• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu eşim...

Bence bu şekilde devam et sakın taviz verme bu duruşun cok ama cok iyi
yoksa başka türlü bu adamı adam edemessin..
keşke en başından hiç ama hiç müsade etmeseydin..
bundan sonra gitmeye kalkarsa gerekirse kavga cıkar müsade etme rest çek gidebilecek mi bakalım..
bu erkekler ne kadar meyilli herşeyin b'kunu cıkarmaya birkere izin verdin mi tamam ardı arkası kesilmiyor
yok arkadaş hiç müsade etmeyecen göz açtırmayacan böylelerine böylesi müstahak sizinle gitsin balıga madem öyle
sizinle vakit geçirsin .! göndermeyin
benm eşimde balık tutkunu her hafta mutlaka gider olta atar ama arkadaşlaryla değil bizimle
biz var ken aarkadaşlarıyla gitmesine 1 kere bile müsade etmem.

Oğlum var 8 yaşında ona da çocuk oltası aldı çocuğum öyle hevesli ki baba ne zaman balığa gideceğiz diye soruyor, be vicdansız arkadaşlarını mutlu edeceğine aile gidelim de çocuğum da mutlu olsun demiyor musun hiç? öyle kızgın ve sinirliyim ki anlatamam.

Oğlum var 8 yaşında ona da çocuk oltası aldı çocuğum öyle hevesli ki baba ne zaman balığa gideceğiz diye soruyor, be vicdansız arkadaşlarını mutlu edeceğine aile gidelim de çocuğum da mutlu olsun demiyor musun hiç? öyle kızgın ve sinirliyim ki anlatamam.
çok haklısınız.. eşinizin hiç bir haklı yanı yok izin vermeyin göndermeyin. rest cekin gerekirse çıksn kavga
yoksa laftan sözden anlamaz sizi bırakp balıklara gider haşmed beyimiz. sonrada suç bastırmak adına kendini haklı gösteren davranıslar sergiler. siz neden burda üzülüyorsunuz ki. üzülmekle olmaz hemen çözüm bulun çözün basit bence

Umarım, ama bu sefer benim çok ciddi olduğumun farkında hiç konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum. Zaten en son sözüm zorluyorsun sabrımı sınıyorsun galiba çocuklara dua et yoksa sen bu kadar şansı asla hak etmiyorsun oldu.
ayrılmak için eyterli bir sebep değil ama bu bence

çok haklısınız.. eşinizin hiç bir haklı yanı yok izin vermeyin göndermeyin. rest cekin gerekirse çıksn kavga
yoksa laftan sözden anlamaz sizi bırakp balıklara gider haşmed beyimiz. sonrada suç bastırmak adına kendini haklı gösteren davranıslar sergiler. siz neden burda üzülüyorsunuz ki. üzülmekle olmaz hemen çözüm bulun çözün basit bence

Kavga çıkarmaya bile artık mecalim yok inanın. Çünkü 16 yıldır evliyiz ve evliliğimizde dönem dönem hep benzer sorunları yaşadık ve ben her seferinde kavga çıkardım. Kavgaların sonunda evet vazgeçti ama neden hep kavgayla bazı şeyleri neden kendisi düşünemiyor. Akşamları çocuk baba oyun oynayalım dediğinde yorgunum, ama saat 12-1'e kadar telefon elinden düşmüyor. Normalde çocuklarına karşı ilgisiz bir baba değil, her şeyleriyle ilgilenir. Çocuklarla arası genel olarak iyidir, ama bana küstümü dünyaya küsüyor adam sanki. 14 yaşında kızımız var o artık babasının yanlış davranışlarını görüp söylüyor, baba çok iyi bir babasın bizimle ilgileniyorsun, ama çok sinirlisin ve bize yeterince vakit ayırmıyorsun off baba offf diyor zaman zaman.

ayrılmak için eyterli bir sebep değil ama bu bence

Tabii ki değil ama artık birikim oldu galiba, şu an onunla hiç konuşmak yüzüne bakmak istemiyorum açıkcası bazı şeylerin sürekli tekrarlanması hep kavgayla çözüme ulaşması beni çok yordu. Şimdi kendi haline bıraktım ne konuşuyorum ne karışıyorum.

