konu kapanmıştır

canım bende kullanmadım aldım az büyük geldi öle duruyodu valla tek eşofman takımını kullandım çok az

canım ben sana hediyelik bişiler eklicem sende şu ikisini ekler misin hediye olarak ..birde kargoyu ücret alıcıdan göndericem sende öyle gönderirsin yarın göndericem kargonu ii geceler....şu ikisinide ekleyebiliyosan hediye olarak tercihim çok sayıda eşofman üstüm var çünkü.

Eklentiler

• $hediye.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $hediye1.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 49

canım bunlar olmaz başka bişey yoladım...............

canım bunlar olmaz başka bişey yoladım...............

kargo takip nosunu yazarmısın yolladıysan ..bugün ptt ye gittim çok kuyruk vardı yarın sabah erkenden gidip göndericem.takip nosunu yazarsan sewinirim.bir de ücret alıcıdan gönderdin değil mi???

yok canım ya l bedene olmaz

canım bende takas yapıyrm ama pekde kimse yok yani çok nadir oluyo.sen bakıp araştırıp sorcan mecburen.bu arada ben hediye olrak siyah pembe çizli body ile baskılı bir boxer koydum.sen ne koydun

canım bende takas yapıyrm ama pekde kimse yok yani çok nadir oluyo.sen bakıp araştırıp sorcan mecburen.bu arada ben hediye olrak siyah pembe çizli body ile baskılı bir boxer koydum.sen ne koydun

canım ben tunikle kısa tayt koydum takım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…