Konu eşim...

eğer bundan eminse dediğiniz gibi yapacagını bende düşünmüyorum bekleyin bakalım hafta sonuna kadar napacak
birdahada hiç birşeye izin vermeyin iyi niyetli olmayn böyle yapıyorlar sanki kıymet mi biliyorlar işte!!
ayrıca işten gelip yorgunum vs bahaneleri ilede tv eline almasn bir zahmet madem yorgunsun o telefonuda eline aldırtmayın ha alıyor mu al elinden cidden cok sinir oldum eşinize. zeytinyagı gibi üste cıkan bir tip

erkeklerin çoğu acizlik ve para vermek istememek için psikologlara gitmek istemez
bastır canım inş. bu sefer ikna edersin

zamanında adama çok yüz verilmiş. seni çantada keklik olarak görüyor gördüğü için de kendisini yormuyor

Benim esimi anlatmissin resmen. Bu adamlar degismez. Bu problem cozulur bu sefer baska bir problem cikarirlar. Bizimkisi oyle oluyor. Tamam diyoruz bu konu da halloldu bir bakiyorum hic aklima gelmeyen baska bir mesele cikiyor. Bence kisilikleri tam oturmamis ve benciller. Takma kafana diyecegim ama biliyorum bunu yapmak iyle kolay degil. Allah yardimcin olsun.

Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah.

aynen böyle

çocukları ona bırakıp sizde gezmeye çıkın
anlasın biraz

Guzel bir tavir takinmissiniz.. en gzueli sessiz savasmak herhangi bir trip vs atmadan.. bence sizde kendiniz icin tek olarak bir plan yapin ve cikin gidin coxuklari onun bakmasini saglayarak. Birazda o evde tikilip kalsin nasil oluyormus bakalim

Benim eşim de ilk heveslendiğinde 2 hafta üst üste gitmişti. Ama sonra azaldı bu durum. Çok kısıtlıyorsunuz gibi geldi bir süre kendi haline bıraksanız hevesi gidene kadar zaten uzun süreceğini sanmıyorum.
Şimdi eşim 3 ayda 1 giderse gider.
Ben hiç kısıtlamıyorum bu tarz konularda.​

Git ben bakarım çocuklara diyor, ama çocuklar onunla kalmak istemiyorlar, çünkü ses yapsalar sessiz olun, oynasalar yavaş vs. çocuklar bile biliyor artık.
olsun sen bir şekilde ikna et çocukları
babanız size yemek ısmarlayacak vs diyin söyleyin eşinize de ilgilensin çocuklarla

çocukları hayır diyeceğini bildiğinden den rahar rahat sen git bakarım diyor olabilir.

Git ben bakarım çocuklara diyor, ama çocuklar onunla kalmak istemiyorlar, çünkü ses yapsalar sessiz olun, oynasalar yavaş vs. çocuklar bile biliyor artık.
olsun sen bir şekilde ikna et çocukları
babanız size yemek ısmarlayacak vs diyin söyleyin eşinize de ilgilensin çocuklarla

çocukları hayır diyeceğini bildiğinden den rahar rahat sen git bakarım diyor olabilir.

İşte benim eşimdeki sıkıntı daha önce yaşadıklarımdan biliyorum 2 haftayla sınırlı kalmayacak en az 3-4 ay böyle devam edecek sonra azalacak yani bütün huzursuzluklar yaşanacak ondan sonra anlayacak bazı şeyleri.

konu sahibi son durum nedir eşinde bir değişme var mı ?

Günaydın, akşam geldi karpuz almış, onu kesti çocukları çağırdı birer dilim verdi sonra kıza vermiş bunu da annene ver diye, bende kızım üzülmesin diye direkt almamazlık etmedim yemek yiyeceğiz anneciğim hem sıcaktır o şimdi soğusun öyle yerim dedim dolaba koydum. Bana birkaç kez laf attı ama cevap alamadı. Yemekten sonra oğlum canım sıkılıyor dedi, hadi kalk üstünü giyin bisiklet sürmeye gidelim birlikte dedi. Oğlum şaşırdı gerçekten mi baba diye, evet oğlum hadi dedi oğlanı aldı bisiklet sürmeye gittiler, kızım da kırtasiyeden bir şeyler istemişti onları almak için geldi zile bastı sende gel kızım birlikte gidelim dedi kızı da aldı. Sonra geldi çay filan derken çocuklar uyudu, yan yan bakıyor konuşacak ama o yüzü bulamıyor gibi bir hali vardı.

çok güzel.. sanki burnu sürtüyor gibi siz böyle devam edin eminim hafta sonu yine aynı hatayı yapamaz.. cok iyi olmuş ona k kafasına dank eder.. cuk oturmuş bence tavrınız duruşunuz ve sert diliniz zaten böyle bir insanlada başka türlü baş gelinemezdi.

Akşam aklımdan acaba burada yazılanları mı okudu da çocuklarına karşı ilgili olmaya başladı diye de geçmedi de değil hani. Biliyor KK'yı çünkü :)

Hmm o zaman bişey diyemem. Gerçekten b.nu çıkarıyor :) ama tepkiniz güzel bu şekilde devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…