konu hortlartmalarına dur deyin

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
bu gün sabahtan beri nedir bu eski konuları hortlatmak öyle bi zevkle yazıyorum ama bi bakıyorum son sayfaya konu 3 ay öncesi yada 1 sene
kim yapıyoda bunlları onların ben ....

kib leyelim kızlar eski konuları hortlatanlara hücümmmmmm

degerli yorumlarımı etkiliyorlar onu görmesem belki baska konuya yorum yazıcaktım dimi ama

Bu konu kapanır limoncu ama bende fena gıcığım ve hemen kibliyorum

Bende yazacaktım konuya şu kirli 9 gün banyo yapmiyomus ya ona yazmadan bu konuyu gördüm

Limoncu 2009 konularina merak sarilmisti yakin zamanda kibledim bisi olmadi. Sanirim eski konulari hortlatmak yasak degil artik
Eskiden aninda konu kapaniyordu. Tek yapabilecegimiz tarihe dikkat ederek yorum yapmak sanirim.

Isteyen istediği konuya istediği konuya istediği zaman yorum yazar. Ayrıca konu sahibinin yazdığı ilk mesajda tarih yazıyor

Limoncu 2009 konularina merak sarilmisti yakin zamanda kibledim bisi olmadi. Sanirim eski konulari hortlatmak yasak degil artik
Eskiden aninda konu kapaniyordu. Tek yapabilecegimiz tarihe dikkat ederek yorum yapmak sanirim.
aaa yasak degil miii kim dedi bi admini cagralım bakalım Mune

limoncu28 , hortlayan konulara müdahale etmiyoruz artık , eskiden ediliyordu ama şimdi dokunmuyoruz.

Eğer yorumu boşa yazdığını düşünüyorsan ve pişman oluyorsan,
okumak istediğin konuya ilk girdiğinde , konunun açılış tarihi yazar, konunun doğal olarak eski bir konu anlaşılıyor, boş okudum boşa yorum yazdım hissine kapılmayız böylelikle :)

keyifli forumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…