canım birebir olsun o zaman eşofman takımı olmasın diğerleri...
canım bu takım ne kadardı bir de diğer resimdeki ne kadardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birebir olsun o zaman eşofman takımı olmasın diğerleri...
canım bu takım ne kadardı bir de diğer resimdeki ne kadardı
canım 10 ar lira
canım uzun kollu üstü çıkardım bunlar olsun o halde
tamam canım birebir mi
canım uzun kollu üstü çıkardım bunlar olsun o halde
canım uzun kol üst yepyeni niye çıkardın onu beğenirsin...
bi hesapla istersen canım birebir değil sanırım yine...senin aldıkların 50 tutuyodu benimki 45 sen tekrar bi hesapla
yok canım eşofman üstü altıda vardı da birine verdim hiç giyemedim büyük geldi bana az....yağmurrluk gibi bişey mi o canım eşofmanın bedeni tam kaç bu arada.
canım ptt kargo ne kadar anlaşalımda arkadaşım herkes kendi ödesin kargoyu lütfen kırma beni......
tamam herkes kendi kargosunu ödesin canım 4,5 -5 tl gibi bişi şubeden alacaksan.hangi ildesin....bi de elinde tayt var mı ya da başka eşofman..
tayt var canım yarın ekliyim ama herkes uyuyo şimdi
tamam canım sen benim paketi hazırla 45 tl tutyo sanırım 5 tl ye daha bişi bulurum ben içine tayt nasıl peki ona göre onuda ekliyim ben paketini hazırlıyorum şimdi.
fitilli tayt var siyah çizgili birde petrol mavisi arka cepli tayt var yarın eklerim üstlerde var daha sen hangi ildesin
ben istanbuldayım sen ? tamam taytlarıda göreyim üstlere de bakarım başka eşofman altı var mı sende ...bi de eşofmanların bedeni nedir? yeşilin ve siyahın bir eteğin bedeni nedir? kaç kilosun ona göre düşüneyim olup olmicağnı belki bol falan gelir o yüzden
canım ben 42 kiloyum
canım ben 42 kiloyum
etekler ve eşofmanlar sana dar mı bol mu peki
çok az bol...................
canım şunlarıda birine hediye etmeyi düşünüyorum ama kişi 38 beden olur mu ki