- 29 Mart 2012
- 1.698
- 1.757
Ben bir belgeselden etkilenip izlemeye baslamistim. O kadar cok video izledim ki ama sanki hepsinde tek bir kadin var. Hepsi yillar icinde aynilasmis, tek tiplesmis. Bos(!) gunlerinde madde etkisinde gibiyken isteki hallerini hayal bile edemiyorum.Kons diyince aklıma iç Anadolu’nun ilçeleri geliyor. O ilçelerde yaşayan pis, çirkin, kokan, ahlaksız, ilkel adamlar. Ağız kokuları, iğrenç küfürlü sohbetleri geliyor.
Ve yine daimi aramaya alınmış ama faili meçhul cinayetler. Boş Senetler, hürriyeti tahditler…
Emniyet genel müdürlüğünün sitesinde kimliği belirsiz cesetler kısmına gir lütfen. Orada kadın seçeneği seç göreceğin cesetlerin çoğu ne yazıkki bu işi yapmak zorunda kalan ve kurtulmak istediğinde başına kimliği belirsiz ceset olmak gelen kadınlar.
Eğer senin ayrılmana izin verirlerse diğerleri de ayrılmak ister diye bu adamların uygulaması bu şekilde. İbreti alem mantığıyla ilerliyor işler.
Bundan çok uzun yıllar önce ben adalet akademisi bünyesinde stajyerken Erzurum’da çete davasında sanıkların telefonları incelemeye alınmıştı. E tabi bu tarz pisliklerin pavyon ayağı da oluyor. Telefonda kaçmak istediği için çete üyelerince canlı canlı gömülen bir kons hanımefendinin yalvarmaları vardı. Video çekmişler ki diğer kadınlara da izletsinler. İnfaz şekilleri böyle acımasız.hiç aklımdan çıkmaz. O YouTube videolarında izlediğin güya röportaj veren kons kadınlar çok az bir yüzdelik ve pezevenkleri sağlam diye öyle konuşabiliyorlar.
Konuya gelirsek bakarım tabi, her gün sabah 6da yollara düşen insanların canı yok mu, namuslarıyla para kazanmak için canları çıkıyor. Kolay para diye bir şey yok, ben çaba koymadan para isterim diyorsanız da o zaman da ahlaksızlığı kabul edersiniz. Kolay para edinen kimseye namuslu gözüyle bakamam kusura bakmayın evet kötü bakarım.
Üstelik kolay para da degil. Arti cok da riskli.
Bir kons kadar kazanmiyoruz belki ama isten cikinca biri pesime duser mi, calisirken maddeyi alkolu karistirip olur muyum ya da patronum gelip öldüresiye dover mi diye dusunmuyoruz.
Bir de haydan gelen huya gider. Bu islere devam edebilmek, psikolojik olarak hazmedebilmek icin devamli bir madde, uyaran kullaniliyor ve haliyle tum para oraya akiyor anladigim kadariyla.
Bu arada yukarda only fans denmiş, ille de bedeninle para kazanmak istiyorsan konu sahibesi öylece yap sakın sakın sakın pavyon işlerine bulaşma
Çok tehlikeli bir iş gerçekten. Patronu ayrı leş, müşterisi ayrı leş. Öyle çıkıp gidicem diyince olmuyor, kadın satıcılığı yapanlar geliyor öldüresiye dövüyor infaz ediyor ... uzak durmak gerek.
Bakarım. Yapılacak bir sürü güzel iş varken kendini kullandırtan kadınla hiiiiç işim olmaz.Konsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?
Nasi ulastiniz merak ettim, pavyona mi gittiniz? Tehlikeli degil mi?
bırakmadığı için bu kadınların etrafındaki erkekler "belalı" oluyor zatenTabii bir de sosyal boyutu var. Bizim toplumumuzun erkekleri isi ve özel hayati ne kadar ayirt edebilir? Konsluk yapan bir kadini bakkali, manavi, kasabi rahat birakir mi?
Bu isi yapmak icin her seyi sifirlamak gerekiyor, her seyi goze alacaksin.
Kadının bedenini pazarlaması mı meslekkişiden kişiye değişir. Yargılanabilirim ama bana göre o da iş ben bir meslek olarak görüyorum keşke kadınlar sömürülmeden yapabilselerarkadaşlığım ya da iletişimimi etkilemez ne iş yaptığı da beni ilgilendirmez diye düşünüyorum
belgesellerdeki youtube videolarındaki ablalar belli klasmanın üstü mekanlarda çıkan, ağzı da laf yapan kızlarBen bir belgeselden etkilenip izlemeye baslamistim. O kadar cok video izledim ki ama sanki hepsinde tek bir kadin var. Hepsi yillar icinde aynilasmis, tek tiplesmis. Bos(!) gunlerinde madde etkisinde gibiyken isteki hallerini hayal bile edemiyorum.
Benim düşünceme göre o şekilde. Erkekler yaptığı zaman da kadın yaptığı zaman da eğer kendi isteği ile yapıyorlarsa meslektirKadının bedenini pazarlaması mı meslek
ben de öyle bakıyorumBenim düşünceme göre o şekilde. Erkekler yaptığı zaman da kadın yaptığı zaman da eğer kendi isteği ile yapıyorlarsa meslektirayrıca bedeni kadar sohbetini vs de pazarlıyor gidip birlikte olmuyor ki olsa da bunu meslek olarak yapıyorsa sakınca görmem. Bazı mesleklerde olduğu gibi sağlam psikoloji gerekiyor ayrıca bir çok meslekte bedenimiz kullanılıyor ve bedenimiz fazlasıyla yıpranıyor bilmiyorum belki ben fazla rahat bakıyorum olaya
Ya sayginlik baska bisey ama fahiselik maalesef dunyanin en eski meslegi. Meslekse meslektir, ama saygin degildir, insanjn ruhunu icini bosaltan biseydir heralde simdi tahmin edemedim nasil bir ruh halidir o kaosta yasamak.ben de öyle bakıyorum
neticede meslek
sniper olmak, kiralık katil olmak, torbacılık, kaçakçılık da neticede meslek. ülkesini başka bir ülkeye satan casusların yaptığı iş de meslek hem de epeyce bi profesyonellik, bilgi afedersiniz popo gerektiren bir meslek...
pezevenklik de meslek hem herkes de yapamaz yani.
meslek olarak yapılan her şey illa saygın olacak diye şart mı var?