Tabii ki değil ama artık birikim oldu galiba, şu an onunla hiç konuşmak yüzüne bakmak istemiyorum açıkcası bazı şeylerin sürekli tekrarlanması hep kavgayla çözüme ulaşması beni çok yordu. Şimdi kendi haline bıraktım ne konuşuyorum ne karışıyorum.
mantıklı izlediğiniz yol. daha da olmazsa sizde onunla balık tutmaya gıdın bırlıkte gıtmeyı teklıf edın

Günaydın arkadaşlar, sizlerle birkaç gündür devam eden sıkıntımı paylaşmak ve sizlerin fikiri almak istiyorum. Bundan iki hafta Cumartesi günü önce eşim işyerinden birkaç arkadaşıyla tekneyle balığa gitti. Olta filan aldı kendine tamam hevesleniyor gitsin arkadaşlarıyla vakit geçirmek onunda hakkı dedim. Ama o ertesi hafta yine balığa gideceğim yer bile ayırttık dedi. Emrivaki yapıyorsun öyle mi? dedim. Bundan sonra her hafta balığa gitme muhabbeti olacak biliyorum çünkü sen bir şeye taktın mı b.kunu çıkarana kadar takıyorsun dedim. Çocuklar ve bende hafta sonu seninle vakit geçirmek istiyoruz dedim. Tamam bu hafta gitmemeyim haklısın söz gitmeyeceğim dedi. Ertesi gün sabah işe gitti ve bana mesaj atmış ben balığa gidiyorum diye. Bizimle vakit geçirecektin söz vermiştin ne oldu? dedim. Ne olmuş söz verdiysem bundan sonra canım nereye isterse oraya gideceğim ve sadece şimdi ki gibi ben balığa gidiyorum yazacağım demiş hiç cevap vermedim.

Bu akşam 9 gibi eve geldi hiç konuşmadım. Çocukların yanında tatsızlık yaşanmasını istemedim. Ertesi gün yani Pazar günü çocuklarla okul alışverişine gidecektik, sabah kalktım kızıma alışverişe gidelim hem orada güzel bir yerde kahvaltı yaparız dedim. Eşim ben alışverişe filan gelemem yorgunum siz gidin dedi, arkadaşlarına gelince yorgun değil bize gelince yorgun. Öyle mi dedim aldım çocukları çıktım, önce güzel bir kahvaltı yaptık ardından alışverişimizi yapıp eve döndük. O günden beri de konuşmuyorum, o da konuşmuyor kendince çocuklar üzerinden espriler yapıyor çocuklarla konuşuyor, birkaç kez bana bir şey sordu cevap vermedim açıkçası. Sebebi ise verdiğin sözü tutmuyorsun bir de yüzsüzce mesaj atıyorsun hadi hepsini geçtim yine kendisi haklıymış gibi triplerde.

Ne zaman sorumsuz insanlarla arkadaşlık yapsa hemen onlara ayak uydurup bizi bir kenara itiyor. İlk evlendiğimiz yıllarda da kahve arkadaşları vardı o zamanda b.kunu çıkarmıştı kahve konusunda. En son patladım boşanma aşamasına geldik öyle vazgeçti. Çok takıntılı eşim bilgisayarda bir oyun oynamaya başlasın her akşam dünyayla bağlantıyı kesiyor resmen adam abartısız 4-5 saat oyuna dalıyor ne çocuklar ne ben umurumda bile olmuyoruz. Bıktım artık gerçekten bıktım. Ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfen.

işin zor, çocukluğunda çok baskı yemiş istediğini yapamamış şimdi daldan dala atlaması bu yüzden belki de. ama boşanma mevzusuna girmeden çözmeye çalışın derim ben.

