Konsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?

Lisansta seks ticareti üzerine tez yazmış dolayısıyla konsomatris hanımlarla da yolu kesişmiş biri olarak size diyorum ki; sakın ama sakın bulaşmayın bu işlere.

Dışarıdan bakınca kolay para zannediyor insanlar. İşin içiyse bir bataklık. "Konsomatrislik yaparım bir süre sonra sonra bırakırım" la olmuyor o işler. Böyle düşünüp başlayanlar ya canlarından ya da sağlıklarından oluyor. Kolay mı sanıyorsunuz elin hırbosuyla oturup konuşmayı? Sadece o kadar mı sanıyorsunuz bu işi?

Bu mesleği neden düşünüyorsunuz bilmiyorum ama emin olun başka bir çıkar yol kesinlikle vardır.
Derdinizi söyleseniz belki bir çare bilen vardır

Çevremde bulundurmaktan hoşlanmam ama kinamam. Eğer bu mesleği seçeceğim diyorsanız öyle pırıltılı bir hayat olduğunu dusunmuyorum. Gider gündelikçi olurum bedenen yorulurum ama akşam yatagima huzurlu yatarım.

Aileniz boşanma sürecinde destek olmamış, naptılar sonra hiç arayıp sormuyorlar mı napıyor bu kız ne yiyip içiyor nerde geziyor diye? Hadi boşanmanızı istemezler anlarım ama pavyona düşmeyi göze alacak kadar nasıl oldu da yalnızlaştırdılar böyle onu anlamadım.

ben olumsuz gözle baksam ne olacaak bakmasam ne olacak....hayat vurmuş zaten öylelerine. muhtemelen çalıştıkları yerde borç batağına batırıldıkları için mecburiyetleri oluyor çıkamıyorlar da canları isteyince. öyle üç beş ay takılır tonla para kazanır çıkarım gibi bir iş değil. bir battınız mı kendinizi kurtarmanız zor. asgari ücret alın ama namusunuzla, alnınız ak kazanın.

Ya bir de elin adamlarıyla aynı masada oturup konuşmak kolay mı sanıyorsunuz? Kim bilir ne konuşacaklar, size nasıl hitap edecekler. Hiç pavyonda bulunmadım ama o masaya oturan kadına Kate Middleton gibi muamele etmeyeceklerini az çok ben bile kestirebiliyorum. Çoğu apaçık yürüyecek, sarkacak. Buna dayanabilecek misiniz?
Ben sosyal medyada, dışarıda öyle adamlar görüyorum ki değil bunlarla sohbet etmek, selam vermem yüzüne bakmam.
Bir kadını masaya çağırmak için bir meyve tabağına binlerce lira veren tiplerden bahsediyoruz. Sizce bu insanlar nasıl muamele ederler size?

Olumsuz gözle kadın/erkek bakar. Yargılar da sıfatına söylemez. Kimse iki yüzlülük etmesin belki karşı karşıya gelince aaa ne var canım yap diyen olabilir arkandan o ortamdan değilse konuşur muhatap olmak istemez.

Neden kons olmak? Başka şekilde para kazanamıyor musunuz? Bir markette personel olmayı bu mesleğe tercih ederim. Parası tatlı geliyor ise de tipi tip bir dünya ağzı ile içmeyi bilmeyen sabıkalı belki tipler gelecek. Düzgün kaç kişi gelecek dibine. O mekan o çevre musallat olacak. Sadece masa ile yetinmek istemeyen olacak belki özel hayatta takıntı yapacaklar... Neden böyle bir tercih yapma mecburiyetinde hissediyorsunuz anlayamadım.

