- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?
Çevremde bulundurmaktan hoşlanmam ama kinamam. Eğer bu mesleği seçeceğim diyorsanız öyle pırıltılı bir hayat olduğunu dusunmuyorum. Gider gündelikçi olurum bedenen yorulurum ama akşam yatagima huzurlu yatarım.Konsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?
Olumsuz gözle kadın/erkek bakar. Yargılar da sıfatına söylemez. Kimse iki yüzlülük etmesin belki karşı karşıya gelince aaa ne var canım yap diyen olabilir arkandan o ortamdan değilse konuşur muhatap olmak istemez.Konsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?
Malesef evet tekstilde calisan kadinla konsluk yapan kadina ayni gözle bakılmazKonsluk yapan birine olumsuz gözle bakar mısınız?
Nasi ulastiniz merak ettim, pavyona mi gittiniz? Tehlikeli degil mi?Lisansta seks ticareti üzerine tez yazmış dolayısıyla konsomatris hanımlarla da yolu kesişmiş biri olarak size diyorum ki; sakın ama sakın bulaşmayın bu işlere.
Dışarıdan bakınca kolay para zannediyor insanlar. İşin içiyse bir bataklık. "Konsomatrislik yaparım bir süre sonra sonra bırakırım" la olmuyor o işler. Böyle düşünüp başlayanlar ya canlarından ya da sağlıklarından oluyor. Kolay mı sanıyorsunuz elin hırbosuyla oturup konuşmayı? Sadece o kadar mı sanıyorsunuz bu işi?
Bu mesleği neden düşünüyorsunuz bilmiyorum ama emin olun başka bir çıkar yol kesinlikle vardır.
Derdinizi söyleseniz belki bir çare bilen vardır