konu kapanmıştır

Eklentiler

• $eþofman1.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $eþofman2.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 43

Eklentiler

• $takass2.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $takass3.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 46
  • $takass5.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
bi hesapla istersen canım birebir değil sanırım yine...senin aldıkların 50 tutuyodu benimki 45 sen tekrar bi hesapla

canım ptt kargo ne kadar anlaşalımda arkadaşım herkes kendi ödesin kargoyu lütfen kırma beni......

canım ptt kargo ne kadar anlaşalımda arkadaşım herkes kendi ödesin kargoyu lütfen kırma beni......

tamam herkes kendi kargosunu ödesin canım 4,5 -5 tl gibi bişi şubeden alacaksan.hangi ildesin....bi de elinde tayt var mı ya da başka eşofman..

tayt var canım yarın ekliyim ama herkes uyuyo şimdi

tamam canım sen benim paketi hazırla 45 tl tutyo sanırım 5 tl ye daha bişi bulurum ben içine tayt nasıl peki ona göre onuda ekliyim ben paketini hazırlıyorum şimdi. o uzun kollu üstüde çıkarmıyorum eklersin onu da ..kargoda hediyemde olacak sana

Son düzenleme:
tamam canım sen benim paketi hazırla 45 tl tutyo sanırım 5 tl ye daha bişi bulurum ben içine tayt nasıl peki ona göre onuda ekliyim ben paketini hazırlıyorum şimdi.

fitilli tayt var siyah çizgili birde petrol mavisi arka cepli tayt var yarın eklerim üstlerde var daha sen hangi ildesin

fitilli tayt var siyah çizgili birde petrol mavisi arka cepli tayt var yarın eklerim üstlerde var daha sen hangi ildesin

ben istanbuldayım sen ? tamam taytlarıda göreyim üstlere de bakarım başka eşofman altı var mı sende ...bi de eşofmanların bedeni nedir? yeşilin ve siyahın bir eteğin bedeni nedir? kaç kilosun ona göre düşüneyim olup olmicağnı belki bol falan gelir o yüzden

canım ben 42 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…