Kavga çıkarmaya bile artık mecalim yok inanın. Çünkü 16 yıldır evliyiz ve evliliğimizde dönem dönem hep benzer sorunları yaşadık ve ben her seferinde kavga çıkardım. Kavgaların sonunda evet vazgeçti ama neden hep kavgayla bazı şeyleri neden kendisi düşünemiyor. Akşamları çocuk baba oyun oynayalım dediğinde yorgunum, ama saat 12-1'e kadar telefon elinden düşmüyor. Normalde çocuklarına karşı ilgisiz bir baba değil, her şeyleriyle ilgilenir. Çocuklarla arası genel olarak iyidir, ama bana küstümü dünyaya küsüyor adam sanki. 14 yaşında kızımız var o artık babasının yanlış davranışlarını görüp söylüyor, baba çok iyi bir babasın bizimle ilgileniyorsun, ama çok sinirlisin ve bize yeterince vakit ayırmıyorsun off baba offf diyor zaman zaman.
eşiniz cok bencil çünkü.. olaylara geniş acıdan bakamıyor.. vallahi bizdede kavgayla halloluyor bazı şeyler kavga olmadan dank etmiyor.. kavgaylada olsa oluyor mu evet.. gersini düşünmüyorum bazı erkekler böyle işte kendi hallerine bırakırlarsan anlamazlar illa hır gür kopacak evde..
yorgunum deyip cocugu ile ilgilenmiyormuş ya hanii ama telefon elindeymiş.. alır o telefonu parçalarım benm cocuguma ayıracagı zamanı ona ayırıyorsa..
siz yine sakınsiniz.. net bir duruşunuz var böyle devam edin bakalım eğer dank etmesse. bir hır gür cıkarırsınz
ve bence bidaha da aman onunda hakkı vs vs diyerek hiç birşeye izin vermeyin
görüyorsunuz izin verdiniz mi devamı geliyor hem sizde üzülmemiş olursunuz değil mi ?

eşiniz cok bencil çünkü.. olaylara geniş acıdan bakamıyor.. vallahi bizdede kavgayla halloluyor bazı şeyler kavga olmadan dank etmiyor.. kavgaylada olsa oluyor mu evet.. gersini düşünmüyorum bazı erkekler böyle işte kendi hallerine bırakırlarsan anlamazlar illa hır gür kopacak evde..
yorgunum deyip cocugu ile ilgilenmiyormuş ya hanii ama telefon elindeymiş.. alır o telefonu parçalarım benm cocuguma ayıracagı zamanı ona ayırıyorsa..
siz yine sakınsiniz.. net bir duruşunuz var böyle devam edin bakalım eğer dank etmesse. bir hır gür cıkarırsınz
ve bence bidaha da aman onunda hakkı vs vs diyerek hiç birşeye izin vermeyin
görüyorsunuz izin verdiniz mi devamı geliyor hem sizde üzülmemiş olursunuz değil mi ?

Kavga etmekten çekinmiyorum, fakat evde iki çocuk var, biri ergenlik döneminde. Onlar uyuduktan sonra sakin sakin konuşmak istiyorum bazen ama adam hem suçlu hem güçlü pozisyonunda her şeyi bağırarak halletmeye çalışıyor. Gerçi ne kadar bağırırsa bağırsın o da beni sindiremediğinin farkında.

Kavga etmekten çekinmiyorum, fakat evde iki çocuk var, biri ergenlik döneminde. Onlar uyuduktan sonra sakin sakin konuşmak istiyorum bazen ama adam hem suçlu hem güçlü pozisyonunda her şeyi bağırarak halletmeye çalışıyor. Gerçi ne kadar bağırırsa bağırsın o da beni sindiremediğinin farkında.
işte eşiniz suç bastırmaya çalışıyor.. suclu olmayan insan zaten bagırıp cagırmaz bagırıp cagırmayı huy edinmiş savunma mekanizması haline getirmiş kendince.. sizde haklısınız cocuklar daha önemli bunu sadece siz değil baba olarak eşinizinde düşünmesi gerekli ama bagırıp cagırdıgına göre bu durumu cokta düşünmüyor böyle insana en güzeli anlayacagı dilden cevap vermek olur.. benm eşimde öyle bilyormusunz.. birşeye izin vereyim mesela hemen arkasını getirir b'kunu cıkartır artık hiç birşeye izin vermiyorum asla dersimi aldm
siz onu düşündünüz iyilik ettiniz oysa.. bu evlilik cok zor gerçekten :(

işte eşiniz suç bastırmaya çalışıyor.. suclu olmayan insan zaten bagırıp cagırmaz bagırıp cagırmayı huy edinmiş savunma mekanizması haline getirmiş kendince.. sizde haklısınız cocuklar daha önemli bunu sadece siz değil baba olarak eşinizinde düşünmesi gerekli ama bagırıp cagırdıgına göre bu durumu cokta düşünmüyor böyle insana en güzeli anlayacagı dilden cevap vermek olur.. benm eşimde öyle bilyormusunz.. birşeye izin vereyim mesela hemen arkasını getirir b'kunu cıkartır artık hiç birşeye izin vermiyorum asla dersimi aldm
siz onu düşündünüz iyilik ettiniz oysa.. bu evlilik cok zor gerçekten :KK43:

