olur sanırım etek bol diğeride bol aslında olur
kumaş etek gibi bişey var canım o 38 e olur mu ...renkli etek ve elbise bu üçü 38 e olur mu dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur sanırım etek bol diğeride bol aslında olur
canım şunlarıda birine hediye etmeyi düşünüyorum ama kişi 38 beden olur mu ki
kumaş etek gibi bişey var canım o 38 e olur mu ...renkli etek ve elbise bu üçü 38 e olur mu dersin
bu etek hiç giyilmedi etiketi üstünde canım ikiside yeni
etekler olur 36 yazıyo bedenleri
hım 36 yazıyosa bana olur esneme payları var mı bol gelirse hediye veririm bari
etekler sana çok güzel olur bence bak bi.....
anladım canım şimdi ben 36 bedenim ama hediye vermeyi düşündüğüm kişi 38 beden bana bol olanları hediye ederim olmadı. etekler 38 e daha mı iyi olur yani.siyah eşofman var o da 38 mi olur yoksa
renkli etek vardı ya 3 renk o ne kadardı canım
renkli etek vardı ya 3 renk o ne kadardı canım
yok canım eşofman olmaz 38 e
çocuk kıyafetleride var
etekler olur 36 yazıyo bedenleri
canım hepside s m bedene olur trençkot 10 lira eşofman takımıda 10 lira diğerleri 5 lira canım zaten hepsi yeni bazılarının etiketleri bile açılmadı
canım bunlar..istediklerim toplamda ne kadar ona göre fiyat denk düşmüyorsa benden bişiler daha seç..bir de eşofman takımı varya siyah beyaz alt kumaşı nasıl esnek mi naylonsu bi kumaş mı... Yeşil eşofman varya eklediğim o kaç beden 36 mı...elibseler tam olur heralde dimi sana bol mu elbiseler normalde.bir yeşil eşfman....canım diğer konun kapatılmış burdan devam edelimmmm
canım bunlar..istediklerim toplamda ne kadar ona göre fiyat denk düşmüyorsa benden bişiler daha seç..bir de eşofman takımı varya siyah beyaz alt kumaşı nasıl esnek mi naylonsu bi kumaş mı... yeşil eşofman varya eklediğim o kaç beden 36 mı...elibseler tam olur heralde dimi sana bol mu elbiseler normalde.bir yeşil eşfman....canım diğer konun kapatılmış burdan devam edelimmmm
90 LİRA YAPIYO CANIM bide diğer eşofmanlarda var onlarla 100 lira
senin elinde kalanlar hangileri hangi sayfadan itibaren bakacam bana elbisede lazım
senin elinde kalanlar hangileri hangi sayfadan itibaren bakacam bana elbisede lazım
diğer eşofmanlar kalsın canım onlar ben kendime alcam ama olmayabilir siyah beyaz olan. kumaşları nasıldı ki onların.jarse gibi mi normal kumaş mı esnek mi