konu kapanmıştır

bu etek hiç giyilmedi etiketi üstünde canım ikiside yeni

anladım canım şimdi ben 36 bedenim ama hediye vermeyi düşündüğüm kişi 38 beden bana bol olanları hediye ederim olmadı. etekler 38 e daha mı iyi olur yani.siyah eşofman var o da 38 mi olur yoksa

anladım canım şimdi ben 36 bedenim ama hediye vermeyi düşündüğüm kişi 38 beden bana bol olanları hediye ederim olmadı. etekler 38 e daha mı iyi olur yani.siyah eşofman var o da 38 mi olur yoksa

yok canım eşofman olmaz 38 e

yok canım eşofman olmaz 38 e

anladm canım..başka eşofman ekleyecek misin ..benim istediklerimi ayır canım bi de etekler güzel olur demiştin onlarıda ayır. yarın taytları falan eklersen onlarada bakarım haberleşirz.

etekler olur 36 yazıyo bedenleri

anladm canım..başka eşofman ekleyecek misin ..benim istediklerimi ayır canım bi de etekler güzel olur demiştin onlarıda ayır. yarın taytları falan eklersen onlarada bakarım haberleşirz.

canım hepside s m bedene olur trençkot 10 lira eşofman takımıda 10 lira diğerleri 5 lira canım zaten hepsi yeni bazılarının etiketleri bile açılmadı

canım bunlar..istediklerim toplamda ne kadar ona göre fiyat denk düşmüyorsa benden bişiler daha seç..bir de eşofman takımı varya siyah beyaz alt kumaşı nasıl esnek mi naylonsu bi kumaş mı... yeşil eşofman varya eklediğim o kaç beden 36 mı...elibseler tam olur heralde dimi sana bol mu elbiseler normalde.bir yeşil eşfman....canım diğer konun kapatılmış burdan devam edelimmmm

Eklentiler

• $istedðim7.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $istedðim8.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 55

elbiseler bol canım biraz sana tam olur herhalde ama siyah dar olan tam oluyo yeşim eşofman s beden evet canım o eşofman takımı esnek naylonumsu gibi oda tam olur sana bana bol

90 LİRA YAPIYO CANIM bide diğer eşofmanlarda var onlarla 100 lira

senin elinde kalanlar hangileri hangi sayfadan itibaren bakacam bana elbisede lazım

diğer eşofmanlar kalsın canım onlar ben kendime alcam ama olmayabilir siyah beyaz olan. kumaşları nasıldı ki onların.jarse gibi mi normal kumaş mı esnek mi

diğer eşofmanlar kalsın canım onlar ben kendime alcam ama olmayabilir siyah beyaz olan. kumaşları nasıldı ki onların.jarse gibi mi normal kumaş mı esnek mi

canım hangileri kalsın evet carse gibi esnek canım fotosunu çekeyim mi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…