Kontörüm gidiyor

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar 2 gundur kendi kendine kontorun gidiyor ekrana uyari geliyor durup dururken wifi acik ordan gidemez paket veri mi acik diye bakiyorum kapali tum ayarlara baktim bisey yok napabilirim yardim edin lutfen

benim de çok sorun olmuştu ne kadar kontör varsa hepsi gidiyordu kayıtlara baktın mı nereye gidiyor benm int giriyordu kendiliğinden avea online ilemlerden 3g ye varıncaya kadar herşeyi kapattım şu anda gitmiyor

bugün benim dikkatimi çekmişti kendi telefonumda navigasyon ve google haritaları vardı, arabada giderken yolu şaşırmıyım diye dur bi açıyım dedim, daha önce kullanmamaıştım.. verileri girdim ve orada bu veriyi açtığınızda siz bu verileri kullanmazsanız bile yani internetiniz kapalıysa bile güncellemeyi yüklemeye devam edecektir yazıyordu.. yani kullanıcı hesabı açıp play falan indirdiğimizde haritaları aktif edince sadece haritada güncellemeyi bize sormadan yapıyor anladığım kadarıyla buda wifi yada mobil verin kapalıysa hattından kesiyor diye düşünüyorum.. eğer akıllı telefonsa olmuş olabilir.

Bu banada sürekli oluyodu müşteri hizmetlerini defalarca aradım sürekli internetten gitmiş diyolar söylüyorum neti sadece wifi den kullanıyorum diye ısrarla netten gitmiş diyolardı sanırım whatsapp yada dığer programlar güncellerken yada belli işlem yaparken direk tl den kesiyolar benimde hala gidiyo bir çözüm bulamadım :26:

arkadaşlar ben aveanın müşteri hizmetlerinde çalışmıştım uzun süre. Gelen şikayetler bu yönde ve müşteri farkında olmadan internet kullanımı yapıyor ve bunu kabul etmiyor. Çünkü arka planda çalışan programlar wifi olmasa da gsm den internete bağlanıp kendini güncelliyor. Özellikle face twetter gibi programlar siz çıkış yapsanızda arka planda çalışmaya devam ediyor. Bu yüzden her defasında oturumu kapatarak çıkmanız gerekiyor. Eğer sadece wifi kullanıyorsanız müsteri hizmetlerini arayıp hattınızının wifi dışında internete bağlanma noktasını kapattırın. Bu sayede wifi dışında internete bağlanamayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
birkaç ay öncesine kadar bu durum bende de oluyordu.her dakika kontur çıkıyordu.yeter artık dedim ve müşteri temsilcisini aradım.birkaç şey anlattı ama şuan yardımcı olamam size malesef çünkü unuttum. sadece ayarlara gir dediyini hatırlıyorum.neden kaynaklandığını sordum.internetmiş meğer.interneti ayarlardan kapatmamı söyledi.dediklerini aynen uyguladım ve sorunumu hallettim.

Ben de böyle bi sıkıntı yaşıyordum, aradım müşteri hizmetlerini, tüm ilişiğimi kestim internetle. Girmek istediğimde de giremiyorum artık tel.den internete

internetin veri paketide acıktır.

kablosuz ayarlar kısmını biraz karıştır mobil verisi diye bulabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…