Ha ben yargılar mıyım? Hayır yargılamam ama ben de çevremde etrafımda evimde istemem, çünkü ister istemez sizle etkileşime girince sizin hayatınız ile de etkileşim olur. İş hayatımı özel hayata karıştırmam demek ile olmuyor. Eğer çocuğunuz vs varsa kesinlikle bulaşmayın, işkura başvurun sağa sola başvurun belki az olur para ama azıcık aşım ağrısız başım derim. O renkli dünya çok da matah değil diye düşünüyorum. Kötü insan değiller ama sağlıklı bir ortam da değil

Herkesin hayatı tercihleri kendini ilgilendirir benim için herkes insandır ama bu konuda tek bir şeyi sorgularım etrafındaki insanlarıda kendi sürecine çekmeye çalışıyormu yoksa sadece kendi işinde gücündemi bu benim için çok önemli.

ben mümkün mertebe temiz sektörlerde paramı kazanmaya çalışıyorum, pırlanta takmam, tüketim çılgınlığına kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, israf etmem, 1 pirinç tanesinin çöpe gitmemesi için çaba harcarım- bu huyumu herkes bilir. tercihlerimi bu oğrultuda yapmaya gayret ederim. telefonumu 8 PCmi 10 senedir kullanıyorum ki benim işim bilgisayarla instagram bakmak için açmıyorum bunları...

kadınlar eskortluk da yapsa bu benim ahlak anlayışıma göre mesele değil- bence, bana ne...
talep varsa arz da vardır namussuzluk bence bedenini satmak da değil
böyle bakmıyorum yani olaya

fakat "bi düşürsem de kazıklasam" diye el ovuşturan esnaf, sıradan mahalle bakkalı olsa bu ahlaksızlık da pavyon baştan başa tümüyle bir bulduğumuzu kazıklayalım ortamı iken, nasıl orada tek kons'ların ahlaksızlığından bahsediyoruz bilmiyorum. o ortam tümüyle bir ahlaksızlık.

batı dünyasında eskort kons ortamlarında genel olarak bir ahlak sorunu var - kolay paranın getirdiği yozlaşma, şiddeti kriminali çeken ortamlar...siz ahlak abidesi (!) olsanız o ortamda normal kalamazsınız. bu açık açık ortada.

hani japonyada geyşaların ortamı filan nezihtir belki bilmiyorum, görmedim, incelemedim.

ama batı dünyasında böyle değil. o artam yoz. o ortam leş. ha benim ruhum şövalye değil kusura kalmayın kolay para kazanıp işime bakarım diyebilirsiniz, ercihtir ve beni ilgilendirmez, dediğim gibi ben buna namsuzsuzluk olarak bakmıyorum ama hayata biraz daha benim ölçütlerime yakın bir yerden bakan kişilerle arkadaşlık etmeye çalışıyorum.

Yaşadığım şehirde 4-5 tane gazino adı altında pavyon var. Arada bir orada çalışanları işlek cafelere oturmaya gönderiyorlar müşteri çekmesi için ayrıca eşim işi gereği sık sık buralara kimlik sorgulamaya gidiyor. Ortamın nasıl olduğunu sormuştum, genelde kadınların yarı çıplak gezdiğini izbe odalarda pis süngerler üzerinde yattığını söylemişti ve sık sık yer değiştirdiklerini mesela 1 ay istanbul da çalıştınız 1 ay sonra Ankara da sonra ki ay başka bir ilde sürekli yer değiştiriyorlar.

Hepimiz gibi onlar da insan diye düşünürüm, ancak hayatıma almam. Kötü olduklarini dusundugumden degil, ancak o yola girdiklerinde daha farketmeden bazi sirtlanlarin eline dusecekler. Hal boyleyken surekli pesinde birileri olan, kendileri olmasa da cevresi belali tiplerle cevrili insanlarla arkadaslik, ahbaplik edemem.

Eger boyle bir yola girmek istiyorsan, cikis= ölüm gibi dusunmelisin. Dizilerdeki gibi gokten edebi konusan bir kahraman gelip o kizlari kurtarmiyor. Reel hayatta daha cok 3. Sayfalara konu olan, faili mechul cinayetler ya da intiharlar(!) var.

Acaba ne şartlarda yaşadı da buraya düştü derim üzülürüm ama çevremde tutmam, arkadaş olmam komşum olsa gidip gelmem yüz göz olmam mesafemi herhangi bir komşuma göre daha fazla tutarım.

Valla bir yerde pavyon belgeseli izlemiştim ve o hayat, ben para için gireyim de sonra çıkarım gibi gelmedi bana. Bir de tabi körle yatan şaşı kalkar.

