Konu aşı kafam karışık sizlerde durum nasil?

Offff nasıl sallamışsınız bari destekli sallayın ya

Cıvaya dair paylaştığınızda ne yazıyor aşı takvimini paylaşınca ben mi sallamış oldum şimdi
Zorunlu aşılama olduğuna dair veri mi var? Roma hakimiyetinde olmayan her ülkede aşı tavsiye edilir zorunlu değildir
Ek olarak buyrun Collier ilçe komisyonu içme sularındaki florürü de durdurdu ama ben sallıyorum haklısınız :))

Does Florida require vaccinations for school?​

Yes. Students from pre-kindergarten through 12th grade who are coming into a Florida school for the first time must present an immunization record (DH 680) and a current Florida School Entry Physical Examination, Form (DH 3040).

Must

Florür ile ne alaka ayrıca onunla ilgili bir söz söylediğimi hatırlamıyorum. Florida’da aşı yapılmıyor demişsiniz, yanlış ve yalan beyan, düzelttim, bu kadar.

Covid döneminden başlattığım konuyu çorba olarak algılamış olabilirsiniz.
Klordan glutene uzun bir yazıydı
Fakat paylaştığınız yazıda must be değil de ‘mandotary’ ifadesini halen görebilmiş değilim öyle olsa yeğenim aşısız bir şekilde orada okuyamazdı takdir edersiniz :))
tavsiye edilen ve zorunlu kısım farklıdır TR’de de tavsiye edilir ama sözde özel okullara kayıt yaparken nadiren aşı kartı sorgulanır “prosedür gereğidir” gayet aşısız bir şekilde okuyabiliyor ama aşı olmamış çocuklar umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir.

Amishler aşı oluyorlar hatta yeni nesilde tamamen aşı olmayan çocukların oranı yüzde 4. Aşılarını hatırlayan yetişkinlerin de yüzde 90 ı aşılı. Sizin düşündüğünüz gibi tamamen kapalı bir toplum değil. Aksine toplumun genelinde görülmeyen nadir genetik hastalıklar daha yaygın. Aşı genetik değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…