Hem de nasıl zor. Bir de kendisi bağırıp çağırıyor, benim verdiğim tepki neden bağırıyorsun normal ses tonunla konuştuğunda da seni net duyuyorum. Aksine bu şekilde konuşma üslubunla seni hiç dinlemediğimden emin olabilirsin diyorum. Benim bu sakin tavrım daha da delirtiyor herhalde, baş çavuşun beygiri mi o...ruyor burada diye yine sinirleniyor. Yoo sadece seni seyrediyorum bağırırken suçlu olduğunu itiraf edemesende ses tonun her şeyi itiraf ediyor, ben bağırmıyorum çünkü suçlu değilim bunu hiç düşünüyor musun? diyorum. Kaldı ki çocuklar huzursuz oluyorlar onlar benim olduğu kadar seninde çocukların farkında bile değilsin diyorum susuyor.

Hem de nasıl zor. Bir de kendisi bağırıp çağırıyor, benim verdiğim tepki neden bağırıyorsun normal ses tonunla konuştuğunda da seni net duyuyorum. Aksine bu şekilde konuşma üslubunla seni hiç dinlemediğimden emin olabilirsin diyorum. Benim bu sakin tavrım daha da delirtiyor herhalde, baş çavuşun beygiri mi o...ruyor burada diye yine sinirleniyor. Yoo sadece seni seyrediyorum bağırırken suçlu olduğunu itiraf edemesende ses tonun her şeyi itiraf ediyor, ben bağırmıyorum çünkü suçlu değilim bunu hiç düşünüyor musun? diyorum. Kaldı ki çocuklar huzursuz oluyorlar onlar benim olduğu kadar seninde çocukların farkında bile değilsin diyorum susuyor.
senin bu duruşuna ve kendinden emin haline tahammül edemiyor baktı suç bastıramıyor eh susyum bari diyor kabugna cekiliyor
merak ettim eşiniz hep böylemiydi
yoksa sonradan mı oldu bu kadar ?
hiç taviz vermeyin sizde sakin olmayn madem o zaman napacak ?
burnunu sürtmenin yollarını siz daha iyi biliyorsunuzdur biz ne desek boş ama mesela
bu hafta kesinlikle balıga göndermeyin gideceksen birlikte gidiyoruz yoksa sende gitmiyorsun deyin bakalım ne der ?

eşinizin evi ve sizinle bağını kopartmak için elinden geleni yapıyor
2. eşinizin bir sıkıntısı var size söylemiyor oyunla ve dışarda arkadaşlarıyla vakit geçiriyor
karşınıza alın konuşun derdin sıkıntın ne ya oyuna sarıyorsun ya dışarıda arkadaşlarına
küsmek geçici çözümdür
yada çift terapistine gidin 153 beyaz masanın ücretsiz var

eşinizin evi ve sizinle bağını kopartmak için elinden geleni yapıyor
2. eşinizin bir sıkıntısı var size söylemiyor oyunla ve dışarda arkadaşlarıyla vakit geçiriyor
karşınıza alın konuşun derdin sıkıntın ne ya oyuna sarıyorsun ya dışarıda arkadaşlarına
küsmek geçici çözümdür
yada çift terapistine gidin 153 beyaz masanın ücretsiz var