Şahsen, ayıplamam. Ancak muhattabım da olmaz. Yolda çocuğuma gülümsesin de istemem. Oturup bir çay muhabbetim olsun da istemem. İster istemez onu görünce kocamın elini de tutarım. Türkiyede kadınların konslara tavrı bu işte. G.tünüz sıkıya gelmesin diye namusunuzla çalışmak varken çocuğunuzun başını yere eğmeyi tercih ediyorsunuz. Zor yolla oraya düşürülen çok başka, koşa koşa bilerek giden siz çok başka. Zorla gidene selamın aleyküm, aleyküm selam. Ama siz gibi güle oynayanı görsem sokakta yönümü değiştiririm.

eski görümcem konstu ben evliyken, onun 2 çocuğu vardı mecburiyetten ailesi de sahip çıkmadığı için yapıyordu çocuklarına bakmak için daha iyi para kazandığı için. ama birçok kez dayak yedi ağzı burnu patladı resmen sokak ortasında dövdüler. bildiğiniz gibi şeyler değil çok pis işler. neden böyle birşey yapmayı istiyorsunuz?normal bir yerde garsonluk yapın da bu işi yapmayın.

Lisansta seks ticareti üzerine tez yazmış dolayısıyla konsomatris hanımlarla da yolu kesişmiş biri olarak size diyorum ki; sakın ama sakın bulaşmayın bu işlere.

Dışarıdan bakınca kolay para zannediyor insanlar. İşin içiyse bir bataklık. "Konsomatrislik yaparım bir süre sonra sonra bırakırım" la olmuyor o işler. Böyle düşünüp başlayanlar ya canlarından ya da sağlıklarından oluyor. Kolay mı sanıyorsunuz elin hırbosuyla oturup konuşmayı? Sadece o kadar mı sanıyorsunuz bu işi?

Bu mesleği neden düşünüyorsunuz bilmiyorum ama emin olun başka bir çıkar yol kesinlikle vardır.
Derdinizi söyleseniz belki bir çare bilen vardır
Nasi ulastiniz merak ettim, pavyona mi gittiniz? Tehlikeli degil mi?

Bana temizliğe gelen abla 45 yaşında boşandı, o yaştan sonra ne yapabilirim demedi temizliğe gitmeye başladı. Günlük 1500 TL alıyor ve hiç boş günü yok. Bana 1500 e geliyor bir çok kişiye 2000 tlye gidiyor. Hatun kapış kapış. Onurlu bir yaşam sürmek insanın kendi elinde.

Kons diyince aklıma iç Anadolu’nun ilçeleri geliyor. O ilçelerde yaşayan pis, çirkin, kokan, ahlaksız, ilkel adamlar. Ağız kokuları, iğrenç küfürlü sohbetleri geliyor.
Ve yine daimi aramaya alınmış ama faili meçhul cinayetler. Boş Senetler, hürriyeti tahditler…
Emniyet genel müdürlüğünün sitesinde kimliği belirsiz cesetler kısmına gir lütfen. Orada kadın seçeneği seç göreceğin cesetlerin çoğu ne yazıkki bu işi yapmak zorunda kalan ve kurtulmak istediğinde başına kimliği belirsiz ceset olmak gelen kadınlar.
Eğer senin ayrılmana izin verirlerse diğerleri de ayrılmak ister diye bu adamların uygulaması bu şekilde. İbreti alem mantığıyla ilerliyor işler.
Bundan çok uzun yıllar önce ben adalet akademisi bünyesinde stajyerken Erzurum’da çete davasında sanıkların telefonları incelemeye alınmıştı. E tabi bu tarz pisliklerin pavyon ayağı da oluyor. Telefonda kaçmak istediği için çete üyelerince canlı canlı gömülen bir kons hanımefendinin yalvarmaları vardı. Video çekmişler ki diğer kadınlara da izletsinler. İnfaz şekilleri böyle acımasız.hiç aklımdan çıkmaz. O YouTube videolarında izlediğin güya röportaj veren kons kadınlar çok az bir yüzdelik ve pezevenkleri sağlam diye öyle konuşabiliyorlar.

X