- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
-
- Konu Sahibi Bellebabette
iyilik nolsun :) senden naber
zalim bi babanneyle ilgili konu okuyordum
Bende ya aynı konu heralde sinir oldum gece gece
aynen ya okurken boyle oldum
ne denir ki boyle bir duruma cok zor.. ne hayatlar var
Gerçekten öyle ya cani resmen Allah düşmana vermesin.. Ne yapıyorsunuz iş güç evlilik okul ? :)
hala okulingilizce ogretmenligi okuyorum ya sen ?
Ay deme yaaaaaa bende istiyordum da nasip olmadı rus dili edebiyatı okuyorum
aa oylemi.. hayirlisi canm ya :) ileride ne yapmak istiyrsun
Turizm tercümanlıktan başka seçenek yok canım ya öğretmenlik var da 2 sene lazım formasyon için ben de yaş geçmeden evlenip çocuk sahibi olmak istiyorumöğretmenlik dışında maaşı yüksek bi işte çalışcam bakalım büyük ihtimal tercümanlık :) sen canım ? yaşın kaç bu arada hangi üni ? :)
tercumanligi bende dusunmustum ama zor bir is ya birde sIkIcI geldi bana..
Ben 21 yasindayim ilk once baska bir bolumde baslayip sonra birakip ingilizce ogretmenligine basladim o yuzden kaybim var birkac sene
ama hayirlisi :) Anadolu universitesinde okuyorum.. eveet orgun olarakhep ilk bu soru geliyor da
sen hangi unidesin ?
bazen yuksek lisans yapmayi da dusunuyorum ama dedigin gibi bi an once sevdigimle evlenip ailemi de kurmak istiyorum bilmiyorum bakalim hayat ne getirecek
Ya kariyer önemli de bölümler güzel iş imkanı yüksek ücreti yüksek.. Fazlasına gerek yok diye düşünüyorum kariyer çok ağır basmıyorsa yüksek lisansda uzun gerçi evliyken yapılabilir mi zorlar mı bilmiyorum ama ben istemiyorum :) Bende 20 yaşındayım atatürk ünide okuyorum örgün olarak bende :)
strazvuyti babybolumun zor degil mi farkli alfabe fln
okulumu bi bitireyim de ogretmenlik yapmayi da cok istiyorum.. ideallerim var hayallerim var
İlk çok zorlandım ama alışıyor insan yazmakta güçlük çekerken şimdi çok güzel, güzelyazım var :) sen nerden biliyorsun kız zıdravtsvıyte falan
Benim tek hayalim mezun olup iş bulup bi sene sonrasında evlenmek
haha :d bi benim yazma seklima bak kelimeyi bi senin :d baya iskalamisim
rus bi arkadasim vardi ondan duymustum..
hayatinda biri var sanirim ask hepimizi evlilik meraklisi mi yapti ne
ah ask ahh ne hallere dusurdn bizi
Heheeh bende çat pat işte grammer öğreniyoruz tatil sağolsun azıcık unutturdu hep çalışayım diyorum yok kk'den çıkamıyorum bile bağımlı yapıyor insanı
Evet var hayatımda biri keşke daha büyük olsam diyorum çok seviyorum bana kalsa hem okuyup hem evlilik yapcam ama işte şartlarEleştiri almasam bari bu dediğim için Ciddi düşünüyoruz ama tam kararların değiştiği zamanlar insan 20ye gelince olgunlaştığını düşünüyor ama hayata bağlı her şey Allah nasip eder inşallah diyorum keşke elimden daha fazlası gelse :) Senin de var anlaşılan :)
evet var benimde :) cok sukur o var benmle :)
biz birlikte buyuduk sayilir o yuzden hic kararimiz degismedi okullar bitsin evlenmek istiyoruz hemen
aman elestirmek isteyen illa elestirecek birsey bulur.. yok mu hem evlenip hem okuyan sanki :)
ama bazen bu gunleri de ararim o zamanlar geldiginde diyorum
Ne güzel yaaa beşikkertmesi gibi olmuşBiz mi toz pembe bakıyoruz bilmiyorum ama mutluyum valla böyle erken yaşta evlenen çok insan var ve illa ki mutlu olan var amaan dediğin gibi eleştiren buluyor bir şey :) Bence birlikte mutlu ve güzel zaman geçiriyorsan aramazsın yani ben öyle düşünüyorum ama bazen diyorum acaba, bu yaşları keşke bekar yaşasaymışım der miydim sevgili olmadan özgürce :)
ben sevgilimle daha ozgurum ne yalan soyliim
annem babamda cok skmaz ama asiksin ya bir kere.. yemek yemek bile onunla guzel oluyor
ailemin yeri ayri onun yeri ayri... dusunuyorum o olmasaydi suan ne yapiyor olurdum cok farkli mi olurdu hayatim ? yoo.. kacirdigim birsey yok kazandigim cok sey var
Ne guzell :) Allah ayırmasın inşallah mutlu son olur senin için canım
aminn senin icin de canim hepimiz icin
Amin canım amin :)
Diğeri yatay olduğundan güzel durmadı şirin hastasıyım sorma