• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KONU NASIL SİLİNİR??ACİL YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama kaymakamlk,hakimlik sınavı için daha ayrıntılı araştırma oluyormuş
Terör içerikli sayfa veya hesaplarla iletişiminiz olmadıysa, devlet görevlileri hakkında hakaret içeren içerikler yazıp paylaşmadiysaniz, siyasi olaylarla ilgili yorum vs yapmadıysaniz İnternet ile ilgili korkmaniz gereken bisey yok demektir. Kendinizi strese sokmayın 🙂

Ben riske atmak istemiyorum ama lütfen silinsiiiin Mune Mune

Kafamıza göre konu, mesaj sildiremiyoruz maalesef. Talep etmek için kimliğinin ifşa olması falan lazım. Üyeliğini kafana göre iptal ettirebilirsin ama.

Burda üyelik için kullandığın mail adresi ve diğer bilgileri site yönetimi başkalarıyla paylaşmaz, tabi mesajlarınla suç işlersen, suç işlediğine yönelik mesajların olursa ya da sana dava açılırsa o zaman başka sitelerde de olacağı gibi sonuçlarına katlanırsın.

Canım, devlet ne yapsın senin cinsel hayatını?
Yani bahsettiğim meslekler için genel ahlaka uygunluk,aile hayatı vs bakılıyor cinsellikle ilgili açtğm postu ya da geçen yl açtığım bir iki konu daha var onlara bakarsanız anlarsınız demek istediğimi😳

Kafamıza göre konu, mesaj sildiremiyoruz maalesef. Talep etmek için kimliğinin ifşa olması falan lazım. Üyeliğini kafana göre iptal ettirebilirsin ama.

Burda üyelik için kullandığın mail adresi ve diğer bilgileri site yönetimi başkalarıyla paylaşmaz, tabi mesajlarınla suç işlersen, suç işlediğine yönelik mesajların olursa ya da sana dava açılırsa o zaman başka sitelerde de olacağı gibi sonuçlarına katlanırsın.
Anladım ama dediğim gibi genel ahlaka uygunlukla ilgili arastrma yapılıyormuş dediğim gibi lütfen kimse yapılmıyor demesin 1.ağzdan duydum yapıldığını lütfen silin lütfen Mune Mune

Anladım ama dediğim gibi genel ahlaka uygunlukla ilgili arastrma yapılıyormuş dediğim gibi lütfen kimse yapılmıyor demesin 1.ağzdan duydum yapıldığını lütfen silin lütfen Mune Mune

Genel ahlak kamu görevi için bir şart tamam ama bu hesabın sizin olduğunu site yönetimi söylemez. Adınıza açılan facebook, twitter hesaplarındaki paylasımlarınıza eğer sayfanız açıksa bakarlar bundan eminim.

Genel ahlak kamu görevi için bir şart tamam ama bu hesabın sizin olduğunu site yönetimi söylemez. Adınıza açılan facebook, twitter he
saplarındaki paylasımlarınıza eğer sayfanız açıksa bakarlar bundan eminim.

Şunu da ekleyeyim sosyal hesap paylasimlari genel ahlaktan ziyade siyasi görüş bakımından inceleniyor, siyasi paylasiminiz yoksa hiç sorun yok zaten.

Herkese selam arkadaşlar hangi posta yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum yönetici arkadaslar yardm.edebilir mi? Mülakata gireceğim yakın zamanda o yüzden bu baslık dahil cinsellikle ilgili ve daha önceden birkaç baslk daha açmıstım hatta direk hepsini silebilir misiniz????? Çünkü araştırma yapılıyormuş hakkımda yani bütün özelimi öğrenmesin devlet kurumları 😳
Merhaba,
konu veya mesajlarınız silinemez yasaktır, resmî incelemeye girecekseniz daha önce hakimlik sınavına giren üyelerimiz oldu, onlarda uyguladığımız metodu yazayım, sitedeki mail adresiniz her yere verdiğiniz kimliğiniz gibi olmuş bir mail adresiyse hemen şu linkten mail adresinizi değiştirin: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/account-details

Mailinize siteden bildirim gelmişse tüm o bildirim maillerini de silin, şu linke tıklayın, Kullanıcı İzinleri yazan kısımdaki "Sizinle Konuşma Yapabilir" maddesi haricindeki tüm maddeleri Hiç Kimse olarak işaretleyip Kaydet butonuna basın, bu işlem üyelerin veya siteyi ziyaretçi olarak gezenlerin profilinizi görmesini engelleyen bir işlemdir, profiliniz üzerinden konu ve mesajlarınıza ulaşılamaz:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy

Bunlarda yeterli olmaz diyorsanız, dediğim işlemleri yaptıktan sonra isterseniz üyelik iptali yaparız, resmî incelemeler sona erince üyeliği yeniden aktif ettirirsiniz.

Merhaba,
konu veya mesajlarınız silinemez yasaktır, resmî incelemeye girecekseniz daha önce hakimlik sınavına giren üyelerimiz oldu, onlarda uyguladığımız metodu yazayım, sitedeki mail adresiniz her yere verdiğiniz kimliğiniz gibi olmuş bir mail adresiyse hemen şu linkten mail adresinizi değiştirin: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/account-details

Mailinize siteden bildirim gelmişse tüm o bildirim maillerini de silin, şu linke tıklayın, Kullanıcı İzinleri yazan kısımdaki "Sizinle Konuşma Yapabilir" maddesi haricindeki tüm maddeleri Hiç Kimse olarak işaretleyip Kaydet butonuna basın, bu işlem üyelerin veya siteyi ziyaretçi olarak gezenlerin profilinizi görmesini engelleyen bir işlemdir, profiliniz üzerinden konu ve mesajlarınıza ulaşılamaz:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy

Bunlarda yeterli olmaz diyorsanız, dediğim işlemleri yaptıktan sonra isterseniz üyelik iptali yaparız, resmî incelemeler sona erince üyeliği yeniden aktif ettirirsiniz.

Buna bile gerek yok ! Üyenin, üye adı adı soyadı değil, e-posta adresini kimse göremiyor. Birinci ağız dediğiniz kişi size saçmalamış. Ya hiç bir halt bilmiyor, ya da bildiğiniz boş gezenin boş kalfası. Lakin siz beni bulurlar diyorsanız işte bu büyük problem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X