Sakin sakin oturup konuştuğum çok oldu eşimle bu evliliği sürdürmek istemediğin için bu şekilde davranıyorsan hiç sıkıntı değil kendini sıkma bunu bana söylemen yeterli. Bugüne kadar kimseyi yanımda zorla tutmadım bundan sonra da tutmak gibi bir niyetim yok dedim. Ben siz olmadan yaşayamam diyen kendisi bu cümle karşısında. Kaldı ki eşim benimle her sıkıntısını paylaşır, maddi ve manevi ilk anlattığı kişi benim. Ama işte bazı zamanlar arkadaşlarına kaptırıyor kendisini. Aile terapistine gitmeyi çok teklif ettim ama istemedi, hatta öfke kontrolü var eşimin bir psikiyatriste gitmesinin hem kendisi hem çocuklar hem de evliliğimiz için iyi bir adım olacağını da söyledim. Fakat aldığım cevap ben gidip de boşu boşuna oralara para vermem oldu.

senin bu duruşuna ve kendinden emin haline tahammül edemiyor baktı suç bastıramıyor eh susyum bari diyor kabugna cekiliyor
merak ettim eşiniz hep böylemiydi
yoksa sonradan mı oldu bu kadar ?
hiç taviz vermeyin sizde sakin olmayn madem o zaman napacak ?
burnunu sürtmenin yollarını siz daha iyi biliyorsunuzdur biz ne desek boş ama mesela
bu hafta kesinlikle balıga göndermeyin gideceksen birlikte gidiyoruz yoksa sende gitmiyorsun deyin bakalım ne der ?

Bugüne kadar b.kunu çıkardığı her şeyde kavga etsemde bu denli uzun konuşmamazlık yapmadım ve tekrarladı, o yüzden şimdi kendi haline bıraktım bakalım sonu nereye varacak. Bu hafta sonu yeniden aynı hatayı yapacağını hiç sanmıyorum. 3.sünde vereceğim tepkiyi iyi bilir çünkü. Bavulunu hazırlar buyur arkadaşlarınla istediğin kadar vakit geçir özgürsün diyeceğimden de adı gibi emindir.

Sakin sakin oturup konuştuğum çok oldu eşimle bu evliliği sürdürmek istemediğin için bu şekilde davranıyorsan hiç sıkıntı değil kendini sıkma bunu bana söylemen yeterli. Bugüne kadar kimseyi yanımda zorla tutmadım bundan sonra da tutmak gibi bir niyetim yok dedim. Ben siz olmadan yaşayamam diyen kendisi bu cümle karşısında. Kaldı ki eşim benimle her sıkıntısını paylaşır, maddi ve manevi ilk anlattığı kişi benim. Ama işte bazı zamanlar arkadaşlarına kaptırıyor kendisini. Aile terapistine gitmeyi çok teklif ettim ama istemedi, hatta öfke kontrolü var eşimin bir psikiyatriste gitmesinin hem kendisi hem çocuklar hem de evliliğimiz için iyi bir adım olacağını da söyledim. Fakat aldığım cevap ben gidip de boşu boşuna oralara para vermem oldu.

benim eşimde aynı cümleyi kullandı ve ücretsizi bulduğumu söylediğimde ikna olmadı ama ben bırakmadım 1 sene sonra anca ikna edebildim pes etmeyin sizde o iradeyi görüyorum ikna edebilirsiniz eşinizi tam zamanı şimdi bu olaydan sonra ikna edebilirsiniz şöylede söyleyebilirsiniz bana yardım etmek istemezsin diye sorun derim terapist olarak seçenek gösterin derim

benim eşimde aynı cümleyi kullandı ve ücretsizi bulduğumu söylediğimde ikna olmadı ama ben bırakmadım 1 sene sonra anca ikna edebildim pes etmeyin sizde o iradeyi görüyorum ikna edebilirsiniz eşinizi tam zamanı şimdi bu olaydan sonra ikna edebilirsiniz şöylede söyleyebilirsiniz bana yardım etmek istemezsin diye sorun derim terapist olarak seçenek gösterin derim

Aslında kendisi de farkında öfke kontrolü olmadığının, hatta çocuklar bile söylüyorlar baba her şeye hemen sinirleniyorsun diye. Hem boşuna para veriyormuş insanlar psikiyatriste gidip hem de bir kişinin söylemesiyle ya da onunla konuşmakla mı düzelecekmiş, ilaç hiç içmezmiş, bir sürü bahane anlayacağınız ama oturup konuşabilirsek yeniden, bu kez bastıracağım ikna etmek için.

Back