz canım telefon uygulama yerinden mi =)))

heh yaaa işte bu.

ayyy bende de 8,5 aylık aylık bir kız var tek kaldı elimde, ilk ve tekti zaten. kargosunu ödeyip tüm masraflarını karşılayıp hatta üstüne para bile verip göndereyim isteyene :KK52::KK52::KK52::KK52:

şimdi işime yaramaz az büyüt oğluma alıyım.....ama bu mesajı kopyalıyorum sonra takı makı isteme :KK9:

slm kızlar size acil birşey sormam gerekıyor dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ayın 20 sınde bıtıcek ve 5 6 gun ıcınde regl donemım başlamış olacak ve bayram tatilime denk gelecek eşim ile bayramda kısa bı tatıl ıcın otel ayarladık ve ben ogun regl bıtmıs olması gerekıyor benımde aklıma soyle bır fıkır geldı ilacın son 2 tanesını ıçmesem erken girsem regl dönemine olmazmı bayrama kadar biter hemde.... neyapacagımı bilmiyorum yardım edin lütfen :KK43:
ilacın son 2 tanesini içmemek sorun yaşatırmı bana uzatırmı regl donemını bu seferde işler daha kotuye gıtmesın :KK43:

Canım benim hiçbi fikrim yok ama ben bırakma hapı derim nolur nolmaz reglin çok uzun sürmüyorsa sorun yok zaten.. hapı bitir baktın çok geliyo ağrı kesici falan iç kesiyor zaten duş al sürekli azalır bence

allah kabul etsin görüşmek üzere inşalllahh =)
Amin cnm cok Sağol:KK16::KK16::KK16:
İşte bu iyiydiii:KK52:
Görüşürüz Allah kabul etsinn :) :KK16:
Amin cnm teşekürler
allah kabul etsin tatlım:KK19:
Sağol cnm insallah
heh yaaa işte bu.

Sen vana gonder betül ü kizima hem arkadaş hem adaş olsun....

heh yaaa işte bu.

Hehehh teşekkür ederim :KK9: ikisini de yollayın bana ben seve seve aşkla bakarım onlara ay bide kızzzz daha bir sempati duyuyorum kızlara ya :) dün rüyamda hamile olduğumu gördüm bir aylık sancı çekiyordum hissettim resmen anneme annelik çok başka bişey diye dalgasını geçiyordum :KK9: kim bilir gerçekte nasıl güzel duygudur :))

X