- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
-
- Konu Sahibi Bellebabette
vay be cocuklugum o benimbir gun uslu cocuk olup ormanda o sirinleri gorebilmek icin her yolu denemistim
olmadi
Herkes nerdee :))
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
herkesi bilmem de ben var seversen
ben de varım kıslar kıslar amanın daraldım:2:
Severim tabiGece kuşusun sen de gündüz nerelerdesin
sorma ya gunduzleri bi orada bi buradayim
foruma da giriyorum ama kisa sureligine girip girip cikiyorum o yuzden bu konuya pek ugramiyorum surekli ciktikca konusma bolunur diye
ne kadar prensipliyim
Cok dusuncelisin canimmaksat muhabbet olsun bu avatardan once ki kizin gercek ismini bilmiyorum da dizideki ismini soyleyeyim 'aria' diziyi izliyor musun? Pretty little liars
ben de varım kıslar kıslar amanın daraldım:2:
İnsan uyuyormuyor ustune bide cani sikiliyor hava cok hos balkonda sigara tutturuyorum esiyo serin serin orda havalar nasil :)
hosgeldinnnaber nasilsin
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım :26: sen nasılsın :)
bende iyiyim sagolasn :) sahura kadr vakit geciriyorum iste
hehe evet izliyorum canimama 5. sezon skti biraz bolumler heyecansiz geciyor bu sezon bitirseler bari
gercek ismi Lucy Hale bu arada :)
çok sıcak kuzum buralarr ayhh
sigara da içmiyorum ki azcık stres atayım
Çok fazla sezon finali yapıyor sevmediğim tek yönü bu çok kopukluk oluyor ama nasıl heycanlı izledim anlatamam A psikolojimi bozdu resmenBen sevdim ya yine de ama iyice sarpa sardı A'nin önce shana olmasını çok şaşırdım diğer A'leri anlamadım birden çoğaldılar melissa çok fena ama kitabında A'nin spencer olmasıyla son buluyor diye duydum ve bıtmesin ya :)
evett ben de aynen canım ama ah vakit geçmiyor gibi sanki
A spencer olamaz ya kendine bu kadarini nasil yapsin.
ama A tek kisi degil A takimi var ya o yuzden ben shana oldukten sonra da tekrar A cikmasina sasirmadim..
bastan beri mona ve Lucasin isin icinde oldgunu biliyorum da elebasi kim merak edyorum.. bi yandan da bu yuzden bitmesini istiyorum iste ogrenelim artik..
Bir de son sezonda Alison cok kilo almis yaakollar fln baya sismis.. ama fistik gibi kiz
benimki gectisimdi gidiyorum sahuru hazirlayayim annemler uyuyor ben hazirliyorum
gorusuruz yine