-
- Konu Sahibi Bellebabette
Allah seni :) denizlideyim cok kumasci ama yerini bilmiyorumsevgilim var 1.5 yildir Allah yazdiysa 4-5 sene sonra dugun
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
amin amin sonra ev muhabetine girersin sende
Hosgeldinizz nasilsiniz :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hoşbulduk:)) teşekkür ederim sizleri sormalı?:))
Çok şükür iyiyim bende :) oruç musunuz :)
malesef( hamile olduğum için oruç tutamıyorum...doktorum tutmamı önermedi bebişim susuz kalabilir diye...siz???
Doğru yazıyor ya ek'de dikkat etmemişim :) Ne güzel maşallah ya Allah bugünleri bana da nasip etsin inşallah :) Yaşımın erken olmasından dolayı çok hevesliyip evlenip çocuk doğurmaya
inşallah canım Allah sana da hayırlı zamanı geldiğinde hayırlısından nasip eder :)) kaç yaşındasın?
20 yaşındayıminşallah canım size de Allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin mutlu huzurlu sürsün ömrünüz inşallah
AMİNN...inşallah:)) çok teşekkür edrim canım
İyi akşamlar kizlar nasilsiniz..
Sagolun hamdolsun bende iyiyim bebis nasillarteşekkürler sizler nasılsınız:)) bi ben varım sanıyordum:)
Sagolun hamdolsun bende iyiyim bebis nasillar
Yok bellebatte de var asagida görüyorum:)
Allah iyilikler versin cnm evet kaybolmuş işi vardir bende cikiyorum sonra görüşürüz iyi akşamlar..çok şükür ben de bebiş de iyiyiz:) evet bellebatte de vardı onunla da arada laflıyorduk:))
Allah iyilikler versin cnm evet kaybolmuş işi vardir bende cikiyorum sonra görüşürüz iyi akşamlar..
Allah iyilikler versin cnm evet kaybolmuş işi vardir bende cikiyorum sonra görüşürüz iyi akşamlar..
kimse yok muu