Bende öyle düşünüyordum ama öyle degilmiş herseyi didik didik ediyor adamlarsizin olduğunuzu nerden anlıycaklar ki? IP adresinizi komşunuzla bile ortak kullanıyo olabilirsiniz
Onlar çok ayrıntılı arastırıyor yani bulabiliyorlarmış bürokrat tanıdığımız var o söylediIyi de sizin burada kullandığınız nicki nereden bilsinler o kadar da araştırmazlar.
Kendi isminizle açtığınız sosyal medya hesaplarinizda gerekli düzenlemeleri yaparsanız yeterli olur diye düşünüyorum.
E posta adresimle yaptığım her işlem araştırılıyormuş mutlakaIyi de sizin burada kullandığınız nicki nereden bilsinler o kadar da araştırmazlar.
Kendi isminizle açtığınız sosyal medya hesaplarinizda gerekli düzenlemeleri yaparsanız yeterli olur diye düşünüyorum.
Mune ya çok önemli ama mülakata girmeden silinmesi gerekiyor hakimlik herseyi arastırıyorlar bilmiyodum bu kadar herşeye baktıklarını devlet kurumu netice de..Direk elerler beni lütfen yardımcı olun
Özel den mesaj atar misin banaE posta adresimle yaptığım her işlem araştırılıyormuş mutlakaMune valla mülakatta bunu direk koyarlar önüme lütfen silin hepsini???? Ay geleceğim söz konusu
Ben de kamu personeliyim bana da soruşturma yapıldı 2 sene önce. Buradaki konunun karşınıza çıkacağını sanmıyorum hatta ihtimal dahi vermiyorum.Herkese selam arkadaşlar hangi posta yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum yönetici arkadaslar yardm.edebilir mi? Mülakata gireceğim yakın zamanda o yüzden bu baslık dahil cinsellikle ilgili ve daha önceden birkaç baslk daha açmıstım hatta direk hepsini silebilir misiniz????? Çünkü araştırma yapılıyormuş hakkımda yani bütün özelimi öğrenmesin devlet kurumları
Ama kaymakamlk,hakimlik sınavı için daha ayrıntılı araştırma oluyormuşBen de kamu personeliyim bana da soruşturma yapıldı 2 sene önce. Buradaki konunun karşınıza çıkacağını sanmıyorum hatta ihtimal dahi vermiyorum.
Özel hayat? Cinsellikle ilgili konularım v.sBuraya kadar bakmazlar. Hem sen hiç suç teşkil eden birşey yazmadın ki.
Bakılsa bile bir sıkıntı çıkmaz ordan. Senin konularını gördüm.Özel hayat? Cinsellikle ilgili konularım v.s
Ben riske atmak istemiyorum ama lütfen silinsiiiinBakılsa bile bir sıkıntı çıkmaz ordan. Senin konularını gördüm.
Canım, devlet ne yapsın senin cinsel hayatını?Ama kaymakamlk,hakimlik sınavı için daha ayrıntılı araştırma oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?