Konu yok değerli kk üyeleri :)

sorma ya gunduzleri bi orada bi buradayim
foruma da giriyorum ama kisa sureligine girip girip cikiyorum o yuzden bu konuya pek ugramiyorum surekli ciktikca konusma bolunur diye
ne kadar prensipliyim

Cok dusuncelisin canim maksat muhabbet olsun bu avatardan once ki kizin gercek ismini bilmiyorum da dizideki ismini soyleyeyim 'aria' diziyi izliyor musun? Pretty little liars

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cok dusuncelisin canim maksat muhabbet olsun bu avatardan once ki kizin gercek ismini bilmiyorum da dizideki ismini soyleyeyim 'aria' diziyi izliyor musun? Pretty little liars

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hehe evet izliyorum canim ama 5. sezon skti biraz bolumler heyecansiz geciyor bu sezon bitirseler bari
gercek ismi Lucy Hale bu arada :)

Son düzenleme:
hehe evet izliyorum canim ama 5. sezon skti biraz bolumler heyecansiz geciyor bu sezon bitirseler bari
gercek ismi Lucy Hale bu arada :)

Çok fazla sezon finali yapıyor sevmediğim tek yönü bu çok kopukluk oluyor ama nasıl heycanlı izledim anlatamam A psikolojimi bozdu resmen Ben sevdim ya yine de ama iyice sarpa sardı A'nin önce shana olmasını çok şaşırdım diğer A'leri anlamadım birden çoğaldılar melissa çok fena ama kitabında A'nin spencer olmasıyla son buluyor diye duydum ve bıtmesin ya :)

A spencer olamaz ya kendine bu kadarini nasil yapsin.
ama A tek kisi degil A takimi var ya o yuzden ben shana oldukten sonra da tekrar A cikmasina sasirmadim..
bastan beri mona ve Lucasin isin icinde oldgunu biliyorum da elebasi kim merak edyorum.. bi yandan da bu yuzden bitmesini istiyorum iste ogrenelim artik..
Bir de son sezonda Alison cok kilo almis yaa kollar fln baya sismis.. ama fistik gibi kiz

Ben Hanna'yı daha çok beğeniyorum kız taş gibi hatun Lucası hiç sevmedim zaten monada tam deli. Bakalım ele başı kim melissadan süpheleniyordum da o gruba girince çok şaşırdım paige de bence emly e söylicek gibi geliyor bana böyle bir ihaneti yapmaz sanki :44: bende spencer olmaz diye düşündüm ama bakalım eninde sonunda bitcek öğreniriz Ben ilk ezra sandım ama sonra üzüldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…